- 27 Eylül 2020
- 7.632
- 11.145
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.061
Unutuyor ki bizde de aslında 3.ay bitti mi verilmesi gerekirken benden az önceki arkadaşa vermiş bize bir ay unutup vermedi o söyleyince hatırlattım sana demedim mi dediAllah allah bana diye kullan demedi acaba
Ahh ben benHayat kocasına kahvaltı hazırlayanlar için erken başlıyor günaydın
E napcan boyle tuh yaa gecmek bilmez ki simdi gunlerCanım sonn3 ay içindeyiz ya çok onermiyorlsr bir de benim ağzımın içindeki tüm dişler ağrıyor hangisine müdahale edeceğini film çekmeden bilemez bende film cektiremem
Canım bence selimKizlar biz iki isim arasinda kaldik..selim mi emin mi diye sizlerin fikirlerinide alabilirmiym?
Bide bi konu varki dertlesmek istedim, ben hamileligimi biraz gec ögrendim biraz süpriz oldu kanamam düzensiz falan nyse ozmn cinsel iliskimiz gayet normaldi, hamileligim gayet normal ve saglikli ilerliyor ama ben anne olacagimi ögrendigimden beri bi sogudum cinsellikten sifir istek yani..
suan 26 haftaligiz ve esimle aramda bu durum problem olmaya basladi..baslarda anlayisliydi ama smdi trip atmaya fln basladi red ediliyorum hos olmuyor fln diye üzüldüm bende en son dedm tmm gönlü olsun ama bu sefer ben mutsuzdum ve kendimi zorladigim icin yani isteksiz oldugu icinde biraz canim yandi..ama esimle aramiz düzeldi..
hergün yapalm demiyorum ama yapabildigmiz yere kadar yapalm dogumdan sonra belki aylarca yapamicaz bu konu önemli fln dedi..yani ne yapcagimi bilmiyorm..
Bende henüz olmadı ama ayakların ödem tutması çok normalGünaydin Kizlar, geçen hafta evdeki ayakabilari düzenledim ve hepsini temizledim.
Geçen sene aldigim bot ayakabilar vardi aralarinda, bir kisa modeli var bu sezona cok uygun (gerçi havalar hala sicak benim oldugum yerde) ama zaten topuklu giyemedigimden ofis icin cok uygun ustune bir elbise ve sonbahar icin muhtesem.
Sadece bir sorun var (ayaklarim bu aralar sis degil) 36 numaralar ve simdi biraz kucuk geldiklerini fark ettim dün tüm gün aci cektimyine alisveris bahanesi cikti desenize bana...
Internette arastirdim büyüme olabiliyormus ayaklarda , sizlerde oldumu bu durum ?
Valla antibiyotik başladık ins ise yararE napcan boyle tuh yaa gecmek bilmez ki simdi gunler
SelimKizlar biz iki isim arasinda kaldik..selim mi emin mi diye sizlerin fikirlerinide alabilirmiym?
Bide bi konu varki dertlesmek istedim, ben hamileligimi biraz gec ögrendim biraz süpriz oldu kanamam düzensiz falan nyse ozmn cinsel iliskimiz gayet normaldi, hamileligim gayet normal ve saglikli ilerliyor ama ben anne olacagimi ögrendigimden beri bi sogudum cinsellikten sifir istek yani..
suan 26 haftaligiz ve esimle aramda bu durum problem olmaya basladi..baslarda anlayisliydi ama smdi trip atmaya fln basladi red ediliyorum hos olmuyor fln diye üzüldüm bende en son dedm tmm gönlü olsun ama bu sefer ben mutsuzdum ve kendimi zorladigim icin yani isteksiz oldugu icinde biraz canim yandi..ama esimle aramiz düzeldi..
hergün yapalm demiyorum ama yapabildigmiz yere kadar yapalm dogumdan sonra belki aylarca yapamicaz bu konu önemli fln dedi..yani ne yapcagimi bilmiyorm..
Selim güzel canimKizlar biz iki isim arasinda kaldik..selim mi emin mi diye sizlerin fikirlerinide alabilirmiym?
Kız bu göbekle ne seksi şeyleri ben bütün dantelleri bazanin altına attimSelim güzel canim
Valla bende de sıfır istek. Bende riskli durumlardan dolayi yasak o halde bazen trip yemiyor degilim. Ama hakli farkli sekillerde gönlü alinabilirama bende de hamilelikten beri sıfır istek. Arada gonlunu aldigimda adam pamuk oluyor. Cogu kadin icin onemli olmasa da erkekler icin cinsellik onemli. Bence arada bir esinin gelecegi zamana yakin agir isler yapma vucudun dinlenmis olsun sonra da kendini seksi hissedecegin seyler giy gerisi gelir zaten. Ev kiyafetleri icinde hic gelmiyor o istek
Selim :)Kizlar biz iki isim arasinda kaldik..selim mi emin mi diye sizlerin fikirlerinide alabilirmiym?
Selim güzel canim
Valla bende de sıfır istek. Bende riskli durumlardan dolayi yasak o halde bazen trip yemiyor degilim. Ama hakli farkli sekillerde gönlü alinabilirama bende de hamilelikten beri sıfır istek. Arada gonlunu aldigimda adam pamuk oluyor. Cogu kadin icin onemli olmasa da erkekler icin cinsellik onemli. Bence arada bir esinin gelecegi zamana yakin agir isler yapma vucudun dinlenmis olsun sonra da kendini seksi hissedecegin seyler giy gerisi gelir zaten. Ev kiyafetleri icinde hic gelmiyor o istek
Selim canim.Kizlar biz iki isim arasinda kaldik..selim mi emin mi diye sizlerin fikirlerinide alabilirmiym?
Ahahhaha gecelik giysin demedim canimKız bu göbekle ne seksi şeyleri ben bütün dantelleri bazanin altına attim
Selim :)
Benim başlarda gebelik riskliydi, ikimiz de düşünmedik. 4. Ayda dr ilişki yasağınız yok diye söyleyince 1 defa sorun olmadı.Bende istek var ama göbek büyüdükçe eşim bebeğe zarar gelmesinden korktu tekrar istemedi. 6. ayda bir daha yaklastık bu defa göbek önde vazgeçtik. Doğum sonrasında niye aylarca sürsün ki. Anlamadım. İlk toparlanma zamanımız olur bir süre sonra normal devam edilir.
Surekli seni rahatsiz ediyor ya belki dis eti iltihabın vardır 1 sene önce bende de olmuştu neredeyse butun dislerimi sızlatmıştıValla dis eti mi dis mi bilmiyorum canım ama ben bittim
Nasıl geçti peki bende dis eti iltihabi diye düşünüyorumSurekli seni rahatsiz ediyor ya belki dis eti iltihabın vardır 1 sene önce bende de olmuştu neredeyse butun dislerimi sızlatmıştı
Bence zaten dogumdan sonra yeni cicileri hakkettik diye dusunuyorum dedim ben alirsin bir kaç bir şey diye hemen dediKız bu göbekle ne seksi şeyleri ben bütün dantelleri bazanin altına attim
Ahahhaha gecelik giysin demedim canimne bileyim mini elbise, guzel kokular ,ruj sürsün moda girmeye yardimci olur en azindan. Esofman pijamayla olmayan istek hic gelmiyor. Yalniz esim su yazdigimi gorse sana da aynisini oneririm der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?