• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Sağolasin canım benim 1 ay sonra gel dedi ozamn kesin belli olur ama kıza benziyor dedi bide ya kız çocukları hemen bukadar belli ediyormu kendilerini
Eder canım benim bir çok arkadaşım 11 yada 12 de öğrendi kızları olacağını🥰 inşallah değişmez çünkü kendini kıza adapte edip yada erkeğe hiç farketmez tam tersi çıkınca insan bi tuhaf oluyor 😀

Ne güzel kusmuyorum dedigim gün kendi kendime nazar değdiriyorum 😅😅 neyi fark ettim ayrıca kızlar kustuktan sonra yüzümde kırmızı ufak noktacıklar çıkıyor göz altlarımda 3 4 gün cilli gibi dolanıp sonra geçiyor 😑

Eder canım benim bir çok arkadaşım 11 yada 12 de öğrendi kızları olacağını🥰 inşallah değişmez çünkü kendini kıza adapte edip yada erkeğe hiç farketmez tam tersi çıkınca insan bi tuhaf oluyor 😀
Aslında hep erkek diyordum öyle hissediyordum doktorum kız diyince çok şaşırdım tabi çok sevindimde belli olmuyor ya inan burda birisi doğuma girmeden 1 saat önce bile doktoru erkek dedi ama kız doğdu yani sen düşün artık inşallah öyle olmaz benimki şuan kızım diye okşuyorum onu 😃😃🤭🤭

Canımm çok sevindim hayırlı haberlerle dönmüşsün şükür 🙏 valla korktuk burda öyle yazıp ortadan kaybolunca 😊 oğluşuna verdin mi kız müjdesini😍 gözünaydın bu arada 🤗
Sağol canım kendimi toparlamam uzun oldu hala gece oldu bak uyuyamıyorum... Çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın. Bizim oğlan kardeş istemiyor 😂 o yüzden şimdilik onunla bu konuları çok konusmuyoruz

Aslında hep erkek diyordum öyle hissediyordum doktorum kız diyince çok şaşırdım tabi çok sevindimde belli olmuyor ya inan burda birisi doğuma girmeden 1 saat önce bile doktoru erkek dedi ama kız doğdu yani sen düşün artık inşallah öyle olmaz benimki şuan kızım diye okşuyorum onu 😃😃🤭🤭
İnşallah vallaa öylesi daha zor 😃😃 sağlıkla gelsin minikler inşallah🤗🤗😍😍

Sağol canım kendimi toparlamam uzun oldu hala gece oldu bak uyuyamıyorum... Çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın. Bizim oğlan kardeş istemiyor 😂 o yüzden şimdilik onunla bu konuları çok konusmuyoruz
Kolay değil canım yaşadığın şey zor bi olaydı ve travma yaşatt doktor resmen sana amin canım valla neyseki geçti gitti şükür 🙏 yaaa hadi bakalım inşallah sıcak bakar bu fikre ilerde 😃🥰

Kizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz♥️
Çok şükür canım Rabbim bir daha aynı darlığı yaşatmasın sana ve hiçbir anneye :dua: bak her şerde bir hayır vardır o kadar cinsiyetini öğrenmek istiyordun bu da vesile oldu :KK68:böyle olmasaydı daha iyi olurdu tabii ama yapacak bir şey yok canım hayırlısı olsun sıkma artık canını :KK200:

Çok şükür canım Rabbim bir daha aynı darlığı yaşatmasın sana ve hiçbir anneye :dua: bak her şerde bir hayır vardır o kadar cinsiyetini öğrenmek istiyordun bu da vesile oldu :KK68:böyle olmasaydı daha iyi olurdu tabii ama yapacak bir şey yok canım hayırlısı olsun sıkma artık canını :KK200:
Amin canım inşallah hiç kimseye yaşatmasın 🤲 aynen öyle böyle olmasa daha iyi olurdu tabi ama nasip böyleymiş ♥️

Yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım yaşadığım onca kötü olaydan sonra ödüm kopuyor kötü çıkacak yine diye Rabbim korktuklarımıza uğratmasın🤲🏻 İkili test konusunda doktoruma danışacağım yaş 34 olunca yaştan dolayı riskli çıkabiliyormuş öyle birşey varsa kesin hiç yaptırmam canımı da sıkmam ama yok herkeste olmuyor derse yaptıracağım şimdiden heyecanlıyım görebileceğim için 🥰
Düşükleeer,dış gebelik 😵‍💫 Rabbim dert vermesin bunlatla son bulsun inşallah

Kızlar çıktım kontrolden 1,7 ense kalınlığı , 50 mm boyu çıktı minnoş minnoş zıplıyordu ayyyy çok güzel Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin takviye verdi onları alıyoruz şimdi, ikili testi yapalım dedi doktor yaştan dolayı yüksek çıkarsa canım sıkılır boluna dedim çıkamayabilir dedi.10-15 gün sonra çıkacak nasipse iyi sonuçlar alalım inşallah

Ahahah benim oglum 6 yasinda kardes istiyor ama erkek kardes istiyor. Bazen diyorum insallah erkektir uzulmesin oglum diye 😂 diyorum ki kiz da olabilir annecim diyorum. O zaman ikinci olacak kardeşim erkek olur belki diyo 😂😂 erkek kardes buldurana kadar dogurtacak beni kendince 😂😂😂

Back
X