- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.041
Hepsini denedim zerre azalma yok sadece soğuk su bes dakika rahatlatıyor o kadarKaranfil ve zeytinyağı karıştır karanfillerin başlarını az ez dolapta dursun onu kullan. Ya da direk karanfil al agizna uyuşsun
Ben evde elma sirkesi yapmistim kendim, bir yerde okudum, o elma sirkesini bir bardağa koydum içine sarımsak dogradim, biraz bekletip gargara yaptım birkac kez. İki dişim vardi sorunlu hep ağrıyan, ikisi de birkaç sefer ağrıdı, sirkeli gargara ile 1-2 saatte gecti hemen. Mucizevi bir sey bence. Hatta bir dişim kırıldı, dış etim şişti iltihap oldu, yine sirkeyle gargara yaptım, iltihap falan kalmadı. Şiddetle tavsiye ederim. Tabi doğal sirke olması önemli. Cok gecmis olsun.Disimin ağrısından ölüyorum kızlar, hicbir aey fayda etmiyor ne olur bana dua edin... Belki birinizin duası kabul olur
Ben sirkenin kokusuna bile dayanamadığım içim evde yokBen evde elma sirkesi yapmistim kendim, bir yerde okudum, o elma sirkesini bir bardağa koydum içine sarımsak dogradim, biraz bekletip gargara yaptım birkac kez. İki dişim vardi sorunlu hep ağrıyan, ikisi de birkaç sefer ağrıdı, sirkeli gargara ile 1-2 saatte gecti hemen. Mucizevi bir sey bence. Hatta bir dişim kırıldı, dış etim şişti iltihap oldu, yine sirkeyle gargara yaptım, iltihap falan kalmadı. Şiddetle tavsiye ederim. Tabi doğal sirke olması önemli. Cok gecmis olsun.
Diş eti mi zorluyor seni bu kadar canımBu saat oldu hala uyuyamadım ağrıdan
Valla dis eti mi dis mi bilmiyorum canım ama ben bittimDiş eti mi zorluyor seni bu kadar canım
Yaa yine bi git doktora canim ya kar zarar dengesine baksin bi islem yapsin boyle napcanValla dis eti mi dis mi bilmiyorum canım ama ben bittim
Disimin ağrısından ölüyorum kızlar, hicbir aey fayda etmiyor ne olur bana dua edin... Belki birinizin duası kabul olur
Kaç kilo aldınız kızlar? 29 haftalığım 18 kilo aldım
Canım sonn3 ay içindeyiz ya çok onermiyorlsr bir de benim ağzımın içindeki tüm dişler ağrıyor hangisine müdahale edeceğini film çekmeden bilemez bende film cektirememYaa yine bi git doktora canim ya kar zarar dengesine baksin bi islem yapsin boyle napcan
Sağol canım Allah razı olsunAllah şifa versin canım çok zor gerçekten hamilelikte en korktuğum şeylerden birisidualarımız seninle
Hayat kocasına kahvaltı hazırlayanlar için erken başlıyor günaydın
Canim bence bir sor doktora ya sürekli parol almak zorunda kalirsan , belki surekli parol almaktan bir kere film cektirmek daha iyidir.Canım sonn3 ay içindeyiz ya çok onermiyorlsr bir de benim ağzımın içindeki tüm dişler ağrıyor hangisine müdahale edeceğini film çekmeden bilemez bende film cektiremem
Sordum canım film cekilen3zsinn dedi antibiyotik başladıCanim bence bir sor doktora ya sürekli parol almak zorunda kalirsan , belki surekli parol almaktan bir kere film cektirmek daha iyidir.
O konuda çok şanslıyım asla beklemez kahvaltı falanHayat kocasına kahvaltı hazırlayanlar için erken başlıyor günaydın
Kullan onu canım büyük ihtimalle iltihap vardır zaten benimde 20 lik etim şişmiş kaç gündürSordum canım film cekilen3zsinn dedi antibiyotik başladı
Kullanıyorum canım şükür ben yirmilikleri hamilelikte önce ameliyatla aldirmistim tam rahatım ağrım olmaz diyordum ki ağzımın içi herhalde enfeksiyon oldu. Çünkü gece ağrıyı sadece soğuk su rahatlattı. Beş dakika rahatlatıyor sonra yine başlıyordu şükür şimdi uyuşuk biraz antibiyotige de başladım ama uykusuzluktan ölüyorum oğlan uyutmuyor kayonvalidem parka götürecek o zaman uyuyacağım inşallahKullan onu canım büyük ihtimalle iltihap vardır zaten benimde 20 lik etim şişmiş kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?