- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #13.021
Ben yazmayla başımi sariyordum sımsıkıViksde yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yazmayla başımi sariyordum sımsıkıViksde yok![]()
Hadi gözün aydın canım. Senin ufaklık doğuma kadar böyle yaramazliklar yapmasın bir dahaKızlar kontrolden çıktım şükürler olsun kordonu boynundan çıkarmış![]()
Patatesi ortadan 3e böl ve başına bağla tülbent ile. Patatesin baş ağrısını gecirme gibi bir özelliği var. Bu tarz durumlarda biz ailece uyguluyoruzKızlar ilaçsız doğal yoldan baş ağrısını kesen bı yol yokmu.Bu grip beni mahvetti burnumda çok akiyo![]()
Canım benim de 75 gr yüklendi açlık 95,5 1.saat 135 çıktı ikinci saat henüz çıkmadı ama pek gerginimKızlar günaydın herkese şeker yükleme testi yaptık bugün 50 mg. açlık 94, tokluk 113 çıktı iyi mi sizce?
Insallah hersey yolunda gider canim .Antalyaya da dönemiyorsun haliyle dimiAynenbende 10 yıl hiç Rusyaya gitmedim kendime yabancı zannediyorum. Hastanede burda hiç yatmadım. Bugün şeker bakmışlar 5.47 çıktı açlık yüksek dediler diyet uygulacaklar. Perşembeden beri 1.6 kilo gene verdim
ve idrarda enfeksiyon çıktı. Ve hep yatış verdiler . Tuvalete kadar yürüyorum. En önemli salı günü olacak çünkü tekrar rahim agzi bakacaklar .en çok onu merak ediyorum
Ahh canim cok gecmis olsun. Bende neler cektim grip olunca o bas ağrısından cok cok kotuyse parol al bitane. Ben almadim da kivrandim gecelerce agri burun tıkanıklığı. Bol istirahat c vit yapacak bisey yok atesin yoksa korkmaKızlar ilaçsız doğal yoldan baş ağrısını kesen bı yol yokmu.Bu grip beni mahvetti burnumda çok akiyo![]()
Cok guzel haber canim cok sevindimKızlar kontrolden çıktım şükürler olsun kordonu boynundan çıkarmış![]()
Canıma geçmeden ilaç icmicem diyorum ama yavaştan canıma geçiyo sanırımAhh canim cok gecmis olsun. Bende neler cektim grip olunca o bas ağrısından cok cok kotuyse parol al bitane. Ben almadim da kivrandim gecelerce agri burun tıkanıklığı. Bol istirahat c vit yapacak bisey yok atesin yoksa korkma
Canim korkma... Geçtiyse problem değil... Geçmemesi erken doğuma sebep oluyormus.Günaydın mutlu haftasonları hanimlar
Yarim saat once khvalti masasında once kasigimdan bi agri girdi karnim tas oldu resmen snra gecti belim böbreğim yanlardan girdi. Simdi dinleniyorum.
Kasilma mi bunlar arada olması normal mi ki? Ay unutmusum kizimda bu hftalar oluyormuydu yadinlenince gecerse korkmayacaktik dimi? Cuma kontrolum var şeker yuklemesiyle.
Suan normal.uzandim cok hareketliydi.tuvalate girdim rahatladım.biraz daha dinlendim iyiyim bakslim. Mutfak beni bekliyor mecburen kalktımCanim korkma... Geçtiyse problem değil... Geçmemesi erken doğuma sebep oluyormus.
Eşarpla sık hayriye ( yaprak dökümü ) tarzı. Benimde 2 gun ckk ağrıdı ilaçta almadim.dünyam döndüViksde yok![]()
İyi bari. Valla benim evde her yer her yerde... Eşim akşamları toparlayabildigi kadar toparlıyor... O sertleşme hissi ve ağrı bende hıc geçmiyorSuan normal.uzandim cok hareketliydi.tuvalate girdim rahatladım.biraz daha dinlendim iyiyim bakslim. Mutfak beni bekliyor mecburen kalktım![]()
Yok be bence o da iyi daha ne kadar olmalı ki bu haftaYok gayet iyi canım maşallah. Benim eşim iridir, bende zayıf değilim malum ama bizim ki zayıf![]()
Doktor ilac falan vermedi mi canımİyi bari. Valla benim evde her yer her yerde... Eşim akşamları toparlayabildigi kadar toparlıyor... O sertleşme hissi ve ağrı bende hıc geçmiyor![]()
Ben şu an erken doğacak korkusuyla kilosu artsın istiyorum yaYok be bence o da iyi daha ne kadar olmalı ki bu hafta![]()
Parol, pruloton deprot haftada 1 her gün progesteron 200 mg fitil verdi. Ciğer geliştirici vuruyoruz zaten. Geçmiyor yaniDoktor ilac falan vermedi mi canım
Şeker işine ne dedi doktor kuzu sordunmuYok be bence o da iyi daha ne kadar olmalı ki bu hafta![]()
Ben hiç senin için onu dillendirmiyorum o kuzu sabredecek gibi bir his var içimde sadece beklerken annesine bol aksiyon bol macera yaşatıyor o kadarBen şu an erken doğacak korkusuyla kilosu artsın istiyorum yao yüzden gözüme az geliyor sanırım
Sormadan söyledi bebek kilosu suyun vs iyi anormal bişey yok ama yaptır ve bazı yerler 2 kez kan alıyor belirt üç kez alsınlar en garanti o dediŞeker işine ne dedi doktor kuzu sordunmu