2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yok canım... Aslında çok da hareket ettim sayılmaz ama tabi geçen hafta hep yatmıştım bir kaç gündür yatmak yerine oturdum 😔
Anladim canim kendimden biliyorum cok zor yatmak ama tam anlamiyla geçinceye kadar maksimum hareketsiz kalabildigim kadar kal. Benimki kanama oldugundan korkumdan kalkamiyordum seninki biraz daha göz gormeyince gönül katlanır misali agri gecince hemen bi ayaklanasin geliyordur ama az daha sabret canim. İki kilo oluversin en azindan🙏

kızlar iyi akşamlar.ben devlette gidiyorum doktora daha 2 ay öncesinde ayrıntılı için randevu aldım ama en erken ekimde randevu var dediler.yarın ayrıntılı için randevum var ama 25 haftalık olacak.içime de kurt düştü ya bakmazlarsa haftası geçti diye.benim gibi ayrıntılıda geç kalan var mı? zaman geçince bakmama gibi durumları oluyor mu?

Anladim canim kendimden biliyorum cok zor yatmak ama tam anlamiyla geçinceye kadar maksimum hareketsiz kalabildigim kadar kal. Benimki kanama oldugundan korkumdan kalkamiyordum seninki biraz daha göz gormeyince gönül katlanır misali agri gecince hemen bi ayaklanasin geliyordur ama az daha sabret canim. İki kilo oluversin en azindan🙏
Haklısın canım doğru. Ağrı biraz geçince hemen geçti sanıyorum. İnşallah o günleri de görürüz 😍

Kızlar sabahtan beri kendimi dinlememeye çalışıyorum ama çok rahatsızım... Karnım çok sert bebegon hareketleri biraz yavaş ve karın ve kaşık bölgemde ki ağrı çok fazla... Kötüye yormak istemiyorum 🤨
Geçmiş olsun canım, bugün ebeler demişti 30dan sonra sertleşme normal alan daralıyor diye, endişelenilecek bir şey yoktur içini ferah tut. Hareket de alandan dolayı olabilir. Uzanıp biraz dinlenmeye çalış. 26dayım ben bile ara ara kendimi iyi hissetmiyorum ve sertleşme var.

Kızlar doktorumun çalışabilir raporu vermek için beni çağırdığı muayene tarihinde 32+1 haftalık olmuş oluyorum şimdi fark ettim geç kalmış olur muyum?
Benim doktorum da 32+0 da haftasonuna gelirse 32+1 de almam gerektiğini söyledi geç olmaz diye düşünüyorum ama fırsatın varsa 32+0 da git bence

Kızlar sabahtan beri kendimi dinlememeye çalışıyorum ama çok rahatsızım... Karnım çok sert bebegon hareketleri biraz yavaş ve karın ve kaşık bölgemde ki ağrı çok fazla... Kötüye yormak istemiyorum 🤨
Hayır olsun inşallah bir müddet daha dayanır bebiiş, Rabbim korktuklarımıza uğratmasın🤲🏻

Perinotologa gitme imkanın varsa git sonra kendi doktoruna da gidersin canım çünkü rahim ağzı ölçümü önemli farklı bir görüşte almış olursun
Yarin ilk perinatologa gidicem devletteki ordan sonucu ordaki doktora gostereyim. Sonrada özel deki doktoruma gideyim diyorum. Insallah guzel seyler duyarim.Bugun nst bile istedi devletteki ultrason a gonderdi bide ayriyeten.

Ya ozeldeki doktoruma yazar sorarim ama ne dicem bilemedim. Oda bozulur mu bilmem. Bu kadae kisa surede neden kisalmis olabilir. Bebek kafasi aşağıdaydı simdi tam tersi olmus.
Ağrı olunca endişe ettim gittim diye söyle😅. İki dr u karşılaştırdığını düşünürse tavır yapıyorlar. Perinatolog önce görsün ki emin bir şekilde git, belki özeldeki de perinatoloğa yönlendirir. 🌸

Ağrı olunca endişe ettim gittim diye söyle😅. İki dr u karşılaştırdığını düşünürse tavır yapıyorlar. Perinatolog önce görsün ki emin bir şekilde git, belki özeldeki de perinatoloğa yönlendirir. 🌸
2 gun once sizede yazmistim kasık ve böbrek agrim oldu diye . O gece ozeldeki doktoruma mesaj attim parol ic dinlen gecmezse gel dedi. Geçince gitmedim.
Ayrıca ben başından beri tahlillerimi devlete yptirdim haberi var o sonuçlara bkiyordu sen yaptır bana at getir fln diyordu. birsey demiyordu.
Aslinda esim bu kez ozelde dogum zor olacak maddi olarak dedigi için gidiyorum devlete birazds orada düzenli bi doktorum olsun orada doğururum belki diye ebe de cok tanidik yardımcı olurum gel burada doğur dedi. Durum bu.

Ya ozeldeki doktoruma yazar sorarim ama ne dicem bilemedim. Oda bozulur mu bilmem. Bu kadae kisa surede neden kisalmis olabilir. Bebek kafasi aşağıdaydı simdi tam tersi olmus.
Hmm benim ozeldeki doktor biliyorda hastanye gittigimi raporu felan ordan alıyorum cunku. O yönden dusunmedim.

Dilyy Dilyy nasil oldun canım? Bebeleri 35 e kadar bi getirsek Allahin izniyle🤲 benide korkuttu bugun doktor valla. En azindan 35 i görelim fln dedi.
Kizimda da servikste kisalma olmustu sadece progestan kullandim. Cok onemsememisti doktorumda. Bi tık korkmadim degil

Dilyy Dilyy nasil oldun canım? Bebeleri 35 e kadar bi getirsek Allahin izniyle🤲 benide korkuttu bugun doktor valla. En azindan 35 i görelim fln dedi.
Kizimda da servikste kisalma olmustu sadece progestan kullandim. Cok onemsememisti doktorumda. Bi tık korkmadim degil
Ee biliyormus nasil olsa canim söyle o zaman alinmaz.merak ettim bu kadar kisa ara da degisir mi ki acaba.belki hastanedeki abartmıstir yani ins oyledir. Kızin da erken doğum oldu mu?

kızlar iyi akşamlar.ben devlette gidiyorum doktora daha 2 ay öncesinde ayrıntılı için randevu aldım ama en erken ekimde randevu var dediler.yarın ayrıntılı için randevum var ama 25 haftalık olacak.içime de kurt düştü ya bakmazlarsa haftası geçti diye.benim gibi ayrıntılıda geç kalan var mı? zaman geçince bakmama gibi durumları oluyor mu?
Canım benim hiç bir bilgim yok malesef 24 e kadar yaptırın diyolar ama 25 sıkıntı olurmu bilmiyorum

Back
X