2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kızlar :KK68:
Ben sabahları kalkıyorum şalgam ve nektari ile akşamları yatıyorum waffle ile kendimi durduramıyorum bir de şalgam ve nektariyi sabah canım çekiyor gözümü uykudan onlarla açıyorum resmen waffle'ı da akşam yemeden duramıyorum ve bunları yiyip-içmediğim 1 gün olsa krize giriyorum :KK17:Böyle bir aşerme yok:KK45: Oğlumda da domates, limon ve peynirsiz duramıyordum kızımda da bu üçü yüzünden mide fesadı geçireceğim yakında :olamaz: Sizin de var mı böyle krize girdiğiniz yiyecek-içecekler :oops:

Günaydın herkese kızlar ben kedimin karnımın üzerinden geçmesiyle uyandım yine. Bebiş hareket ediyor. Bi zararı yok diyorlar genelde ama 6 kiloya yakın kedi yani insan tedirgin oluyor benimle yatmaya alışık olduğu için oda dışında da bırakamıyorum.

Kizlar hepinizin bebisi gece uyutmayan cinsten mi? Benimki gunduz ve aksam saatlerinde hareketli ama gece sanki benimle birlikte uyuyor ve uyaniyor. Gece agrilardan rahatsiz oldugum icin surekli uyaniyorum ama cok nadir hissediyorum. Hep gece tekmeden uyuyamayanlari duydugum icin normal mi merak ettim. Ya da acaba 30lu haftalardan sonra mi basliyor bu uyutmama olayi?
Canim benim bebis dunyaya geldiginde de gunduz uyuyordu gece gozler acikti. Gunduz gece kavrami karistirmisti baya zorlanmistim duzene oturtmak icin 🤭

Günaydın kızlar :KK68:
Ben sabahları kalkıyorum şalgam ve nektari ile akşamları yatıyorum waffle ile kendimi durduramıyorum bir de şalgam ve nektariyi sabah canım çekiyor gözümü uykudan onlarla açıyorum resmen waffle'ı da akşam yemeden duramıyorum ve bunları yiyip-içmediğim 1 gün olsa krize giriyorum :KK17:Böyle bir aşerme yok :KK45: Oğlumda da domates, limon ve peynirsiz duramıyordum kızımda da bu üçü yüzünden mide fesadı geçireceğim yakında :olamaz:Sizin de var mı böyle krize girdiğiniz yiyecek-içecekler :oops:

Günaydın herkese kızlar ben kedimin karnımın üzerinden geçmesiyle uyandım yine. Bebiş hareket ediyor. Bi zararı yok diyorlar genelde ama 6 kiloya yakın kedi yani insan tedirgin oluyor benimle yatmaya alışık olduğu için oda dışında da bırakamıyorum.
Canim merak etme uzerine sert bir sekilde atlamadigi surece hicbir sey olmaz ki o zaman bile zannetmem. Benim de kedim var arastirmistim zamaninda.

Kasılma sıklığını tutacağız peki kasılma anının uzunluğu önemli mi? Benim karnımı sıkıyorlar gibi his oluyor o an karnım sertleşiyor baya. O his anında geçiyor ama sertlik uzun süre kalıyor. Sertlik geçene kadar mı tutacağız süreyi yoksa o his geçene kadar mı?
Hayır sertlik tamamen geçtikten sonra kaç dakika içinde yeniden oluyor diye hesaplayacagiz

Kızlaaarr Mekke'den selamlar 🥰🥰 kaç haftadır yazamadım öncesinde büyük temizlik sonra umreye geldim, medine mekke derken çok yoğun geçti günler ama sizleri merak ettim 930.sayfadan 1055.sayfaya kadar hiç usanmadan okudum valla🤭😂 kaç gündür otelde dinlenmeye çekilince sizleri takip edip okuyorum anca bitirdim okumayı 🙈 inşallah hepiniz iyisinizdir iyi olmayanlar da tez zamanda iyileşsin inşallah 🤲🏻🖤🕋

Kızlaaarr Mekke'den selamlar 🥰🥰 kaç haftadır yazamadım öncesinde büyük temizlik sonra umreye geldim, medine mekke derken çok yoğun geçti günler ama sizleri merak ettim 930.sayfadan 1055.sayfaya kadar hiç usanmadan okudum valla🤭😂 kaç gündür otelde dinlenmeye çekilince sizleri takip edip okuyorum anca bitirdim okumayı 🙈 inşallah hepiniz iyisinizdir iyi olmayanlar da tez zamanda iyileşsin inşallah 🤲🏻🖤🕋
Bizler içinde dua et canım ❤️

Ayy kız masalahhh dua et bizlerede hayırlısıyla kucaklarımıza alalım hep beraber hamile hamile nasil gittin yurt dışındamısın 😍

Dualarına bizi de ekle canım 💛

Yaaa ne kadar güzel 🥺🥰bizim için de bol bol dua et olur mu 💜

Back
X