2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim ben o bekleme hatasini yaptim acil doktorlari dogum degil dedigi icin,ve komsum uyarmisti o da şöyle olmus bu da böyle olmus diye anlattigi halde. Sen agrin oldukca git sakin bekleme,bak acilman da varmis onun artmasina sebep olur ağrı.birak ilk hamileligi naz yapiyor desinler hic onemli degil ,ben ondan geri durmustum.
En azindan dogum olsada ben elimden geleni yaptim nasip dersin 😊
Eşimde Allahtan sürekli gidelim diyen biri ama ben bekleyelim diyen biriydim düne göre sürekli yalancı sancidir cek dedikleri için ama şunu anladim insan kendi vücudunu inan çok iyi taniyormus bakalim simdi bekliyorum idrar tahlilide vermiştim ondada değerler yüksek cikmis muhtemelen yine enfeksiyon için şase verir

Gune resmen kotu haberler silsilesi ile basladim yaa 😭 seker yuksek çıktı birde bankanin bana dogum icin ayırdığı limitten sadece 3600 tl gibi bi limit kalmis ben dogumu limitsiz saniyordum ilk dogumumda boyle limit bitmesi gibi bir durumla karsilasmamistim.
Bu hamilelikte kanamada hastanede cok yatinca limiti bitirmisiz demekki. Hic arastirmadim da ben bütçe ayirmam lazim simdi kalan anca muayenelere yeter .
A Asya2022 ben de dogumu mujde de yapicam nasip olursa doğum fiyati ne dediler?
Ha-ri Ha-ri mehmet bey de fiyat nasil?
Dilyy Dilyy medikum fiyati nasil?
Canım daha hiç konuşmadık biz ama yüksek çıkarsa ben hastaneden birilerine aratmadı düşünüyorum

Evde temizlik var her yer her yerde ben de oturduğum yerden bir kaç bir şey yapayım dedim ama onda bile kaşık ağrısından öleceğim sandım kızın eşyalarını az düzenledim

Eklentiler

• 20221106_131202.webp
    20221106_131202.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 62
  • 20221106_131154.webp
    20221106_131154.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 62
Selam kizlar. Çok yazışma olmuş okuyamadım hepsini. Benim büyük oğlan 1.sinif olduğu için günler nasıl hızlı geçiyor anlamıyorum ödev okul telaşından.
Perşembe günü kontrolüm vardı benimde diğer iki hamileligimde hic sanci kasılma yasamadigim için doktoruna sordum nasıl birşey diye. Çünkü nerdeyse 2haftadir farklı birşeyler oluyor belli. Tarif ettiği gibi karnımın üstü sanki balonu sondurmussun gibi rahatlıyor bebek falan alt kısımda toplanıp sertleşiyor bide nefesi kesiliyor insanın. Dedim tamda bunlar oluyor özellikle kendimi çok yorarsam akşamları oturunca falanda oluyor. Bunlar ağrıyla birlikte olursa riskli dedi.nst ye girdim ama tabiki orada olmadı sancı da çıkmadı. İki oğlumda hep makat gelişti bu miniğim baş gelişmiş okadar farkediyor ki nasıl rahat karnımın içi çok şükür. Makat geliş cok zor oluyor çünkü. Dün sabah biraz iş yaptım baya kasılma oldu panikleyip biraz kıyafetlerini yıkadım hatta gerçi doğsa o kıyafetler olmaz ama olsun dedim dursun gene kenarda

Sagol canim simdi ikinci ignemi vurdular cigerler icin ins faydasi olur. Sag totomu hissetmiyorum 🤭
Çok geçmiş olsun. Geçen yıl eltimde 30.haftada doguruyordu neredeysebayadogum sancısı ve 3santim acilma da oldu ama ignelerle durdurdular sonra da istirahat verdiler. 36+ da doğurdu gayet sağlıklı. İnsallah seninde vaktinde sağlıkla gelir ufaklık. Sen iyi şeyler düşünmeye çalış oda etkiler mutlaka minigi

Kizlar sabahtan beri ağrım var biraz dinlenince geçti gibiydi şimdi yine var belimden kasiklarima doğru şu zamana kadar en şiddetli sanırım. Böyle dizlerimden kan çekilir gibi, siddetli regli ağrısı yaşıyorum yatıyorum gecmiyor, kalkıyorum gecmiyor ağrı yaşayanlar böyle mi oluyor doğum?

