2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hamilelik psikolojimi bozdu
Hep diyorum yine şükür valla sen gayet sabır taşı gibi devam ediyorsun hiç kendi hakkını yeme şu ağrılar ile bende olsa ben galiba günlük Mehmet hocada olurdum sana laf edenler beni görse utanır gık diyemezler inan sende ne var

Sert zeminde de oturmadım ki Sorma bencede fitilde ayni problemi ilk haftalarda yasiyordum dur bakalım daha ne belirtiler hissedecegiz

Onlar yorumlayana kadar bakın ya çok merak ediyorum kalabalık baya öksürük sancı mi yaptı ki
Geçen ben gittiğimde de 7-8-10-11 civarlarında indi çıktı o aşağıdaki rakam. Çok çok az dediler. Sınır kaç diye sordum 20 dedi. 20 üstü çıkarsa sıkıntıymış canım. Korkma bence

İlk hamileligim de öyleydim ya bunda biraz daha rahat oldum

Alttan muaneyede yaptılar çok zordu ya. Sancım baya var zaten ben hissediyodum yani Pembis Hayaller
Canım sancı olmaması için bol sıvı tüket dün doktorum öyle dedi. Sancı için verilen serumlarda da zaten sıvı desteği sağlanıyor genelde. Bi de belki doktorun söyler magnezyum serum yapıyorlar.

Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…