2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar bebek bezinden bahsetmişken bisey isticem prima in uygulamasina kizim dogmadan uye olmustum bir suru puan birikti kullanmak icin prima alinmis fiş istiyorlar en azindan bir iki tane bana ozelden atabilicek varsa cok mutlu olurum. Ben alicaktim fiyati cok yüksek geliyor bana kullanmayacagim icin once bir etraftan bulmaya calisayim dedim buladim birde size sorayim dedim

Ayy benmde baya öksürük arttı ya napacam bilmiyorum acaba öksürmek erken doğum riskini arttırıyor mu

Benim aylardir oyle son bir aydir artti tedavide bir ise yaramadi kurtulamadim korkma o yuzden normal hormonlardan dolayi oluyor

Kızlar sleepynin bezini alayim diyoruz hepsiburadada indirim var. Kalıbı küçükmüş 2 numara ile baslamayi düşünüyorum.Gunde ortalama ne kadar bez kullanırız ?
İlk zaman her emmede kaka yapıyorlar. Ortalama 2saatte emseler buda 10-12 bez yapar. Bende indirm zamanı 2paket 1numara. 2paket 2numara aldım sleepy

Kızlar sleepynin bezini alayim diyoruz hepsiburadada indirim var. Kalıbı küçükmüş 2 numara ile baslamayi düşünüyorum.Gunde ortalama ne kadar bez kullanırız ?
8 rahat gider canım ill zmnlar.az az kaka yapabiliyorlar mecbur değiştirirsin. Pişik olmasin diye cisimde cok tutamıyordum ben.

Maşallah canim sen iyi almışsın ben yedim baya ya hic kasmadim biraz fazla aldım
Evlendigimde 59 kiloydum şimdi 80 evliligin ilk zamani aldım baya sonra hamilelik tam vermeye basladim yine hamilelik 72 ile hamile kaldim belki ondam dikkat ediyorum yoksa 90 olucam bu gidisle

Kizlar ilk dogumumda hasta bezi istemistiler bende depend ve hasta bezi goturdum ama gecen denk geldimde lohusa pedi var ebebekte hasta bezi yerine kullanmis cogu kisi ve lohusayien kullanmislar cok memnunlarmis kizimdan kalan depend var ektra alsam mi bilemedim ama bu ebebkteki lohusa pedi baya aklima yatti sizlerden kullanan oldu mu memnun kaldiniz mi

Dogum sonrasi icin korse aldim da bi de korse tayt istiyorum sizler aldınız mı ya da iyi bi marka biliyo musunuz. Bu kadar kiloyu alınca çözüm aramaya başladım

Evet ya güzelliği her acıyı ağrıyı bastırıyor gerçekten. Yaşamayan bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…