- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.661
Yok canım öncekini de son haftalarda bel ağrım olmuştu boyle ağrı hiç yaşamadım ben. Bebek çok aşağıda benim acaba ondan mi diye düşünüyorum bilemiyorum kiPlasenta sorunundan kaynaklanıyor olabilir mi canim,oncekinde de agri yapmis miydi?
Aslında seni bugün de takip etmeleri gerekirdi her an açılma olabilir diye... Neden gönderdiler anlamadım ben. Seni korkutmak istemem ama bu haftalarda sancı çok önemli ben yarısı kadar sancı çıktı diye yatış yapıldı takip edildiKızlar ya o nstye göre doktor acaba beni yarın yatırır mi hastaneye filan çok sancım var evdede çok oluyor acaba ne yapar
Canım senin burcun ne ? Ben boğayım, eşim yengeç. tercih yapmam gerekirse oğlak tercih ederim. Mesela en anlaşamadığım burç kova ama en yakın arkadaşlarımdan biri de kova. Onunla anlaşıyorum çünkü yükseleni başakYa kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Renk gerçekten çok tatlıymışGeldi sonundarenk sizi yanıltmasın , kız bizim ki ama bu renge hem eşim hem ben bayıldık
Eki Görüntüle 3162347
Cok guzel canim bende begenirim yesilin bir tonu sanki fotograf yaniltabiliyor bende yatagini gri aldimGeldi sonundarenk sizi yanıltmasın , kız bizim ki ama bu renge hem eşim hem ben bayıldık
Eki Görüntüle 3162347
Kızlar bende bu pijamaları aldım. Sevdim ama biraz ince gibi. Ocakta donarız dimi bunlarla? Birini L diğerini XL aldım. XL olanın içinde kayboluyorum karnım hariçnolur nolmaz birden çok kilo alırsam diye iade etmedim
Aslında seni bugün de takip etmeleri gerekirdi her an açılma olabilir diye... Neden gönderdiler anlamadım ben. Seni korkutmak istemem ama bu haftalarda sancı çok önemli ben yarısı kadar sancı çıktı diye yatış yapıldı takip edild
Canım ne güzel yazmışsın.ben teraziyim.benim yakın iki arkadaşım da oğlak.biri çok ılımlıdır mesela tölere eder falan diğeri tam tersi kolay affetemez, alıngandır ama karakter olarak ikisi de 10 numaradır. Sanırım dediğin gibi yükselen de etkili bundaCanım senin burcun ne ? Ben boğayım, eşim yengeç. tercih yapmam gerekirse oğlak tercih ederim. Mesela en anlaşamadığım burç kova ama en yakın arkadaşlarımdan biri de kova. Onunla anlaşıyorum çünkü yükseleni başakyükselende önemli. Oğlaklar çok çalışkan ve ayakları yere sağlam basan ve karakter olarak düzgün insanlar. İki burç birbirinden bazı konularda çok zıt. Nasıl diyeyim yaylar daha rahat umursamaz, oğlaklar daha ciddi duruşlu, net. Benim çevremdeki insanlardan görüp yorumladığım kadarıyla böyle. Tabi ki insan insana çokta benzemez. Örnek olarak çevremdeki tüm boğalar iş hayatında tembel sınırlarının dışına çıkmaz ama ben aşırı işkolik ve mükemmeliyetçiyim. Ama sadece iş konusunda ayyy ne uzun yazdım burç diyince çenem düşüyor
Nerden aldiniz? Normal pijama mi?Eki Görüntüle 3162360 bende bu takımı aldım sabahlık polarli giycem üstüne üşürsem
Evet canım kompedandan aldım dün efil efil rahat doğumdan sonrada kullanirimNerden aldiniz? Normal pijama mi?
Hayırlısı olsun canım benim de sancılarım var iki kere yatış verdiler ama şimdi evde dinleyemiyorum. Benim evle hastane yakinnl arabada var bende. Bir de çocuk olunca benim hastane de yatasım gelmiyor. Yattığım geceliğine 1000 veriyoruz zatenBende yatis istiyordum ya takip edilsin istiyorum geceleri çok kötü oluyor sancım alttan baktı açılma yok dedi yolladı bakalım yarın ki napacak yani eğer yatirmazsa zaten diycem benm gecede çok oluyo ben gel git yapamam diye
eHayırlısı olsun canım benim de sancılarım var iki kere yatış verdiler ama şimdi evde dinleyemiyorum. Benim evle hastane yakinnl arabada var bende. Bir de çocuk olunca benim hastane de yatasım gelmiyor. Yattığım geceliğine 1000 veriyoruz zaten
Doğrudur canim yarin bizi de haberdar etOzel seninki benm gittiğim devlet o yüzden kolay kolay yatirmiyo
e
Y bedene nasil kadar veriyorsunuzEki Görüntüle 3162374 Eki Görüntüle 3162375 kizlar bende bunları aldım fazla kalın değil ama ev doğalgazlı olduğu için bunları tercih ettim çokta memnun kaldım çok yakıştı sabırsızlıkla giymeyi bekliyorum
Sağlıkla giy bedenini ne aldın ben de yedek alayım dedim bir tane pijama ve sabahlık almıştım zaten bedenini tutturamam diye alamadım TrendyoldanEki Görüntüle 3162374 Eki Görüntüle 3162375 kizlar bende bunları aldım fazla kalın değil ama ev doğalgazlı olduğu için bunları tercih ettim çokta memnun kaldım çok yakıştı sabırsızlıkla giymeyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?