2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım minoset ve parol hamileler için aynı düzeyde bir sakıncası yok yani içebilirsin. Bana doktorum parol yoksa minoset iç demişti ben kullandım çok kere sıkıntı olmaz.
Ay teşekkür ederim rahatladım şimdi biraz

Sor bence doktoruna tekrardan teyit alirsin hem canim aklin kalmaz.
Doktorum biraz gıcık. O yüzden tekrar sormak istemedim canım

Benimkide öyle çok güzeller eşimle
Ben 1 aydır öyleyim canım şeker yok karbonhidrat yok açım ,

Evet canim ben Cansurs A Aklimtrakyada ucumuzun suyu fazla

Ben de genelde karsi çıkmadığımdan karşı çıktığımda sesi cikmiyor terazi burcuyum ben genelde hep ilimli ve orta yol bulurum ama patladığimda onumde durulmaz ogrendi artik arabasi bozulmusmus da eli sıkışacakmismis da cok masrafi cikmismis da.. dedim bana ne satsin binmesin daha dusuk model araba alsın bana ne dedim

Eğer senin eşinin etrafında benim kaynım gibi biri olsa valla soyup soğana çevirir olan rızkınızı yalan dolan ile ister yani net

Kuzucum bebek önden gitmeye başlayınca Aralık 12 ye geldi doğum aralığa bakıyorum genelde ama burayı da okuyorum.

Ben
hastanedeyim, enfeksiyon yüksek çıktı. Yatış verdiler son durumum böyle. Dua edin
Aaa ne enfeksiyonu belirtin var mıydı hiç

Kuzucum bebek önden gitmeye başlayınca Aralık 12 ye geldi doğum aralığa bakıyorum genelde ama burayı da okuyorum.

Ben
hastanedeyim, enfeksiyon yüksek çıktı. Yatış verdiler son durumum böyle. Dua edin
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavusursun insallah bebiş nasıl ??

Bana günde bir bunu kullan demişti doktorum öyle devam ediyorum
Sağol canım
Bunu kullanıyorum canım, doktor önermişti. Haftada 2 gün balık ye dedi yiyemem diyince bunu önerdi. Yanılmıyorsam 10.haftalardan beridir kullanıyorum.
teşekkür ederim benim doktorum vermedi sormayı da unutmuşum ama kullanmayı düşünüyorum
Kızlar doktor ağrım için minoset yada parol demiş. İşyerimde parol bulamadım, minoset var. Hamilelerin hiç minoset içtiğini duymamıştım. Hiç içesim gelmiyor. Doktoru öneren var mı?
kullanılıyor canım parolle aynı etken maddesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…