2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar şimdi size bir şey soracağım. Belki de ben abartıyorum bilmiyorum. Eşimin bugün çalıştığı yerde yıl sonu etkinliği gibi bir şey var ve aileler gidemiyor sadece çalışanlar. Eşim arabayla gidecek. Çalıştığı bir kadın arkadaşı da beni de yol üzerinden alir misin demiş eşim bana sorma gereği duymadan tamam demiş bana da onu da alacağım yol üzerinden dedi. Kiz bekar ve ben hiç tanımıyorum ise gireli de yeni oldu 6 ay falan. Normalde diğer çalıştığı kızları tanıdığım için birlikte gidip gelmeye takılmıyorum ama buna takıldım. Belki de hamilelik hormonlarindaj bilmiyorum. Cok moralim bozuldu bir şey de demedim eşime ama suratım asıldı yani. Aynı şeyi ben yapamam mesela. Bir kere bizim stajyer öğrenci vardi erkek hastaneden yurda kadar bıraktım diye bir daha bırakma muhabbeti yaşamıştık. Bilemedim ya

Kızlar şimdi size bir şey soracağım. Belki de ben abartıyorum bilmiyorum. Eşimin bugün çalıştığı yerde yıl sonu etkinliği gibi bir şey var ve aileler gidemiyor sadece çalışanlar. Eşim arabayla gidecek. Çalıştığı bir kadın arkadaşı da beni de yol üzerinden alir misin demiş eşim bana sorma gereği duymadan tamam demiş bana da onu da alacağım yol üzerinden dedi. Kiz bekar ve ben hiç tanımıyorum ise gireli de yeni oldu 6 ay falan. Normalde diğer çalıştığı kızları tanıdığım için birlikte gidip gelmeye takılmıyorum ama buna takıldım. Belki de hamilelik hormonlarindaj bilmiyorum. Cok moralim bozuldu bir şey de demedim eşime ama suratım asıldı yani. Aynı şeyi ben yapamam mesela. Bir kere bizim stajyer öğrenci vardi erkek hastaneden yurda kadar bıraktım diye bir daha bırakma muhabbeti yaşamıştık. Bilemedim ya
Birazı hormonlardan birazı hiç tanımadığın için biraz da sana öğrenci için bırakma deyip kendisi aynısını yapınca bozulmuşsundur. Ha senin için de onun için de düşünüyorum biri beni de alırmısın yada bırakırmısın dese yol üstü ben de pek pat hayır diyebilen biri değilim 🤭şimdi üstünde durma zaten sakin olman gereken bir dönem yine aynısı olursa gayet sakin tak diye sorarsın bu birini bırakma işleri için bana yapma demiştin ne değişti diye

Canim hafta olarak bnden ondesin ama bende de oldu. Evham yapma 3 saatte fln 10 hareket say.
Pozisyonundan kaynaklı olabilir. Dumduk yat biseuler yiyip dene bakalim
Denedim oyle hareket ediyodu da genel olarak azdı söylemesi ayıp dün eşimle birlikte olduk ondan sonra normale döndü sıpa herhalde benim kan akışım hızlanınca o da kendine geldi 😂

Her turlu hareketini sayabilirsin. Zaten hafta ilerledikce yerleri daraldigi icin tekmeler azaliyor ama diger donme, kipirdanma gibi hareketler de daha cok hissedilir oluyor. Ozetle bebegin hickirik disinda her hareketi bu sayma isine dahil canim. (hickirik istemsiz oldugu icin sayilmiyor)
Tamam güzelim dedigin gibi tekmeleri azaldı o yüzden sordum ben de

Mrb bazi değerler bebek biraz daha büyüdüğünde daha net bilgi veriyor. Ama bahsettigin degerleri bilmiyorum. Aslında 2li taramada ense burun ölçülüyor ama ilk olan o. Icini ferah tut doktorlar en kötüsünü söylüyor emin ol hemen fetal dna ve amniyosentez oneriyorlar ozellikle perinatologlar. Bunlar i yptirip yaptırmamak sizin tercihiniz tabii.
Nacizane tavsiyem içinizi ferah tutup kontrollerde takip ettirmeniz
Farkındayım en ufak bir şüphe duyduklarında hemen söylüyorlar kendilerini riske atmamak için. Bizim değerlerimiz de şu an tehlikeli boyutta değil çok şükür. İlerleme olmazsa sıkıntı da olmayacak inşallah. Normal değerin dışında oldukları için ilerleyebileceğinden endişe ediyorum sadece. İnşallah her şey yolunda gider. Hakkımızda hayırlısı... Yorumunuz için teşekkürler. ⚘

Hiç sinirlenme hormonlar bence canım strese de sokma bebisi kendinide . Sinirlenmememiz gereken bir dönemdeyiz bu sabah bende yatakta dedim tabi eskisi gibi gozune gelmiyorumdur diye karnımı gösterdim hatta sincap gibiyim diye 😂 ama dönüşüm muhteşem olacak dedim