Gune resmen kotu haberler silsilesi ile basladim yaa 😭 seker yuksek çıktı birde bankanin bana dogum icin ayırdığı limitten sadece 3600 tl gibi bi limit kalmis ben dogumu limitsiz saniyordum ilk dogumumda boyle limit bitmesi gibi bir durumla karsilasmamistim.
Bu hamilelikte kanamada hastanede cok yatinca limiti bitirmisiz demekki. Hic arastirmadim da ben bütçe ayirmam lazim simdi kalan anca muayenelere yeter .
A Asya2022 ben de dogumu mujde de yapicam nasip olursa doğum fiyati ne dediler?
Ha-ri Ha-ri mehmet bey de fiyat nasil?
Dilyy Dilyy medikum fiyati nasil?
Ben Müjde ye gitmiyorum .en son 30 temmuzda kanama oldu orda işte bir daha gitmedim. Ben Antalya araştırma hastanesi geçiş yaptım. Orda harika bir doktor var Burcu hanım ona gidiyorum ve artık perinatoloji takipteyim. Çünkü her gün birsey olabilir 🤷‍♀️ çocuğa iyi bir reanimasyon lazım. Gelince de eski doktoruma yazdım o özel oda açmış muayene sadece 800 tl oldu 🤷‍♀️ acil birsey olursa gelir mi gelmez mi o yüzden devlete karar verdim

Sen benden gizli gizli yediklerine say😂😂😂

Bende abartmistim o dönem gece 3 lerde kalkıp gömdüm tatlıları valla ah böyle oldu
Bende normalde tatlı istemem bir kaç gün önce canım çok istedi .annem gitti bir kavanoz vişne reçeli aldı ve beyaz ekmek offfff 2 günde bitirdim 😃😃😃

Şeker ölçümünü yemek yedikten bir saat sonra yapmak gerekiyormuş gebelikte ve kesinlikle 140ı gecmemeliymis. Doktorum bu şekilde bilgi vermişti bana.
Evet canım aynen bende o şekilde yapıyorum
Eğer 1.saat yüksek çıkarsa 2.saate de bakılması gerekiyormuş doktorum söylemişti bana da,
Yemekten hemen sonra o 1 saatt yaptığım yürüyüş bana çok iyi geliyor düşük çıkıyor şekerim
Senin nasıl gidiyor canım ölçümlerin?

Kizlar sabahtan beri ağrım var biraz dinlenince geçti gibiydi şimdi yine var belimden kasiklarima doğru şu zamana kadar en şiddetli sanırım. Böyle dizlerimden kan çekilir gibi, siddetli regli ağrısı yaşıyorum yatıyorum gecmiyor, kalkıyorum gecmiyor ağrı yaşayanlar böyle mi oluyor doğum?
Sen doktora kesin haber ver böyle şeyde ya zaten görünceye baya zaman geçer o

Sen doktora kesin haber ver böyle şeyde ya zaten görünceye baya zaman geçer o
Bakmıyor pazar günleri yarın kontrolum var bakalım biraz daha bekleyeceğim gecmezse gideceğiz acile ama işte gelmemesi sıkıntı büyük ihtimal gelmez diye düşünüyorum

Bakmıyor pazar günleri yarın kontrolum var bakalım biraz daha bekleyeceğim gecmezse gideceğiz acile ama işte gelmemesi sıkıntı büyük ihtimal gelmez diye düşünüyorum
Allahım böyle şeyde para da ağaçtan toplanmıyor ki ara ara Mehmet beye gitseydin o bari gelirdi diyecek hem hastahane hem onun özeline kolay mı o kadar para 🤦‍♀️ama sen kendi gelmeyecekse bile git geçmezse Allah korusun doğum başlasa pazar gelemem demez yani

