2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar bi duzelemedim midem şiş gibi bisry yemek icmek istemiyrm. Eksime yanma vs yok ama daraliyorum cok 😰 hal birakmiyor yatasim vae hep. Siz ne surubu kullniyodunuz mideye şişkinliğe mi iyi geliyordu acaba gaz mi birikti ishalden snra. Doktoruma yazdım gidicem bi olmazsa gel dersw

Kızlaaarr Mekke'den selamlar 🥰🥰 kaç haftadır yazamadım öncesinde büyük temizlik sonra umreye geldim, medine mekke derken çok yoğun geçti günler ama sizleri merak ettim 930.sayfadan 1055.sayfaya kadar hiç usanmadan okudum valla🤭😂 kaç gündür otelde dinlenmeye çekilince sizleri takip edip okuyorum anca bitirdim okumayı 🙈 inşallah hepiniz iyisinizdir iyi olmayanlar da tez zamanda iyileşsin inşallah 🤲🏻🖤🕋
Masallah mubarekallah canim. Allahim ibadetlerini kabul etsin insallah. Bizlere de dua et nolur.
Ben gunlerdir hastayım ayak ta zor duruyorum duana talibim bu ic sıkıntım bitsin gitsin 🤲

Kizlar bi duzelemedim midem şiş gibi bisry yemek icmek istemiyrm. Eksime yanma vs yok ama daraliyorum cok 😰 hal birakmiyor yatasim vae hep. Siz ne surubu kullniyodunuz mideye şişkinliğe mi iyi geliyordu acaba gaz mi birikti ishalden snra. Doktoruma yazdım gidicem bi olmazsa gel dersw
Geçmiş olsun canım baya kötü yaptı seni bu hastalık ya

Kızlar kayınvalidem camlarımı siliyor utandım çok pismiş ya 😳😳😳🤪

Eklentiler

• 20221101_152612.webp
    20221101_152612.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 63
Bizler içinde dua et canım ❤️
Tabii ederimm canımm 🤍🤲🏻
Ayy kız masalahhh dua et bizlerede hayırlısıyla kucaklarımıza alalım hep beraber hamile hamile nasil gittin yurt dışındamısın 😍
Evet canım mekkedeyim şu an nasip olunca Rabbim çağırınca bi anda oldu 😍 hepinize nasip olsun inşallah 😍🤲🏻
Dualarına bizi de ekle canım 💛
Tabii eklerim birazdan akşam namazına gideceğim tek tek edeceğim burdaki nicklerinizle 🥰🤲🏻
Yaaa ne kadar güzel 🥺🥰bizim için de bol bol dua et olur mu 💜
Ederim tabii canım 🥰🤍
Masallah mubarekallah canim. Allahim ibadetlerini kabul etsin insallah. Bizlere de dua et nolur.
Ben gunlerdir hastayım ayak ta zor duruyorum duana talibim bu ic sıkıntım bitsin gitsin 🤲
Allah razı olsun canım benim birazdan tüm isteyenlere duamı edeceğim Rabbim kabul etsin inşallah hepinize nasip olsun bambaşka bir duygu tüm dileyenler yaşasın burayı inşallah 🥰🤲🏻💚

Kızlar kayınvalidem camlarımı siliyor utandım çok pismiş ya 😳😳😳🤪
Manzara pek hoş ama 🥰valla insanın bir tuhafına gidiyor hafta sonu kardeşim mutfak dolapları vs sildi normalde kpss hazırlanırken pandemide yanımda da kaldı etti birlikte iş yaptık ama ben yapamayıp o yapınca bi değişik olmuştum 🙈

Tabii ederimm canımm 🤍🤲🏻

Evet canım mekkedeyim şu an nasip olunca Rabbim çağırınca bi anda oldu 😍 hepinize nasip olsun inşallah 😍🤲🏻

Tabii eklerim birazdan akşam namazına gideceğim tek tek edeceğim burdaki nicklerinizle 🥰🤲🏻

Ederim tabii canım 🥰🤍

Allah razı olsun canım benim birazdan tüm isteyenlere duamı edeceğim Rabbim kabul etsin inşallah hepinize nasip olsun bambaşka bir duygu tüm dileyenler yaşasın burayı inşallah 🥰🤲🏻💚
Çok teşekkür ederim benim için öyle kıymetli bişey oldu ki 🥰ne güzel her anınız dolu dolu geçsin 💜

Manzara pek hoş ama 🥰valla insanın bir tuhafına gidiyor hafta sonu kardeşim mutfak dolapları vs sildi normalde kpss hazırlanırken pandemide yanımda da kaldı etti birlikte iş yaptık ama ben yapamayıp o yapınca bi değişik olmuştum 🙈
Tepede oturuyoruz kuzum kara kışı yaşıyorum burada ama manzaramız mükemmel yeni gördük bizde pislik içindeymiş 🤣

Back
X