2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hayat kocasına kahvaltı hazırlayanlar için erken başlıyor günaydın
Ahh ben ben aslında bu dönemde kalkma diyor ama ben kıyamıyorum zaten çocuk olunca bir süre o curcunada kendi kendine yapıp gidecek diye dayanabildiğim yere kadar devam

Günaydin Kizlar, geçen hafta evdeki ayakabilari düzenledim ve hepsini temizledim.
Geçen sene aldigim bot ayakabilar vardi aralarinda, bir kisa modeli var bu sezona cok uygun (gerçi havalar hala sicak benim oldugum yerde) ama zaten topuklu giyemedigimden ofis icin cok uygun ustune bir elbise ve sonbahar icin muhtesem.
Sadece bir sorun var (ayaklarim bu aralar sis degil) 36 numaralar ve simdi biraz kucuk geldiklerini fark ettim dün tüm gün aci cektim yine alisveris bahanesi cikti desenize bana...

Internette arastirdim büyüme olabiliyormus ayaklarda , sizlerde oldumu bu durum ?

Kizlar biz iki isim arasinda kaldik..selim mi emin mi diye sizlerin fikirlerinide alabilirmiym?

Bide bi konu varki dertlesmek istedim, ben hamileligimi biraz gec ögrendim biraz süpriz oldu kanamam düzensiz falan nyse ozmn cinsel iliskimiz gayet normaldi, hamileligim gayet normal ve saglikli ilerliyor ama ben anne olacagimi ögrendigimden beri bi sogudum cinsellikten sifir istek yani..

suan 26 haftaligiz ve esimle aramda bu durum problem olmaya basladi..baslarda anlayisliydi ama smdi trip atmaya fln basladi red ediliyorum hos olmuyor fln diye üzüldüm bende en son dedm tmm gönlü olsun ama bu sefer ben mutsuzdum ve kendimi zorladigim icin yani isteksiz oldugu icinde biraz canim yandi..ama esimle aramiz düzeldi..

hergün yapalm demiyorum ama yapabildigmiz yere kadar yapalm dogumdan sonra belki aylarca yapamicaz bu konu önemli fln dedi..yani ne yapcagimi bilmiyorm..

Canım bence selim

Diger konuya gelecek olursak eger riskli bi durumun yoksa devam edebilirsiniz ama iki tarafin da istekli olmasi onemli. Mesela ben istekliydim 20 haftalik falandik ilk kez yaptik ama esim rahat olamadi yok yapmayalim dedi doguma kadar tamam dedim ben de.

Bende henüz olmadı ama ayakların ödem tutması çok normal

Selim

Canım şöyle ki hamileliğinde riskli herhangi bir durum yoksa bebeği sıkıştırmayacak şekilde cinsel hayata devam edilebileceğini söylüyor ve öneriyor doktorlar.. gerek annenin psikolojisi için gerek eşler arasındaki yakınlık için cinsellik önemli ama sen istemiyorsan eşinin tek başına istemesiyle elbette olacak şey değil. Fakat neden isteksiz olduğuna biraz yoğunlaşırsan belki çözebileceğin bir şeydir seni tetikleyen. Bebeğe zarar vermekten korkmak, gün içinde çok yoruluyor olmak, vs gibi.

Doğumdan sonra gerçekten bir süre uzaklaşılıyor ister istemez vücudun kendisini toplaması, max. 2 saatte bir emzirilen bebek sayesinde zombi gibi gezmek derken tabii bazı ailelerde aile büyükleri de gelip evde aylarca kamp kuruyorlar

Selim güzel canim
Valla bende de sıfır istek. Bende riskli durumlardan dolayi yasak o halde bazen trip yemiyor degilim. Ama hakli farkli sekillerde gönlü alinabilir ama bende de hamilelikten beri sıfır istek. Arada gonlunu aldigimda adam pamuk oluyor. Cogu kadin icin onemli olmasa da erkekler icin cinsellik onemli. Bence arada bir esinin gelecegi zamana yakin agir isler yapma vucudun dinlenmis olsun sonra da kendini seksi hissedecegin seyler giy gerisi gelir zaten. Ev kiyafetleri icinde hic gelmiyor o istek

Kız bu göbekle ne seksi şeyleri ben bütün dantelleri bazanin altına attim

Selim :)
Benim başlarda gebelik riskliydi, ikimiz de düşünmedik. 4. Ayda dr ilişki yasağınız yok diye söyleyince 1 defa sorun olmadı.Bende istek var ama göbek büyüdükçe eşim bebeğe zarar gelmesinden korktu tekrar istemedi. 6. ayda bir daha yaklastık bu defa göbek önde vazgeçtik. Doğum sonrasında niye aylarca sürsün ki. Anlamadım. İlk toparlanma zamanımız olur bir süre sonra normal devam edilir.

gerçekten bir süre geçince barut gibi geziyorlar

Selim canim.
Valla görüyorum bazen ilişki sonrası yaşanan kanama olaylarını onun korkusundan biz bu işi rafa kaldırdım burada bence karşılıklı anlayış önemli senide bunaltmamasi gerekiyor.

Kız bu göbekle ne seksi şeyleri ben bütün dantelleri bazanin altına attim
Ahahhaha gecelik giysin demedim canim ne bileyim mini elbise, guzel kokular ,ruj sürsün moda girmeye yardimci olur en azindan. Esofman pijamayla olmayan istek hic gelmiyor. Yalniz esim su yazdigimi gorse sana da aynisini oneririm der

Tesekkürler cevap icin:)

dogumdan sonra yok kanamasiydi yok toparlanmasiydi, yok bebek emiyor yok emmiyor konulari, uykusuzluk, lohusalik vs. derken aylar gececek bilincindeyim dedi ozaman da isteksiz olcaksin ama simdi öyle dertlerimiz yok tadini cikaralim dedi ;(.. yani resmen gerginlik yaratan bi konu haline geldi bizde bu durum..

Ahahhaha gecelik giysin demedim canim ne bileyim mini elbise, guzel kokular ,ruj sürsün moda girmeye yardimci olur en azindan. Esofman pijamayla olmayan istek hic gelmiyor. Yalniz esim su yazdigimi gorse sana da aynisini oneririm der

Bide ben cok kilo almadim ama göbegim büyük baya ..kocaman bir göbek ve kendimi gercekten hic seksi hissedemiyorum misal yaklasmaya calissa nefesim kesilecekmis gibi oluyor nefes darligi yasiyorum..dis eti kanamam var mutlaka her fircadan sonra kan tükürüyorum dis etlerm cok hassas..hic öpüsme istegimde yok bu durumdan..yani esimin sikayeti, sen cok uzaklastin genel anlamda ve bu hic hosuma gitmiyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…