- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.041
Philips cam biberonu geçen gün 80tl aldım migrostanKizlar biberon ihtiyaci olan incelesin.trendyolda 370 tl hepsi burada da 228 e düşüyor.benim oglandan var instagramda karsima çıktı belki almayı düşünen vardir.
ben varım canımKızlar herkese günaydın
Dün doktor kontrolümüz vardı doktordan bir bilgi aldım. Aranızda özel muaynehaneye giden varsa yeni bir yasa çıkmış. Hastaneler artık doktor sayısının %15i kadar doktorla dışarıdan calisabilecekmis. Bu nedenle özel hastaneler mecburen doktorların bir kısmı ile sözleşmeyi iptal edecek. Umarım aramızda bu konuda mağdur olan olmaz.
senin doktorunda mı özel canım ?sana nasıl bir bilgi verdi?Kızlar herkese günaydın
Dün doktor kontrolümüz vardı doktordan bir bilgi aldım. Aranızda özel muaynehaneye giden varsa yeni bir yasa çıkmış. Hastaneler artık doktor sayısının %15i kadar doktorla dışarıdan calisabilecekmis. Bu nedenle özel hastaneler mecburen doktorların bir kısmı ile sözleşmeyi iptal edecek. Umarım aramızda bu konuda mağdur olan olmaz.
Siz aşkın gülere mi gidiyordunuz , boyle bir yasa cikti evet ama nasil olur bilmem.benim ozel.muaynene ama kendileri hastane sahibi sorun olmaz. Cok sacma bir uygulama doğumu etkileyeceğini sanmiyordum insallah kimse madur olmazKızlar herkese günaydın
Bu hangi uygulama canim cok guzelmisss
Play storeye hamilelik+ yazın çıkar ben baştan belli bunu kullanıyorumAy bu hangi uygulamaa
Benim duyduğuma göre de özel muayenehane doktorları tek bi hastanede ameliyat yapabilecek.önceden sorarlardı hangisinde istersen ben onda yaparım doğumu ama hastaneye göre fiyat değişiyor diye.şimdi tek hastaneyle anlaşma yapabilecek.burda şöyle sıkıntı olabilir.Doğum paketi alınca hastane tercih edilip para ona göre ödendiyse o hastanede doğum yapamayabilirler.aradaki farkı da hastanenin geri ödeyeceğini sanmam.Kızlar herkese günaydın
Allahım bana yarın soracak bir konu daha çıktı o zaman benimki özel klinikKızlar herkese günaydın
Benim doktorumda özel evet kuzum. Ama benim doktor doğum yapacağım hastanenin seçtiği doktorlardan birisi. O yüzden ben sıkıntı yaşamadım çok şükür. Umarım sende yaşamazsınsenin doktorunda mı özel canım ?sana nasıl bir bilgi verdi?
Evet ona gidiyorum ama Aşkın hocanın koru hastanesi ile anlaşması devam ediyor çok şükür ben bir sıkıntı yaşamadım. İnşallah hiç kimsede mağdur olmazSiz aşkın gülere mi gidiyordunuz , boyle bir yasa cikti evet ama nasil olur bilmem.benim ozel.muaynene ama kendileri hastane sahibi sorun olmaz. Cok sacma bir uygulama doğumu etkileyeceğini sanmiyordum insallah kimse madur olmaz
İnşallah senin içinde bir sorun yoktur canım. Sorduktan sonra buradaki arkadaslarada bilgi verirsin benim eksik aktardığım birşey varsaAllahım bana yarın soracak bir konu daha çıktı o zaman benimki özel klinik
inşallah canım benimBenim doktorumda özel evet kuzum. Ama benim doktor doğum yapacağım hastanenin seçtiği doktorlardan birisi. O yüzden ben sıkıntı yaşamadım çok şükür. Umarım sende yaşamazsın
tabikide veririm kuzumİnşallah senin içinde bir sorun yoktur canım. Sorduktan sonra buradaki arkadaslarada bilgi verirsin benim eksik aktardığım birşey varsa
krem kullanmıyormuydun canım ?bol bol günde 2-3 defa yağlamak kremlemek gerekiyormuşMorelimm nasil bozuk anlatamamcatlaklar olusmus ve bu 28 haftada yani doguma kadar napcam ben
Canim ileri geri mevzusu cidden magazin, altin gunu dedikodulari. Doktor bu konuda bir sey soylerse sadece kendisinden bilgi alinmali. Bir sey demiyorsa da her sey yolundadir, oyle bilinmeli. Cihazlar zaten net olcum vermiyolar, asagi yukari veriyolar. Hatta her cihaz farkli bir olcum bile verebilir.Ben bir de neye gore geride ya da onde dendigini de anlamiyorum. Kilosu mu? Boyu mu? Cunku olcumlerin cogu farkli farkli cikiyor zaten.
Deli gibi hemdekrem kullanmıyormuydun canım ?bol bol günde 2-3 defa yağlamak kremlemek gerekiyormuş
Bence yapısal bişey 3. 4.aydan başlamıştım hep yaglanip kremlenmeye bacaklarım kalçam hep çatladı oralari da kremlememe rağmen karnımda bişey yok o yüzden artık sadece duştan çıktıktan sonra göbeğimi kremliyorum. Önceden de ufak ufak vardı oralarda çoğaldı baya bölgeye yapıya bağlı galibaDeli gibi hemdegünde 3 kere göbek ve bel gögüs cevremi yaglardim onun icin cok üzüldüm aglicammmm
Insallahda olmaz dilerimm rabbimden olmasinn cok üzücüüüBence yapısal bişey 3. 4.aydan başlamıştım hep yaglanip kremlenmeye bacaklarım kalçam hep çatladı oralari da kremlememe rağmen karnımda bişey yok o yüzden artık sadece duştan çıktıktan sonra göbeğimi kremliyorum. Önceden de ufak ufak vardı oralarda çoğaldı baya bölgeye yapıya bağlı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?