2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar gunaydin, iki gündür burada hava değişiminden dolayı benim oğlan grip oldu Allahtan çok keyifsiz ve ya ateşi yok... Ama geceleri burnu tikaninca delirip ağlıyor resmen... Sabahları zaten bildiğiniz gibi yedi de ayaktayız. İnşallah daha kötü olmadan toparlar ☺️
Günaydın canim benim kiz 1 aydir aymi durumda zmn zmn ateslendi acillik bile oldu.
Ama burun akintisi tikaniklik hic gecmedo her gece burnum tikali diye uyaniyor bebek gibi agliyor😔 alerji testi yaptıracağım bu ay randevu aldim.

Kizlar gunaydin 2 gundur belim agriyor. Bugun tamamen eklem agrilariyla uyandim sanirim hasta oluyorum. Yine de kontrole gidecegim doktoruma insallah hersey yolundadir.
Ya o bel ağrıları bende özellikle geceleri oluyor eşim hergun masaj yapıyor biraz rahatlıyorum ama geçmiyor cuma benimde doktor randevum var sorucam bunu çok erken gibime geldi şimdiden bel ağrıları

Canim bu cok onemli tansiyon mevzusu yani. Hatta sekerden bile onemli ihmal etme sakın.

Ya ben 2 gündür gribim bir de öksürükten uyuyamıyordum 2 gecedir benim arkamdan da oğlum hastalandı 3. gece de onunla beraber uykusuz kalıp üstüne işe gelince haliyle tansiyon fırladı yorgunluktan ve uykusuzluktan bende dün eve erken geldim yattım direk bugün daha iyiyim çok şükür bence tamamen uykusuzluktan oldu ama takip edeceğim canım

Kizlar gunaydin 2 gundur belim agriyor. Bugun tamamen eklem agrilariyla uyandim sanirim hasta oluyorum. Yine de kontrole gidecegim doktoruma insallah hersey yolundadir.

Çok geçmiş olsun havalar soğudu artık hastalıklar bitmez :( kontrol sonrası haber vermeyi unutma inşaAllah önemsiz bir şeydir ağrıların

Ya o bel ağrıları bende özellikle geceleri oluyor eşim hergun masaj yapıyor biraz rahatlıyorum ama geçmiyor cuma benimde doktor randevum var sorucam bunu çok erken gibime geldi şimdiden bel ağrıları
Erken bence de cok kilo da almadim. Korkuyorum o yuzden canim
Magnezyum kullaniyor musun? Yolundadir insallah 🤲 icini ferah tut
Kullanıyorum canim ya multivitamin de kulanıyorum insallah yolundadir. Bayagi bi stresliyim

Ya ben 2 gündür gribim bir de öksürükten uyuyamıyordum 2 gecedir benim arkamdan da oğlum hastalandı 3. gece de onunla beraber uykusuz kalıp üstüne işe gelince haliyle tansiyon fırladı yorgunluktan ve uykusuzluktan bende dün eve erken geldim yattım direk bugün daha iyiyim çok şükür bence tamamen uykusuzluktan oldu ama takip edeceğim canım
Dogru yorgunluk cok etkiliyor canim dinlen ve dikkat et.
Çok geçmiş olsun havalar soğudu artık hastalıklar bitmez :KK43: kontrol sonrası haber vermeyi unutma inşaAllah önemsiz bir şeydir ağrıların
Insallah canim tabi haber veririm

Kızlar gunaydin, iki gündür burada hava değişiminden dolayı benim oğlan grip oldu Allahtan çok keyifsiz ve ya ateşi yok... Ama geceleri burnu tikaninca delirip ağlıyor resmen... Sabahları zaten bildiğiniz gibi yedi de ayaktayız. İnşallah daha kötü olmadan toparlar ☺️

Günaydın canım çok geçmiş olsun benim oğlumda grip oldu burnu tıkalı, öksürüyor ama çok şükür bizde de ateş yok bir de azı dişleri çıkıyor üstüne bir de çalışıyorum çok zor yani ama havalar soğudu artık bebeler kurtulmaz hastalıktan :KK43:

Günaydın canim benim kiz 1 aydir aymi durumda zmn zmn ateslendi acillik bile oldu.
Ama burun akintisi tikaniklik hic gecmedo her gece burnum tikali diye uyaniyor bebek gibi agliyor😔 alerji testi yaptıracağım bu ay randevu aldim.
Bizim ki zaten alerjik ve hemen bronşit oluyor doğduğundan beri. İnşallah ilerlemez 😐

