2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Disimin ağrısından ölüyorum kızlar, hicbir aey fayda etmiyor ne olur bana dua edin... Belki birinizin duası kabul olur
Ben evde elma sirkesi yapmistim kendim, bir yerde okudum, o elma sirkesini bir bardağa koydum içine sarımsak dogradim, biraz bekletip gargara yaptım birkac kez. İki dişim vardi sorunlu hep ağrıyan, ikisi de birkaç sefer ağrıdı, sirkeli gargara ile 1-2 saatte gecti hemen. Mucizevi bir sey bence. Hatta bir dişim kırıldı, dış etim şişti iltihap oldu, yine sirkeyle gargara yaptım, iltihap falan kalmadı. Şiddetle tavsiye ederim. Tabi doğal sirke olması önemli. Cok gecmis olsun.

Bende de 2 haftadır ara ara giren bir kulak uğultusu var çok sinirimi bozmaya başladı artık 2. Trimesterda da göz seğirmesi vardı 2 3 ay boyunca bakalım kulak uğultusu ne zaman geçecek

Ben sirkenin kokusuna bile dayanamadığım içim evde yok

Canım sonn3 ay içindeyiz ya çok onermiyorlsr bir de benim ağzımın içindeki tüm dişler ağrıyor hangisine müdahale edeceğini film çekmeden bilemez bende film cektiremem
Canim bence bir sor doktora ya sürekli parol almak zorunda kalirsan , belki surekli parol almaktan bir kere film cektirmek daha iyidir.

Gunaydin kizlar. Lohusa takimi olarak meler aldiniz.
Bu benim ikinci dogumum olacak.Kizimda ocak basında dogdu. Onda o kadar cok usudum ki dogumdan sonra. Kan kaybindan oluyormus .Sicak tutan bir takim alayim diyorum ama hep ince kumaslar var butun alisveris sitelerinde. Istedigim gibi birsey bulamadim.

Kullan onu canım büyük ihtimalle iltihap vardır zaten benimde 20 lik etim şişmiş kaç gündür
Kullanıyorum canım şükür ben yirmilikleri hamilelikte önce ameliyatla aldirmistim tam rahatım ağrım olmaz diyordum ki ağzımın içi herhalde enfeksiyon oldu. Çünkü gece ağrıyı sadece soğuk su rahatlattı. Beş dakika rahatlatıyor sonra yine başlıyordu şükür şimdi uyuşuk biraz antibiyotige de başladım ama uykusuzluktan ölüyorum oğlan uyutmuyor kayonvalidem parka götürecek o zaman uyuyacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…