• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kizlar günaydın randevusu olanlarin inşallah randevusu güzel gecer... Merakla bekliyorum randevu sonuçlarınızı ♥️😍
Ben geldim öğlen anca girebildim buraya. Ikili tarama şükür iyi ama kan 15 gun sonra cikacakmis ona gore degerlendiriliyormus.Ama ölçüm iyi cıktı sıkıntı yok.Cinsiyet icin erken dedi 15 gun snraya kaldi yani. 21 ine de özel doktoruma randevum var zaten o kesin soyler..Bu arada bebek kocaman olmuştu el ense yatiyordu🤭 kipir kıpırdı 😍
Cansurs Cansurs sende gidecektin bugun ve aklima gelmeyen diğer arkadaşlarım nasil sonuclariniz hayirli haberlerle gelin insallah🤲

Kızlar ya benim eski kıyafetlerim olmuyor artık sadece elbise tarzı olanlar kot hayatta giyemiyorum bu hamile taytları var 13. Haftadayım bu haftalarda giyilir mi sizce?
Kilo mu aldin sadece karin mi? Benim karnimda sis zor kapaniyor ama kilo almadim hic daha.bence giy ben ilkinde giyiyirdum hamile taytimi en son kademeye ayarla giy rahat rahat

Kızlar ya benim eski kıyafetlerim olmuyor artık sadece elbise tarzı olanlar kot hayatta giyemiyorum bu hamile taytları var 13. Haftadayım bu haftalarda giyilir mi sizce?
Giyilir tabi neden giyilmesin bende 1 kilo aldım sadece ama bel kalınlaştığı için sıkıyor kıyafetler canım

Ben geldim öğlen anca girebildim buraya. Ikili tarama şükür iyi ama kan 15 gun sonra cikacakmis ona gore degerlendiriliyormus.Ama ölçüm iyi cıktı sıkıntı yok.Cinsiyet icin erken dedi 15 gun snraya kaldi yani. 21 ine de özel doktoruma randevum var zaten o kesin soyler..Bu arada bebek kocaman olmuştu el ense yatiyordu🤭 kipir kıpırdı 😍
Cansurs Cansurs sende gidecektin bugun ve aklima gelmeyen diğer arkadaşlarım nasil sonuclariniz hayirli haberlerle gelin insallah🤲
Gözünaydın canım çok sevindim 😊😊 için rahat etmiştir baya şimdi ☺️

Kilo mu aldin sadece karin mi? Benim karnimda sis zor kapaniyor ama kilo almadim hic daha.bence giy ben ilkinde giyiyirdum hamile taytimi en son kademeye ayarla giy rahat rahat
Ya sağol canım tamam bugün bakıcam. Ya göbeğim çok çıktı ama kilo da aldım 1,5 kilo kadar yanlardan da olmuyor yani belim kalınlaştı. 😂😂

Çok sevindim canım demek ki cinsiyet konusunda tek benim doktorum değilmiş söylemeyen 😂

Benimde aynı kuzu kan 15 gün sonraya kaldı.Doktor cebellesti görmek için beni öksürttü falan ama diyorum ya keyifci bebem asla dönmedi 😂

Benimde aynı kuzu kan 15 gün sonraya kaldı.Doktor cebellesti görmek için beni öksürttü falan ama diyorum ya keyifci bebem asla dönmedi 😂
Hahahaa el ense yatıyordu benimki de. Zaten usg yi yapan baska bi birimdi ve hemen ölçtü cinsiyete bakan kim.doktorum sadece sonuclara baktı. Ona dedim erken daha dedi oda.Devlette boyle demek ki.
Olsun 2 hfta sonra Allahin izniyle ogreniriz zaten. Özeldeki doktorum kesin soyler ondan çokta takmadım 🤭

Azonce aylar sonra canım çekerek türk kahvesi içtim nasıl özlemişim ya gözüm görsün istemezdim 2aydir. İnşallah normale dönüyoruz 😄
Ayy tiryakisi olduğum telvesini bile yalayıp yuttuğum turk kahvesi ile 2018 de vedalastim kizima hamileyken bir tiksindim hala icemiyorum hiçte aklima bile gelmiyor🤷🏻‍♀️

Back
X