Günaydın canım çok geçmiş olsun benim oğlumda grip oldu burnu tıkalı, öksürüyor ama çok şükür bizde de ateş yok bir de azı dişleri çıkıyor üstüne bir de çalışıyorum çok zor yani ama havalar soğudu artık bebeler kurtulmaz hastalıktan :KK43:
Cok zor valla. Allah'tan ben şu an raporluyum hoş benim kendime hayrım yok ama çocuğun söz konusu olunca ağrı sızı dinlemiyorsun hiç. Aynen hastalık zamanları geldi çocukların

Valla hiç birsey yapmıyorlar. Iste yarın ultrason olacak bakalım dediler . Sinirim çok bozuk . Ne bekliyorlar anlamıyorum. Ailem ile konuştum bu hafta birsey değişmezse dilekçe yazcam çıkacam yeter artık perşembe günü tam 2 hafta olacak .önce birinci hastanede tüm tetkikleri almışlar sonra buraya gönderiler buradaki da aynı şey almışlar offfff. Burda bir sistem yok göremiyorlar yani hem çok yavaş sonuçları çıkıyor(((sabah doktor 1 dk geliyor bu kadar sonra tüm gün salak gibi 4 duvarda oturuyorsun .tuvalete kadar yürüyorum 🤷‍♀️çok pisman oldum geldim buraya .10 yıl gitmedim keşke hiç gitmeseydim
Benim ikiz hamilelik yasayan bir arkadasim son 48 gununu hastanede yatarak gecirdi. Sizin durumunuzu tam bilmiyorum ama bazen yapacak bir sey olmayinca sadece kontrol altinda tutmak adina da olsa yatis veriyorlar. Su noktada hastaneden ayrilmaniz riskli ise cikmasaniz daha iyi olabilir :/

Tansiyonum 16-10 oldu söyledim doktora önemli bir sayı baya yükselmiş dedi 1 hafta bana her gün at ölçüp böyle oynamaya devam ederse kardiyoloji bölümü+tansiyon hapı olarak ilerlememiz gerekebilir dedi.
Aman dikkat et 16 10 Çok yüksek. Aslinda hemen gitseydin bir hastaneye idrarda protein kacagina vs bakarlardı. Benimde oğlumda 27-28 .haftada baslamsiti insanin beyni patliyor resmen

Aman dikkat et 16 10 Çok yüksek. Aslinda hemen gitseydin bir hastaneye idrarda protein kacagina vs bakarlardı. Benimde oğlumda 27-28 .haftada baslamsiti insanin beyni patliyor resmen

Evet başımın sağ tarafı patlayacak gibiydi :( çok kötü oldum işten izin aldım direk eve geçtim ama zor geldim o yolu da uykusuzluktan olduğuna emindim uyuyup dinlenince de geçti zaten çok şükür :)

Bebiş sağa yatmama izin vermiyor ben de aksine sağa yatmayı cok severim 😅 sağa yattıkça kaburgama tekme yiyorum güzellikten sola yattıncada sol taraftan pıt pıt vuruyor karnımdan çıktığı zaman yiyeceğim onu haberi yok 😍😍😍

Benimki de sola yatmama izin vermiyor :KK45: sol tarafa yatınca ne kemiği adını bilmiyorum şimdi o kemik katlanılmaz bir şekilde ağrıyor :işsiz:

Kizlar ciktim doktordan. Covid de geciriyo olabilirsin viral birsey de olabilir dinlen dedi sivi tuket dedi 1 hafta rapor verdi. Bebek iyiymis 900gr olmus

Önemli bir şey olmamasına sevindim artık geriye kalan şey bol bol dinlenmen evde başka bir çocukta yoksa yat aşağı uzat ayaklarını mis gibi

Kızlar bende ultrasondan çıktım. Asyam gayet iyi hiç bir sorun yoktu. Enfeksiyon da yok. Şuan 27-28 hafta 1140gram oldu. Benim rahim ağzım aynı durumda. Sebep takmamak kalmadı. Doktora bekliyorum konuşacam. Madem takmiyorlar özele gidecem orda takacam. Bunu lazım bana acil 🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20221018-143136_Instagram.webp
    Screenshot_20221018-143136_Instagram.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 75
Back
X