2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gecmis olsun.neden oldu ki, yani nerden bildin değişik bisey olduğunu, sanci.yoksa acilma.oluyor mu? Var mıydı risk önceden birden mi oldu.inşallah bekler daha kac haftaliksinz.7 aylik doğumlarda bebek toparlanıyor hemen ama bu grupta neden bebisler boyle bi ayaklandı anlamadım
Sadece kasiklarda fena bir agri vardı sanci olmasada acilma oluyormus dediler

canım çok geçmiş olsun , inşallah açılmayı da durdururlar zaten sancın yokmuş sağ sağlim eve dönersiniz
şikayetin neydi canım nasıl gitmeye karar verdin
valla bu gurubumuzun bebişleri niye böyle aceleci çıktılar yaa
Benim kasıklarımda agri coktu ondan geldim acilmam ve rahim kisalmam baslamis simdi haplar igneler 2-3 gün müsade dediler bizde genetik acilma falan oluyor ama sanci hic olmuyor yani ablam öyle doğurdu annem oyle dogurmus doktorda sasirdi nstde yok ama muayene de her şey çıkıyor ortaya bakalim 3 doz nidicard verdiler igne serum hayırlısı

resmen aynı duygularla cebelleşiyorum canım biliyormusun
hergün kafamda ayrı senaryolar
memei emebilecekmi?
çok ağlarsa ne yapacağız ?
acaba sütüm glecekmi ?memelerim aşırı şişmedi ya gelmezse?
nasıl banyo yaptıracağım?
neler neler
bir tek ben yaşıyorum sanıyodum meğersem hepimiz böyleymişiz
bence bebeklerimiz bize öğretecek herşeyi
sanırım hamileliğin bir yanı da bu duygulara sokması anneyi
seni çok iyi anlıyorum :KK200:
❤️

Dr un bakmak istemesi normal. Fakat ısrar etmesi ve bakmıyorum o zaman demesi sinir bozucu. 28 27 yaşında yeni mezun tecrübesi yoktu belli ki. Allah kimseyi acil e düşürmesin.
Ben gittigimde nstye baglicaz sonrada alttan muayene edicem tamam mi canim dedi ebe ve yüzüme bakti onaylamami bekledi.
Kimsenin ısrar etme hakki yok.

Kızlar ben perinatolojiye kontrole geldim kasık agrimda hafif var diye önce muayene ol dediler acilmam 4 cm olmuş rahim kisalmam yine 25 mmye dusmus ciğer geliştirme ignesi vurdular hastabede yer yok diye baska bir yere sevk edildim yatisa bakalım hakkimizda hayirlisi ama nstde hic ağrım cikmiyor
Off ayni ben ,Allah yardimcin olsun canim insallah simdi dogmaz ama dogacak olursa da üzme kendini canim bak bende 32 haftada dogurdum oglusum 6 yasinda yanimda saglikli sukurler olsun.
İnsallah guzel haberlerini aliriz kuzucum ya insallah eve dönersiniz dogum olmadan🙏

Gecmis olsun.neden oldu ki, yani nerden bildin değişik bisey olduğunu, sanci.yoksa acilma.oluyor mu? Var mıydı risk önceden birden mi oldu.inşallah bekler daha kac haftaliksinz.7 aylik doğumlarda bebek toparlanıyor hemen ama bu grupta neden bebisler boyle bi ayaklandı anlamadım
Oluyor canim agrisi var ama sanci cikmiyor nst de sonrada açılma oluyor.benim ilk dogumum oyle oldu ve acilma olmadan once israrla dogum sancisi degil diye naz yapıyormuşum gibi davrandi acildekiler

İnşallah canım valla şu an hepimizin tek derdi sağlıklı ve zamanda doğması 🙏🙏 i

İnşallah canım çok sağol 🙏🙏

Evet ya ben de anlamadım hem cihazla alttan bakıyorlar hem de elle muayene çok zordu Bi de Doğum hane psikolojisi 😨 sorma. Rahim ağzı uzunluğu iyi dedi bugün doktor. 1 parmak açılma da bir sıkıntı olmaz dedi.

Kendi doktoruma ne sorsam bir sıkıntı olmaz diyor iyiki gelmişim buraya.

İnşallah canım. Geçmiyor sanki günler 🙈

Evet kuzum devlet olarak en mantıklısı biraz evime uzaktı ama neyseki metro var.

