- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #11.081
Detaylidan çıktım kızlar.. Çok şükür sorun yok dedi.. Bir Kız bebis daha geliyooo
Pembis Hayaller
canım ekleyebilirsin 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 haftalık olduk. Göbek deliği üstünde vuruyor artık. Ayağa kalkınca sanki aşağıya kayıyor, dayanmış vuruyor sanki. Normaldir heraldeKızlar benim bebek aşırı hareketli hiç durmuyor gün içerisinde, normalde göbek deliğinin oralarda hissederken bugün anüse doğru hissediyorumnormal mi bu ya? sanki sürekli gazım varmış gibi ama tekme atıyor hissediyorum yani.
Ben de 2.doz tetanoz oldum dün canım hafif ağrı var .. Islatmamak lazimmis onceki aşıda islatmistim ağrı olmuştu baya..Kızlar selam bugün tetanoz oldum ama şunu yapın bunu yapmayın diye bişey demediler. Tetanoz ateş yapıyormuş ya bu ateşin bebeğe zararı olur mu? Bi de 2 gün duş almamam gerekiyor di mi?
Canım hangi hastanede yaptrdinGünaydın kızlar bu gece çok fenaydı. Saat 3 kadar migren ağrısı geçirdim. Eşim de dedi acile gidelim ben hayır dedim çünkü zaten hicbirsey yapmıyorlar. Şimdi de devlet hastanesine geldim detaylı ultrason için inşallah hersey güzel çıkacak![]()
Evet evetRenkli olan fotoda Asya gülüyor gibi, dudaklara bak![]()
HuraaaaaaaDetaylidan çıktım kızlar.. Çok şükür sorun yok dedi.. Bir Kız bebis daha geliyoooPembis Hayaller canım ekleyebilirsin
![]()
Benim de aynı oldu bazen yuruyurken Bi başlıyor vurmaya22 haftalık olduk. Göbek deliği üstünde vuruyor artık. Ayağa kalkınca sanki aşağıya kayıyor, dayanmış vuruyor sanki. Normaldir heralde![]()
Antalya araştırma hastanesiCanım hangi hastanede yaptrdin
Doktorunun önerisi neydi canimOcean extra mag
Ama ben duzenli kullanmadim hic. Kullansam mi..
Canim ben lazim olursa diye kucuk bir cam almıştım önce wee sanirim.ama hic kullanmadım gerek olmadi.Biberon almayi düşünüyor musunuz kızlar yada hangi markayı istiyorsunuz ben ufak bir cam model alayım diyorum avent,nuk,dr brown arasında kaldım
Ay ben de kepezde yaptırdım berbatAntalya araştırma hastanesi
Kacinci hftadasin canım rutin kontrol mü?Kızlar doktorun son dk işi çıkmış randevum iptal oldu iptal olduğu gibi haftaya pazartesiye kaldı şaka gibi yaşimdi bir stres pazartesiyi bekle
Bugün tam 21. Hafta detaylı randevum vardı başka doktorda son dk iptal ettiler yetmedi yakın da değil haftaya attılarKacinci hftadasin canım rutin kontrol mü?
Kilon ne durumda bu arada![]()
Eşin gelemiyo diye bebiş görünmek istemedi hariBugün tam 21. Hafta detaylı randevum vardı başka doktorda son dk iptal ettiler yetmedi yakın da değil haftaya attılarhala aynı 54 ile 55 arasında o gün yediğime göre git gel yapıyor
ama doktorda 56 çıkar kesin onun bir kilo fazla gösteriyor bence
![]()
O gariban da ilk hafta demedi izin almıştı ben dayanamam derste diyeEşin gelemiyo diye bebiş görünmek istemedi hari![]()
Yaaaa şansa bakKızlar doktorun son dk işi çıkmış randevum iptal oldu iptal olduğu gibi haftaya pazartesiye kaldı şaka gibi yaşimdi bir stres pazartesiyi bekle
Kepez devletteki mi?Ay ben de kepezde yaptırdım berbatsiyah beyaz baktı 10 dk detaylı mi olur peh..
Tam gömlek ütüleyip çıkacaktım ütü fişi elimde kaldı resmenYaaaa şansa baktühhhh
Iyi gidiyorsun bende oyleyimBugün tam 21. Hafta detaylı randevum vardı başka doktorda son dk iptal ettiler yetmedi yakın da değil haftaya attılarhala aynı 54 ile 55 arasında o gün yediğime göre git gel yapıyor
ama doktorda 56 çıkar kesin onun bir kilo fazla gösteriyor bence
![]()