- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha maşallah yavrumaa bıdıkkBenimki tam tosun canım 26+3 te gitmiştim 1287 gram 38 cmdi şekerim yok ama sınırda benimde amniyon sıvım üst sınıra yakın bir haftadır diyetteyim az yemeğe çalışıyorum haftaya gidicem inşallah bebeğin önden gitmesi biraz azalmıştır
canım geçen hafta 24+2 de 770 grdı dün 25+2 de 900 gr çıktı benim deKızlar kilolar boylar nasıl ya benim bebem biraz şişman
26+4 üm. Kilo 1140 olmuş maşallah boyuda 35 cm dedi sizin nasıl?
Seninkinde de bı tosunluk gelcek gibiiicanım geçen hafta 24+2 de 770 grdı dün 25+2 de 900 gr çıktı benim de
ahahaha gelsin gelsin de doğum zor oluyor bacıım. ama bu kez kilolu olursa alın sezaryana dicem hiiiç normal yapamam kusura bakmasınSeninkinde de bı tosunluk gelcek gibiii![]()
İş yerinde benimle aynı zamanlarda hamile kalam arkadaşım da bebeğini kaybetti 12. Haftada, ona rağmen uslanmıyorlar. Umurlarında değil ya da ciddiye almıyorlar ama kötü olmayan biri nasıl heyet raporu alabilir yani bunu da mı düşünemiyorlar anlamıyorumYa insanlar ne kadar anlayışsız gerçekten bir can taşıyorsun.BirDilyy ninkiler bir senin patronun. Kendi eşi, çocuğu olsa yerinden kaldırmaz. Bi de şu kendileriyle kıyaslayanlar var ben hamileyken şöyleydi böyleydim. Kardeşim her hamilelik bir mi?
Kendi eşi de kendisi gibi aynı işkolik o yüzden anlamıyor herhalde ve 3 çocukları varAllahım sanki bir fincan kahve istiyor kapıdan cidden bu insanların eşi kardeşi bu şekil hamile olsa valla değil işe göndermek istemek ayağa kalkma der hop oturup hop kalkarlar ama iş başkasına gelince şunu da yapsan bunu da yapsan ne bu![]()
Ama heyet raporluyuz sonuçta canım isteyip heyet raporu alacak halimiz yok, çok garip gerçekten. Bir de kim bu durumda olmak ister ki sadece uzanıyorum ben de onlar gibi hareketli olabilmek isterdim ama anlamıyorlar bencillik işteHic mi gelemezsinklasik turk sorusunu da sordu mu
valla sana bi sey soyliyeyim mi ben heyet raporluyum ama bir oncekini dusuk ile kaybetmesem aynisini yaparlar bana da her önemli toplantida cagirirlardi. Ben hastanede cok yattigim dan korkusundan birsey diyemiyorlar
![]()
Kesinlikle canım. 14. Haftadan beri hamileliğim riskli biliyorlardı ona rağmen uzak mesafe şantiyelere gönderildim, saatlerce ayakta kaldım oralarda, işyerinde sürekli aşağı in çık atölyeye inip çıkıyordum hiç durmadım, eve geldiğimde de durmuyordum. Hepsinin sonucu böyle çıktı işte canım, kendimize yaptık yapacağımızı sanki madalya mı takacaklarBenim en çok duyduğum laftı... Biz şöyle nöbet tuttuk böyle çalıştık vs. Benim şu an ki halimin sebebi tamamen yoğun çalışmaktan kaynaklı
Vallahi zaman yaklaştıkça aklım cikiyoooorahahaha gelsin gelsin de doğum zor oluyor bacıım. ama bu kez kilolu olursa alın sezaryana dicem hiiiç normal yapamam kusura bakmasın![]()
Şaka bi yana canım doktoruna güven her türlü o yaparsın derse yaparsın hiç korkma :)Vallahi zaman yaklaştıkça aklım cikiyoooor![]()
Kendimi ona emanet edicem vallaŞaka bi yana canım doktoruna güven her türlü o yaparsın derse yaparsın hiç korkma :)
Benim dün 950gr civarıydı. Boyu da gecen hfta 32 demisti sanırım doktor. Gayet iyi demişti herseye. Saglikli olsunlarda sınırı geçip altta kalmasinlar yeterincebuyuseler yeterKızlar kilolar boylar nasıl ya benim bebem biraz şişman
26+4 üm. Kilo 1140 olmuş maşallah boyuda 35 cm dedi sizin nasıl?
