- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.601
Ben daha beşik ya da anne yatağı falan almadım. Oğlum yatacağım diye tutturur diye almıyoruz. Esime kalsa doğumdan sonra bile alabiliriz diyorKızlar yoyko’nun anne yanı yatağını almıştık, geçen kurduk ama bizim yatak o kadar yüksekmiş ki normal haliyle anca yatakla aynı hizaya geldi
Bizde bir de Yataş’ın juno yatağı var reflü yatağı gibi aslında doğumdan sonra bir süre onda bile yatar eşin haklı beşiğe çok da gerek yokmuşBen daha beşik ya da anne yatağı falan almadım. Oğlum yatacağım diye tutturur diye almıyoruz. Esime kalsa doğumdan sonra bile alabiliriz diyor
Bu gidişle bizim sonumuz öyle olacakBizde bir de Yataş’ın juno yatağı var reflü yatağı gibi aslında doğumdan sonra bir süre onda bile yatar eşin haklı beşiğe çok da gerek yokmuş
Oldu daha nelerValla artık acaba sorun bende mi diye düşünmeye başladım
Nasıl karıncalanır ki Allahım gün geçmiyor ki topiğimizde gündem değişik olmasınKızlar vajinamda karıncalanma var korktum tuvalete gittim ay bir şey mi geliyor akıntı sandım korktum ama ciddi ciddi karincalanma yasiyorum yarım saattir
Valla sabah sasirdim ama ayaklarin uyusur sonra karincalanma baslar ya aynı iste kuzum dedim bir sey mi geliyorNasıl karıncalanır ki Allahım gün geçmiyor ki topiğimizde gündem değişik olmasın
Hamilelik psikolojimi bozduOldu daha neler
Canım korkutmak istemiyorum ama senin baya sancin varyaaOnlar yorumlayana kadar bakın ya çok merak ediyorum kalabalık baya öksürük sancı mi yaptı ki
Sancı gözüküyor evet canım ama belki oksurduginde kasiliyorsundur o yüzden olabilir kadın doğum doktoruna göster bakalım ne diyecekOnlar yorumlayana kadar bakın ya çok merak ediyorum kalabalık baya öksürük sancı mi yaptı ki
Canım rakamlar çok okunmuyor.biri bebeğin kalp atışı biri senin sancı. 140 falan yazan kısım bebeğin kalp atışı.100 e kadar olan kısım senin kasılmalar.40 a kadar normal 40 üstü sancı ama düzenli olması lazım sancı denebilmesi için.benim yarım saatte bi tane 40 üzeriydi doktor önemsemedi onuOnlar yorumlayana kadar bakın ya çok merak ediyorum kalabalık baya öksürük sancı mi yaptı ki
Ne dedi Dr gorustunmu haberdar et biziOnlar yorumlayana kadar bakın ya çok merak ediyorum kalabalık baya öksürük sancı mi yaptı ki
Zor 5 aldım (((Kızlar peki konudan konuya atlıyorum ama kac kg aldinizben 12 kilo almışım herhalde 17yle falan dogururum son
Çıktım kızlar alttan baktı açılma yok diye yarın kendi doktoruma yönlendirdi sancivarmis evet ama şuan düzenli değilmiş doğum olacak kadarNe dedi Dr gorustunmu haberdar et bizi
Tövbe yarabbimValla sabah sasirdim ama ayaklarin uyusur sonra karincalanma baslar ya aynı iste kuzum dedim bir sey mi geliyor
Ben hiç nts girmeyince bilmiyorum ama bu öksürüğün tetikliyorsa onun için kullanılacak bişey var mı acaba yaÇıktım kızlar alttan baktı açılma yok diye yarın kendi doktoruma yönlendirdi sancivarmis evet ama şuan düzenli değilmiş doğum olacak kadar
Grip için ilaç verdi antibiyotik verdilerBen hiç nts girmeyince bilmiyorum ama bu öksürüğün tetikliyorsa onun için kullanılacak bişey var mı acaba yabu ara covid hariç ciddi bir grip salgını var
Yarın kendi doktoruma gidicem herhalde oda bidaha nstye sokar diye düşünüyorumSancı gözüküyor evet canım ama belki oksurduginde kasiliyorsundur o yüzden olabilir kadın doğum doktoruna göster bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?