- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.561
Masallah cokk guzel olmus saglikla gelsin ve saglikla büyüsün odasında kuzucuk huzurlu huzurlu uykular çeksin yatağında. ismi ne koyuyorsun canim?Teyzelerimiz biz odanmızı hazır ettik, artık doğurmayı bekleyebilirimEki Görüntüle 3161689 Eki Görüntüle 3161690 Eki Görüntüle 3161691
Yok canim sezeryan oldu 41 haftasinda suyum geldi ve 2 cm uzerine cikmadi acilma normali cok istiyordum nasip olmadi amaSen ilkini nasil dogurdun canim normal mi
Ayy benmde baya öksürük arttı ya napacam bilmiyorum acaba öksürmek erken doğum riskini arttırıyor muim canım eve üst solunum yoku enfeksiyon olmuşum.sinüzit.sinüsler dolu boğaz ve kulak kızarık antibiyotiksiz geçmez dedi mecbur başladık.2 tane içtim şimdiden rahatladım söktü baya.7 gün kullanıcam
Benim aylardir oyle son bir aydir artti tedavide bir ise yaramadi kurtulamadim korkma o yuzden normal hormonlardan dolayi oluyorŞimdi gerçekten mide bulandırmak istemem amaaşırı grip olduğumuz zaman yeşilimsi bir sümük olur ya hani ne koyu yeşil dersin ne de beyaz ortası bişey önce böyle değildi ama son 2 3 günde oldu ve arttı
İlk zaman her emmede kaka yapıyorlar. Ortalama 2saatte emseler buda 10-12 bez yapar. Bende indirm zamanı 2paket 1numara. 2paket 2numara aldım sleepyKızlar sleepynin bezini alayim diyoruz hepsiburadada indirim var. Kalıbı küçükmüş 2 numara ile baslamayi düşünüyorum.Gunde ortalama ne kadar bez kullanırız ?
8 rahat gider canım ill zmnlar.az az kaka yapabiliyorlar mecbur değiştirirsin. Pişik olmasin diye cisimde cok tutamıyordum ben.Kızlar sleepynin bezini alayim diyoruz hepsiburadada indirim var. Kalıbı küçükmüş 2 numara ile baslamayi düşünüyorum.Gunde ortalama ne kadar bez kullanırız ?
8 de benden gelsinKızlar peki konudan konuya atlıyorum ama kac kg aldinizben 12 kilo almışım herhalde 17yle falan dogururum son
İsmi Ali olacak nasipseMasallah cokk guzel olmus saglikla gelsin ve saglikla büyüsün odasında kuzucuk huzurlu huzurlu uykular çeksin yatağında. ismi ne koyuyorsun canim?
57 ile hamile kaldım şuan 66- 67 yimKızlar peki konudan konuya atlıyorum ama kac kg aldinizben 12 kilo almışım herhalde 17yle falan dogururum son
Maşallah canim sen iyi almışsın ben yedim baya ya hic kasmadim biraz fazla aldım8 de benden gelsin
Ama cok iyi almışsın neyine üzülüyorsun. Hele ki bi yanlışlık yok da gerçekten 37 haftaliksan cok iyi degil mii57 ile hamile kaldım şuan 66- 67 yim
İyi mi bilmem ki koldan bacaktan çok almadım ama bel karın basen bölgesi duba gibi oldum genişledim bel oyuntusu kalmadıAma cok iyi almışsın neyine üzülüyorsun. Hele ki bi yanlışlık yok da gerçekten 37 haftaliksan cok iyi degil mii
Evlendigimde 59 kiloydum şimdi 80Maşallah canim sen iyi almışsın ben yedim baya ya hic kasmadim biraz fazla aldım
Yok canim valla iyi maşallah sanaİyi mi bilmem ki koldan bacaktan çok almadım ama bel karın basen bölgesi duba gibi oldum genişledim bel oyuntusu kalmadı
17 kilo aldım ben 33+5iz doğana kadar 20yi geçeriz herhaldeKızlar peki konudan konuya atlıyorum ama kac kg aldinizben 12 kilo almışım herhalde 17yle falan dogururum son
Evet ya güzelliği her acıyı ağrıyı bastırıyor gerçekten. Yaşamayan bilmiyorOkadar haklisin ki beni cevrem yada forumlardaki insanlar okadar korkutmustuki hem normal dogumdan hem sezeryandan. Benim ikinci olucak herkesin yasadigi aci esigi ve daha bir cok konu farklilik gosteriyor elbet agrin olucak elbet hem güzel hemde sorunlu seyler yasayacaksin fakat öyle abartilan bence bişey yok ve geçiyor. Okadar kotu olsa ben neden ikinciyi yapiyim kihayatta yasadigim en guzel duygu dogum olduktan sonra kizim agliyordu bana yaklastirdilar sesimi duydu kokumu oldu okadar guzel bir tonla sakinlesip sustu dudağını buzdu ki o an icin defalarca dogurabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?