Bende iki gündür böyleydim bir de bacak aramda sanki yirtilma hissi var gibiydi dün dayanamadım gittim açılmam varmış yaticaksin dedi yani bence gidebiliyorsan git için rahat etsin en azından canim bir de agrilar kasılma seklinde mi benim 15 dk bir kasilmam oluyordu

Çok geçmiş olsun. Geçen yıl eltimde 30.haftada doguruyordu neredeysebayadogum sancısı ve 3santim acilma da oldu ama ignelerle durdurdular sonra da istirahat verdiler. 36+ da doğurdu gayet sağlıklı. İnsallah seninde vaktinde sağlıkla gelir ufaklık. Sen iyi şeyler düşünmeye çalış oda etkiler mutlaka minigi
Masallah canim cok basarili erteleme olmus 🤭 benimkide 4 gunde bir proluton verdi , progestan gunde bir aliyordum zaten.

Allahım böyle şeyde para da ağaçtan toplanmıyor ki ara ara Mehmet beye gitseydin o bari gelirdi diyecek hem hastahane hem onun özeline kolay mı o kadar para 🤦‍♀️ama sen kendi gelmeyecekse bile git geçmezse Allah korusun doğum başlasa pazar gelemem demez yani
Yok Allah korusun öyle bir durum olsa gelir diye düşünüyorum da bakalım şu an kayinvalidemdeyim eşim eve geçti birazdan gelecek ve ağrım hala devam ediyor olmadı gideceğiz o gelince

canim benim ilk doğum hafif regl agrisi gibi basladi sonra artti doktor sanci yok dedi rapor verdi,hatta sevinerek gittim calismicam ama yatmak ne mümkün yatamadim senin gibi. Sen ertugrul beye haber ver yatamayacak kadar agrin varsa.sen proluton kullaniyormusun bana ertugrul senin kadar sancim olmamasina ragmen kullandiriyor

Yok Allah korusun öyle bir durum olsa gelir diye düşünüyorum da bakalım şu an kayinvalidemdeyim eşim eve geçti birazdan gelecek ve ağrım hala devam ediyor olmadı gideceğiz o gelince
Git en azından bir açıklama yapan olur sanmıyorum minik sadece korkutuyor ama içimiz rahat olsun geçmezse evde durulmaz öyle

Ben Müjde ye gitmiyorum .en son 30 temmuzda kanama oldu orda işte bir daha gitmedim. Ben Antalya araştırma hastanesi geçiş yaptım. Orda harika bir doktor var Burcu hanım ona gidiyorum ve artık perinatoloji takipteyim. Çünkü her gün birsey olabilir 🤷‍♀️ çocuğa iyi bir reanimasyon lazım. Gelince de eski doktoruma yazdım o özel oda açmış muayene sadece 800 tl oldu 🤷‍♀️ acil birsey olursa gelir mi gelmez mi o yüzden devlete karar verdim
Anladim canim yarin ben gidicem ona sorarim artik.

Gelir canim benim kanamadan 2 gunde 1 yattigim zamanlarda bi gun pazara denk gelmisti serum proluton icin yine yatirdilar beni ertugrul bey gelmisti cok sasirmistim. Cunku artik o duruma ben bile alismistim aksam yatiyorsun tedavi ile sabah cihazla kontrol ediyorlardi ,onluk bi islem olmadigi halde geldi.

canim benim ilk doğum hafif regl agrisi gibi basladi sonra artti doktor sanci yok dedi rapor verdi,hatta sevinerek gittim calismicam ama yatmak ne mümkün yatamadim senin gibi. Sen ertugrul beye haber ver yatamayacak kadar agrin varsa.sen proluton kullaniyormusun bana ertugrul senin kadar sancim olmamasina ragmen kullandiriyor
Kullanıyorum canım progestwroj de kullanıyorum şimdi parol içtim bakalım gecmezse gideceğiz

Back
X