2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar yoyko’nun anne yanı yatağını almıştık, geçen kurduk ama bizim yatak o kadar yüksekmiş ki normal haliyle anca yatakla aynı hizaya geldi
Ben daha beşik ya da anne yatağı falan almadım. Oğlum yatacağım diye tutturur diye almıyoruz. Esime kalsa doğumdan sonra bile alabiliriz diyor

Kızlar vajinamda karıncalanma var korktum tuvalete gittim ay bir şey mi geliyor akıntı sandım korktum ama ciddi ciddi karincalanma yasiyorum yarım saattir

Ben daha beşik ya da anne yatağı falan almadım. Oğlum yatacağım diye tutturur diye almıyoruz. Esime kalsa doğumdan sonra bile alabiliriz diyor
Bizde bir de Yataş’ın juno yatağı var reflü yatağı gibi aslında doğumdan sonra bir süre onda bile yatar eşin haklı beşiğe çok da gerek yokmuş

Onlar yorumlayana kadar bakın ya çok merak ediyorum kalabalık baya öksürük sancı mi yaptı ki

Eklentiler

• IMG20221116121935.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 64
Onlar yorumlayana kadar bakın ya çok merak ediyorum kalabalık baya öksürük sancı mi yaptı ki
Canım rakamlar çok okunmuyor.biri bebeğin kalp atışı biri senin sancı. 140 falan yazan kısım bebeğin kalp atışı.100 e kadar olan kısım senin kasılmalar.40 a kadar normal 40 üstü sancı ama düzenli olması lazım sancı denebilmesi için.benim yarım saatte bi tane 40 üzeriydi doktor önemsemedi onu

Valla sabah sasirdim ama ayaklarin uyusur sonra karincalanma baslar ya aynı iste kuzum dedim bir sey mi geliyor
Tövbe yarabbim acaba orası da uyuştu da fark mı etmedin ki bende akşam fitil koyduğumu unuttum gece lavaboya gittim haliyle kalıntı düşer tıp dedi bişey aha bebek düştü diye bir kalkışım var sanki boncuk bu çocuk nasıl öyle düşsün ama işte beyin yavaş yavaş terk ediyor ortamı galiba

Çıktım kızlar alttan baktı açılma yok diye yarın kendi doktoruma yönlendirdi sancivarmis evet ama şuan düzenli değilmiş doğum olacak kadar
Ben hiç nts girmeyince bilmiyorum ama bu öksürüğün tetikliyorsa onun için kullanılacak bişey var mı acaba ya bu ara covid hariç ciddi bir grip salgını var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…