- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.621
Hep diyorum yine şükür valla sen gayet sabır taşı gibi devam ediyorsun hiç kendi hakkını yeme şu ağrılar ile bende olsa ben galiba günlük Mehmet hocada olurdumHamilelik psikolojimi bozdu
Keşke hususi öksürük için de bişey olsa seni asıl zora sokan o kendi doktoruna bir sor mutlakaGrip için ilaç verdi antibiyotik verdiler
Sevindim canım eve yollamasini çok ciddi olsaydi gondermezdi diye düşünüyorum bol bol dinlen senAlttan muaneyede yaptılar çok zordu ya. Sancım baya var zaten ben hissediyodum yaniPembis Hayaller
Sert zeminde de oturmadım kiTövbe yarabbimacaba orası da uyuştu da fark mı etmedin ki bende akşam fitil koyduğumu unuttum gece lavaboya gittim haliyle kalıntı düşer tıp dedi bişey aha bebek düştü diye bir kalkışım var sanki boncuk bu çocuk nasıl öyle düşsün ama işte beyin yavaş yavaş terk ediyor ortamı galiba
Çok geçmiş olsun canımAlttan muaneyede yaptılar çok zordu ya. Sancım baya var zaten ben hissediyodum yaniPembis Hayaller
Geçen ben gittiğimde de 7-8-10-11 civarlarında indi çıktı o aşağıdaki rakam. Çok çok az dediler. Sınır kaç diye sordum 20 dedi. 20 üstü çıkarsa sıkıntıymış canım. Korkma benceOnlar yorumlayana kadar bakın ya çok merak ediyorum kalabalık baya öksürük sancı mi yaptı ki
Bence yarını bekleme en azından nst kağıdını at çünkü baya sancı gözüküyorYarın kendi doktoruma gidicem herhalde oda bidaha nstye sokar diye düşünüyorum
Şu süreci inşallah akıl sağlığımız bütün bitiririzSert zeminde de oturmadım kiSorma bencede fitilde ayni problemi ilk haftalarda yasiyordum dur bakalım daha ne belirtiler hissedecegiz
İlk hamileligim de öyleydim ya bunda biraz daha rahat oldumHep diyorum yine şükür valla sen gayet sabır taşı gibi devam ediyorsun hiç kendi hakkını yeme şu ağrılar ile bende olsa ben galiba günlük Mehmet hocada olurdumsana laf edenler beni görse utanır gık diyemezler inan sende ne var
Canım sancı olmaması için bol sıvı tüket dün doktorum öyle dedi. Sancı için verilen serumlarda da zaten sıvı desteği sağlanıyor genelde. Bi de belki doktorun söyler magnezyum serum yapıyorlar.Alttan muaneyede yaptılar çok zordu ya. Sancım baya var zaten ben hissediyodum yaniPembis Hayaller
Hiç ilgili bir hastane değil ki sancin var dedi ama bişe yapmaması düşündürdü beni yarın gideceğim doktor çok iyi umarım o ilgilenirSevindim canım eve yollamasini çok ciddi olsaydi gondermezdi diye düşünüyorum bol bol dinlen sen
Canm numarasi yokki zaten devlet doktoru yine gidecegim bu çekilen yer acil olan bölümüBence yarını bekleme en azından nst kağıdını at çünkü baya sancı gözüküyor
Evet sordular bugün magnezyum içtin mi diyeCanım sancı olmaması için bol sıvı tüket dün doktorum öyle dedi. Sancı için verilen serumlarda da zaten sıvı desteği sağlanıyor genelde. Bi de belki doktorun söyler magnezyum serum yapıyorlar.
Ya canm bide nst kadiginda nasıl anlaşılıyor ki sancı alttaki mi üstteki miBence yarını bekleme en azından nst kağıdını at çünkü baya sancı gözüküyor
Sızlıyor olabilir mi yani benim vajina ağrısı olunca dudaklar filan sizliyor böyle garip bisey oluyor karincalanma denilebilirValla sabah sasirdim ama ayaklarin uyusur sonra karincalanma baslar ya aynı iste kuzum dedim bir sey mi geliyor
Valla bilemedim canım 1 saat kadar sürdü sonra gecti degisikti ama dedigin gibiSızlıyor olabilir mi yani benim vajina ağrısı olunca dudaklar filan sizliyor böyle garip bisey oluyor karincalanma denilebilir
Anladim canimCanm numarasi yokki zaten devlet doktoru yine gidecegim bu çekilen yer acil olan bölümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?