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi 🙏🙏

İnşallah kuzu valla durdurdular açılmayı bakalım belki yarın taburcu ederler.

İnşallah kuzum hepimize nasip olsun 🙏🙏

Kızlar yazan herkese çok teşekkürler moralimi yükselttiniz valla. ❤️❤️
Bu gece de burdayım rahim ağzı uzunluğu iyi çıktı açılmayı durdurdular. Akşam yine nst ye bağlıycaklar.bugğn de Bi sıkıntı çıkmazsa yarın taburcu edecekler. Bi tek burda perinatolog ultrasonda bebeği detaylı incelerken Bi şey farketti. Bebeği besleyen damar tek umblikal imiş yani 3 damar olması gerekirken 2 damar var. Beraberinde başka bir sıkıntı görmezsek kromozomal sıkıntı gibi çok önemsemeyiz dedi.
Bu sıkıntıyı ayrıntılı ultrosonda söylemediler mi? Normalde ayrıntılı ultrosonda buna bakılıyor çünkü

Kızlar hastane çantanızı hazırladınız mı özellikle bebisler için neyden kaç tane koydunuz hazırlayanlar
Eksik yapcakmisim gibi hissediyorum belki fikir olur
Daha hazirlamadim bakım çantam kargoda gelirse yavaştan dizerim inşallah şuan tam ne koyuluyor sıraya koyamıyorum ama tavsiyem eviniz hastaneye yakınsa Max 30 dk gibi bavullarla gitmenin alemi yok çünkü kullanılmasa da hastane dönüşü onlari yıkamak zorundasın hiç gerek yok yeni doğum yapmış halimle camasirla uğraşmaya ben bebeğe iki tane hastane çıkışı iki zıbın kendime iki pijama takımı iki alt üst iç çamaşırı göğüs pedi koymuyorum sezeryan olduğum için sutum bir kereden inmiyor ve lazım olmuyor lazım olsa da ağız bezleri çok güzel iş görüyor 5 tane ağız bezi 10 tane bebek bezi bebek yazması iki muslin örtü bir tane kalın battaniye birde puset şimdilik aklıma bunlar geldi

Ha birde hastane çantanıza mutlaka zemzem koyun kızlar bebeğin ağzına bir damla damlatmaniz yeterli ilk tattigi şey zemzem olsun diye ben oğlumda öyle yaptım yani doktorumda bir sakınca görmedi
Bende koydum ☺️ bugün kendi cantami da hazırladım. Tek eksigim ic camasiri kaldi. Sutyeni olan emzirme atletlerinden almaya karar verdim ,emzirirken goguslerim cok büyüyor,simdi bile büyüdüler. Hastane ve evde onlari kullanayim dışarda normal sutyen kullanirim diyorum.

Benim kasıklarımda agri coktu ondan geldim acilmam ve rahim kisalmam baslamis simdi haplar igneler 2-3 gün müsade dediler bizde genetik acilma falan oluyor ama sanci hic olmuyor yani ablam öyle doğurdu annem oyle dogurmus doktorda sasirdi nstde yok ama muayene de her şey çıkıyor ortaya bakalim 3 doz nidicard verdiler igne serum hayırlısı
Canim nasil durumdasın?Aklimiz sende kaldi. İnşallah durdurulmustur açılman 🙏

Bende koydum ☺️ bugün kendi cantami da hazırladım. Tek eksigim ic camasiri kaldi. Sutyeni olan emzirme atletlerinden almaya karar verdim ,emzirirken goguslerim cok büyüyor,simdi bile büyüdüler. Hastane ve evde onlari kullanayim dışarda normal sutyen kullanirim diyorum.
Ben ilk günler nene sütyeni kullanıyorum tam penye olanlar 😂😂ondan sonra içi dolgulu olmayan sutyenlerim bı sıkıntı yapmıyor

kaç kilo canım bizim seninle aynı haftalarımız bana da daha dün 2 kilo dedi
Canım 1780 gram cikti. Zaten başından beri ufak gidiyordu benim ilk hamileligimde oğlum hep önden gidip, kilo sorunu olmayınca bunda takılıyorum. Tabi bir de sancı olduğu için de korkuyorum... üç gündür iyiden moralim bozuldu bir şey yiyesim de gelmiyor bakalım 😔 2 kilo olunca mutlu olacağım rahqtlayacagim en azindan

Back
X