- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.001
Ay teşekkür ederim rahatladım şimdi birazCanım minoset ve parol hamileler için aynı düzeyde bir sakıncası yok yani içebilirsin. Bana doktorum parol yoksa minoset iç demişti ben kullandım çok kere sıkıntı olmaz.
Doktorum biraz gıcık. O yüzden tekrar sormak istemedim canımSor bence doktoruna tekrardan teyit alirsin hem canim aklin kalmaz.
Benimkide öyle çok güzeller eşimleValla önce hiç pas vermiyordu bişey oldu şimdi elini koyduğu yerin altına geliyor kıyamam insan duygulanıyor daeşim benden beter zaten bu konuda ona her tepki verişinde gözler dolu dolu oluyor bu adam bu kız doğunca ne olur hiç fikrim yok
Ben 1 aydır öyleyim canım şeker yok karbonhidrat yok açım ,Kızlar merhaba dün kontrolum vardı bebek suyunun ve kilosunun fazla olduğunu ve şekerli şeyler yememem gerektiğini söyledi doktorum kuru meyve hurma vs.dahi hiç bir şekilde tüketmemsm gerekmiş aynı durumu yaşayan var mı
Evet canim benKızlar merhaba dün kontrolum vardı bebek suyunun ve kilosunun fazla olduğunu ve şekerli şeyler yememem gerektiğini söyledi doktorum kuru meyve hurma vs.dahi hiç bir şekilde tüketmemsm gerekmiş aynı durumu yaşayan var mı
Ben de genelde karsi çıkmadığımdan karşı çıktığımda sesi cikmiyorNeyine yardim edicekmis peki bu durumdaben bu tarz seylere karşı ciktigimda gudubetmisim gibi hissettiriyor.
Daha once bayramda cocuk giydirelim dedi tamam diyorum, Ramazan da kuzu keselim yemek verelim diyor tamamdiyorum.suna tamam demedim diye ne bicim insansinlar felan. Ay konustukca yine geliyorlar sagdan soldan
Eğer senin eşinin etrafında benim kaynım gibi biri olsa valla soyup soğana çevirir olan rızkınızı yalan dolan ile ister yani netNeyine yardim edicekmis peki bu durumdaben bu tarz seylere karşı ciktigimda gudubetmisim gibi hissettiriyor.
Daha once bayramda cocuk giydirelim dedi tamam diyorum, Ramazan da kuzu keselim yemek verelim diyor tamamdiyorum.suna tamam demedim diye ne bicim insansinlar felan. Ay konustukca yine geliyorlar sagdan soldan
Kuzucum bebek önden gitmeye başlayınca Aralık 12 ye geldi doğum aralığa bakıyorum genelde ama burayı da okuyorum.
Aaa ne enfeksiyonuKuzucum bebek önden gitmeye başlayınca Aralık 12 ye geldi doğum aralığa bakıyorum genelde ama burayı da okuyorum.
Ben
hastanedeyim, enfeksiyon yüksek çıktı. Yatış verdiler son durumum böyle. Dua edin
Karın ağrısı kuzuAaa ne enfeksiyonubelirtin var mıydı hiç
Ne yapacaklar peki şimdi hastahanede hadi inşallah sende bebek de iyi olarak eve geri dönün kuzucuk da sakin sakin vakti zamanında gelsinKarın ağrısı kuzu
Nst takıldı damardan antibiyotik tedavisi yapılacakNe yapacaklar peki şimdi hastahanede hadi inşallah sende bebek de iyi olarak eve geri dönün kuzucuk da sakin sakin vakti zamanında gelsin
Çok geçmiş olsun canımKuzucum bebek önden gitmeye başlayınca Aralık 12 ye geldi doğum aralığa bakıyorum genelde ama burayı da okuyorum.
Ben
hastanedeyim, enfeksiyon yüksek çıktı. Yatış verdiler son durumum böyle. Dua edin
Aa cok geçmiş olsun canım senin hissettigin ağrı vs varmiKuzucum bebek önden gitmeye başlayınca Aralık 12 ye geldi doğum aralığa bakıyorum genelde ama burayı da okuyorum.
Ben
Karın ağrısı varAa cok geçmiş olsun canım senin hissettigin ağrı vs varmi
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavusursun insallah bebiş nasıl ??Kuzucum bebek önden gitmeye başlayınca Aralık 12 ye geldi doğum aralığa bakıyorum genelde ama burayı da okuyorum.
Ben
Çok üzüldüm canım ya rabbim şifalar versin inşallahKarın ağrısı var
Bebiş iyi çok şükürÇok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavusursun insallah bebiş nasıl ??
Gelişmeleri buraya da haber ver olur mu gönlünü ferah tut sen minikle bu da geçecek inşallahNst takıldı damardan antibiyotik tedavisi yapılacak
Sağol canımBana günde bir bunu kullan demişti doktorum öyle devam ediyorum
teşekkür ederimBunu kullanıyorum canım, doktor önermişti. Haftada 2 gün balık ye dedi yiyemem diyince bunu önerdi. Yanılmıyorsam 10.haftalardan beridir kullanıyorum.
kullanılıyor canım parolle aynı etken maddesiKızlar doktor ağrım için minoset yada parol demiş. İşyerimde parol bulamadım, minoset var. Hamilelerin hiç minoset içtiğini duymamıştım. Hiç içesim gelmiyor. Doktoru öneren var mı?
Güzel o zamanMultivitaminin icinde omega var canim oradan alıyorumdur birde haftada 3 gun balik yiyen bir aileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?