- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.101
Tskler cevabin icin :)
Isteksizim deyip köseye cekilmiyordum baslarda yani oluyordu birliktelik ve agri cekmiyordum ama son zamanlar iskenceye dönüstü hic istek yok koca bi sifir..
Hatta baya özele giriyorum ama anlatcam, en son birliktelikte disimi sıkayimda olsun bitsin modunda oldu yani zorla bi iki öpme ve hmn esimin istegi görülsünde rahat ediym tarzinda..esim ertesi gün dediki ben böyle olmasini istemiyorum ne bi ön sevisme ne bi öpüsme koklasma böyle olcaksa kalsin..bende banyoya gittim agladm yani memnunde edemiyorum diye onun gönlü olsun diye aci cektm bide ama begenmemis..yeterince islanmayinca yada kasilinca olsun bitsin diye dogal olarak canim yandi
Benim ilki sezeryan canim.benim yarin randevum var burdaki doktor suyun iyi diyordu hep,merkezdeki fazla dedi ciddiye alamadim bi onlem almadim. Yarin doktora sorucam canim suyum nasik diye onun dedigine gore hareket edicem.Ne yapıyorsunuz peki kontrollerde azalma olmadı mı hiç bebek kilolu olur sezaryen olmak zorunda kalırsın dedi doktorum bana ilki normal
Yaz sende mi sayfaları gözetliyorsunBen şubat annelerindenim burayı gözetliyorum sizede dua ediyprum sürekli, neden heyet isteyemiyosunuz çekinöeyin isteyin lütfen ki zaten siz istemeden doktor verir şu durumunuzda, ben serklaj olsum 2,5 hafta önce normal rapor hakkım yoktu daha önce kaybettiğim bebeğimde bu yıldı onedenle birmişti, serklaj sonrası heyet verin dedim iyikide demişim biraz fazla ayakta durunca hatta oturur pozisyonda az ağrım oluyor hemen yatay pozisyona geçiyorum, işyerinde olsam10 saat sandalyede oyurmak kesinlikle olmayacaktı, sizde riske atmayın isteyin kesinlikle , isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara deriz sonra
Kızlar Bayadır mesajların hepsini okuyup mesaj atma evresine geçmeye çalışıyordumCanım sonn3 ay içindeyiz ya çok onermiyorlsr bir de benim ağzımın içindeki tüm dişler ağrıyor hangisine müdahale edeceğini film çekmeden bilemez bende film cektiremem
Ben de o gruptayım canım suyum sınırda çıktı. Daha az tatlı yemeye çalışıyorum. Kontrollerde bir azalma olmadı bende.Ne yapıyorsunuz peki kontrollerde azalma olmadı mı hiç bebek kilolu olur sezaryen olmak zorunda kalırsın dedi doktorum bana ilki normal
Aynen esime de öyle dedim toparlayalım hemen dişçiye gideceğim dedimDoktor gargara ve ilaç verdi o zaman bana ve biraz uzun surmustu kuzum dogumdan sonra ilk iş disciye gitmek olsun bence
Deneyim canım neler denemedim kiKızlar Bayadır mesajların hepsini okuyup mesaj atma evresine geçmeye çalışıyordumsonunda geldim
Canım benim pandeminin ilk zamanları dişim çok kötü olmuştu. İltihap falan. Yüzüm şişti neredeyse. O zamanlar hastaneye gitmeye kokuyorduk tabii. Eşim evde bir tarif yapmıştı karabiber, zeytinyağı ve tuz bunu karıştırıp ısıtıp ağızda biraz bekleterek gargara yapıyordum ağrıyı baya geçiriyordu. Bi de uyurken çift yastık ağrılı tarafa değil diğer tarafa yatıyordum.
Benim de kırık bir dişim var orada diş etimde sarkma olmuş diş etim dişlerimle aynı boyutta şu an. Ağrı falan yok diye gitmiyorum dişçiye ama inşallah bir sıkıntı çıkarmaz.Deneyim canım neler denemedim kiBir saniye rahstliyim diye her aeyi yaptim şükür şu an biraz daha iyi
Insallah canim ağrı falan olmasın da. Benim dişlerimin mineleri aşınmış hep dislerime bakmak dahi istemiyorumBenim de kırık bir dişim var orada diş etimde sarkma olmuş diş etim dişlerimle aynı boyutta şu an. Ağrı falan yok diye gitmiyorum dişçiye ama inşallah bir sıkıntı çıkarmaz.
Sen yarın görürsün tatlıları ama rüyandaBenim ilki sezeryan canim.benim yarin randevum var burdaki doktor suyun iyi diyordu hep,merkezdeki fazla dedi ciddiye alamadim bi onlem almadim. Yarin doktora sorucam canim suyum nasik diye onun dedigine gore hareket edicem.