Farkındayım en ufak bir şüphe duyduklarında hemen söylüyorlar kendilerini riske atmamak için. Bizim değerlerimiz de şu an tehlikeli boyutta değil çok şükür. İlerleme olmazsa sıkıntı da olmayacak inşallah. Normal değerin dışında oldukları için ilerleyebileceğinden endişe ediyorum sadece. İnşallah her şey yolunda gider. Hakkımızda hayırlısı... Yorumunuz için teşekkürler. ⚘
Canim her seyde risk var 2 li testten cikarken %80 dogruluk dedi , ayrintili ultrasonda da aynisini soylediler yani rahim karanlik kapali bir kutu Rabbim tüm bebekleri sağlıklı bir şekilde annenelerinin kucaklarına versin insallah sen bosver hamileliginin tadini cikar 😍

Ventrikul genisligi 10mm altinda normal diye biliyorum. Yine ense kalinligi haftasina gore cok fazla degil. Ama sanirim doktor sinira yakin degerler oldugu icin yukselip yukselmeyecegini takip etmek istedi. Benim burada gordugum bircok kiside bu degerler ilerleyen haftalarda dusmus ya da ayni kalmis. Sadece bu baslikta degil site icinde bu konulari aratmanizi tavsiye ederim ben cok denk geldim cunku. Siz icinizi ferah tutmaya calisin su an icin endiselenilecek bir durum yok gibi gorunuyor.
Aynen söylediğiniz gibi, değerlerimiz sınırda olduğu için yükselmesinden endişe edip takip önerdi. Değerler düşerse ya da sabit kalırsa şu an için korkulacak bir durum yok çok şükür. İnşallah böyle devam ederiz. Doktor sendromlu bir bebek olabilir deyince ve amniyosentez fetal dna gibi tetkikler önerince ister istemez tedirgin oldum. Başka yaşayan var mı, onların süreci nasıl ilerlemiş merak ettim o yüzden birkaç başlığa yazdım. Hem bu sitede hem de başka yerlerde gerekli araştırmaları yapıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim. ⚘ İnşallah her şey güzel devam eder. 🙏

Birazı hormonlardan birazı hiç tanımadığın için biraz da sana öğrenci için bırakma deyip kendisi aynısını yapınca bozulmuşsundur. Ha senin için de onun için de düşünüyorum biri beni de alırmısın yada bırakırmısın dese yol üstü ben de pek pat hayır diyebilen biri değilim 🤭şimdi üstünde durma zaten sakin olman gereken bir dönem yine aynısı olursa gayet sakin tak diye sorarsın bu birini bırakma işleri için bana yapma demiştin ne değişti diye
Haklısın ama böyle bütün moralim bozuldu ya çok canım sıkıldı

Hiç sinirlenme hormonlar bence canım strese de sokma bebisi kendinide . Sinirlenmememiz gereken bir dönemdeyiz bu sabah bende yatakta dedim tabi eskisi gibi gozune gelmiyorumdur diye karnımı gösterdim hatta sincap gibiyim diye 😂 ama dönüşüm muhteşem olacak dedim
Onu hep diyorum zaten. Ben bir doguruyum sen göreceksin diyorum 🤣 ama çok takıldım ya

Günaydın canlar 🌸 dolapta kendi şehrimden temiz bi bebek arabası buldum. Ama tekerlekleri büyük gibi. Böyle büyük olanlar kullanışlı oluyor mu? Bide prego marka, 1400e bırakırım dedi. Fiyatı nasıl sizce? En çok tekerleklerine takıldım. Çok mu büyük ki

Eklentiler

• A43A345D-D1BF-4115-A1D2-293E775291BA.webp
    A43A345D-D1BF-4115-A1D2-293E775291BA.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 52
Günaydın canlar 🌸 dolapta kendi şehrimden temiz bi bebek arabası buldum. Ama tekerlekleri büyük gibi. Böyle büyük olanlar kullanışlı oluyor mu? Bide prego marka, 1400e bırakırım dedi. Fiyatı nasıl sizce? En çok tekerleklerine takıldım. Çok mu büyük ki
Ben daha dun aldim canım arka tekerlekleri buyuk zaten sarsma yapmasinlar diye. Kendi sehrimdeydi gittik gorduk denedik ve aldik bence kacirma derim bi bak kraft ego aldim ben 3.400 e kesinlikle zamanin varsa dene

Bence haklisin bu konulara bende cok takılırım. Ama hic moralini bozmamaya çalış aynini birdaha yaparsa senin hos ksrsilamadigin halde o zmn çaresini düşünürsün. Belki o an pat diye hayir diyememistir. Benim de esimin kuzeninin bebek mevlidi var bugün oraya gtsem mi dsunup duryrm en az 30 kisi olur tahminim.kizimda ne iyi ne kötü gotursem dert goturmesem dert. Kynanam neden gelmediniz diyebilir. Oda ayri bir dert.
Birde benimde oradan birinden viral enfeksiyon kapma riskimde var tabi 🤷🏻‍♀️

Canım benim kayınbirader almıştı böyle büyük tekerlekli sonra bebek arabası bagaja sığmadı değiştirdiler.almadan önce araban küçük sınıfsa bagaja bi sok öyle al

Canim fiyatı konusunda fikrim yok ama bizde kızıma ilk travel sistem almıştık bu tarz bagaja sigdirmam ve apt icinde kndi başıma cikarmam zor oluyordu. Tabi o zmnlar asansörlü dairede değildik. Bunlarıda göz onunda bulundur.

Ay beni bitirdin şuan cidden bide gösterip sincap gibiyim dedin mi ya 😂😂

Back
X