Aynen canım bende gözetliyorum benim raporda bitecek iyice ağırlaşıyoruz muhtemelen doktorum uzatacak 32 den sonrada çalışamaza ayrılacağım sende uzatabilirsen iyi olur artık bu haftalardan sınra asıl dikkat etmeliyiz yorulmamalıyız, evde azaz işlerimi yapıyorum çocuğuma bakıyorum ama iş öyle değil 10 saat masa başı git gel sıkıntı oluyor malesef , keşke ilk çocuğumdaki gibi herşey normal gitsede 37 ye kadar çalışsaydım ama Allah sağlıkla doğum nasip etsin bu seferde böyle olmalıymış demekkiYaz sende mi sayfaları gözetliyorsunarkadaşın yazısını okurken benim de içimden aynı hissiyat geçti. hem de rapor sürem dolmak üzere olduğu için keşke benim doktorum da böyle söylese dedim kendi kendime. Hayırlıca bebişlere bir kavuşsaydık
Oldu tabi yapıyorlarE kanalda uyusturma olmadi mi
Bu kanal olan dişim en arka azı dış. Önündeki dediğin gibi kanal olmuştu 10sene önce yine de düzelmedi benimde kırılmıştı birkaç yıl sonra da temelli gitti çekildi. Oyuzden doktor bununda cekersek tamamen boş olacak orası dedi. Kanal gidebildigi yere kadar gider dedi 2hafta oldu memnunum baya doktoru da beğendim. İnşallah uzun dayanır yoksa oraya implant gerekecekKanal tedavisi basa bela ya disin ömrü çok olmuyor onu yaptiklarinda illa kaplama yapmaları gerekiyor ve 5 yil sonra kaplama cikiyor 2 disime yaptirmistim icten kirildilar cekilip kopru yapiĺdi bosluklara bence kanal tamamen pismanlik
Geçmiş olsun. O sallan sağlıkla çıkarsınız hastaneden. Vaktinde sağlıkla doğar ufakliktaKarın ağrısı kuzu
Kaç aldın ki. Bende şuanda 11aldim. İkinci gebeligimde 16almistim toplam buda o civarda olur gibime geliyor normal amaYa herkes öyle almış bi ben abartmışım galiba
Evet ilkim öyle oldu onunda suyu fazlaydı normal doguramadim bunu daha tam bilmiyorum en son ki kontrolde su fazla dedi daha ondan belli de gitmedimNe yapıyorsunuz peki kontrollerde azalma olmadı mı hiç bebek kilolu olur sezaryen olmak zorunda kalırsın dedi doktorum bana ilki normal
Islanma olmuyorsa demek ki ön svesme yok. Ben de asiri istek olmuştu ama bizde zaten yapmıyoruzTskler cevabin icin :)
Isteksizim deyip köseye cekilmiyordum baslarda yani oluyordu birliktelik ve agri cekmiyordum ama son zamanlar iskenceye dönüstü hic istek yok koca bi sifir..
Hatta baya özele giriyorum ama anlatcam, en son birliktelikte disimi sıkayimda olsun bitsin modunda oldu yani zorla bi iki öpme ve hmn esimin istegi görülsünde rahat ediym tarzinda..esim ertesi gün dediki ben böyle olmasini istemiyorum ne bi ön sevisme ne bi öpüsme koklasma böyle olcaksa kalsin..bende banyoya gittim agladm yani memnunde edemiyorum diye onun gönlü olsun diye aci cektm bide ama begenmemis..yeterince islanmayinca yada kasilinca olsun bitsin diye dogal olarak canim yandi
Ay sorma canim ben gectigimiz haftalarda ufak bi kıskançlık krizlerine bile girdim. Sen beni arzulamiyorsun cok mu cirkinlestim diger hamileligimde bu kadar uzak degildin yoksa aldatiyor musuna kadar geldim ahh bu hormonlarYa valla bende kizlar grupta yazıyor ya ben istesemde esim istemiyor diye sasiriyorumkeske benimki de oyle olsa. Ama yok canim isteksizlik olsa da bir sekilde gönüllerini almak lazim arada
Bende de durum öyleAy sorma canim ben gectigimiz haftalarda ufak bi kıskançlık krizlerine bile girdim. Sen beni arzulamiyorsun cok mu cirkinlestim diger hamileligimde bu kadar uzak degildin yoksa aldatiyor musuna kadar geldim ahh bu hormonlaryok ben anladim kadin milletine yaranamiyoz istesek suc istemesek suc dedi eşim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?