Heyet raporu rastgele alinabilen birsey degil ki istemeden doktor veriyor riskim oldugunu bildigi icin . Onlar keyfi aldigimizi hayal ediyorlar bosver etsinler iki gun sonra unuturlar. Ama bebegimize bir sey olsa biz bir omur unutamayizİş yerinde benimle aynı zamanlarda hamile kalam arkadaşım da bebeğini kaybetti 12. Haftada, ona rağmen uslanmıyorlar. Umurlarında değil ya da ciddiye almıyorlar ama kötü olmayan biri nasıl heyet raporu alabilir yani bunu da mı düşünemiyorlar anlamıyorum
Kendi eşi de kendisi gibi aynı işkolik o yüzden anlamıyor herhalde ve 3 çocukları varbir de eminim bir kez gitsem sürekli çağırırlar o yüzden önünü kesiyorum
Ama heyet raporluyuz sonuçta canım isteyip heyet raporu alacak halimiz yok, çok garip gerçekten. Bir de kim bu durumda olmak ister ki sadece uzanıyorum ben de onlar gibi hareketli olabilmek isterdim ama anlamıyorlar bencillik işte
Kesinlikle canım. 14. Haftadan beri hamileliğim riskli biliyorlardı ona rağmen uzak mesafe şantiyelere gönderildim, saatlerce ayakta kaldım oralarda, işyerinde sürekli aşağı in çık atölyeye inip çıkıyordum hiç durmadım, eve geldiğimde de durmuyordum. Hepsinin sonucu böyle çıktı işte canım, kendimize yaptık yapacağımızı sanki madalya mı takacaklar
Hayır kesinlikle yemekle bebeğin kilosunun alakası yok sadece muz kaşar süt vs. Kilo aldırır diyolar ama onlarda aman aman yapmaz yemek le olsa herkes yiyip 5 kilo çocuk doğururlarEe bebeğin iriligide ben çok yiyorum diye olmuyo mu kuzu![]()
Topikler karıştı hanimlardemek 2aylık olacak daha erken dont panic![]()
Tamamen degil elbette. Ama yedigin saglikli herşey emin ol iyi yarıyordur. Bebegin yapısı sizin yapınız hepsi etken.Ee bebeğin iriligide ben çok yiyorum diye olmuyo mu kuzu![]()
O dediklerni son aylar bol yiyin birde bulgur. Oyle duydum ben hepHayır kesinlikle yemekle bebeğin kilosunun alakası yok sadece muz kaşar süt vs. Kilo aldırır diyolar ama onlarda aman aman yapmaz yemek le olsa herkes yiyip 5 kilo çocuk doğururlartamamen bebeğin yapısı ile alakalı
Çok doğru söyledin canımHeyet raporu rastgele alinabilen birsey degil ki istemeden doktor veriyor riskim oldugunu bildigi icin . Onlar keyfi aldigimizi hayal ediyorlar bosver etsinler iki gun sonra unuturlar. Ama bebegimize bir sey olsa biz bir omur unutamayiz
Valla öyle canım. İşte doğumdan sonra sıkıntı yaşamamak için dişimi sıktım ama sonuç bebegimden olabilirdim. Artık bir şey söylemiyorum, Allaha havale ettim herkesiİş yerinde benimle aynı zamanlarda hamile kalam arkadaşım da bebeğini kaybetti 12. Haftada, ona rağmen uslanmıyorlar. Umurlarında değil ya da ciddiye almıyorlar ama kötü olmayan biri nasıl heyet raporu alabilir yani bunu da mı düşünemiyorlar anlamıyorum
Kendi eşi de kendisi gibi aynı işkolik o yüzden anlamıyor herhalde ve 3 çocukları varbir de eminim bir kez gitsem sürekli çağırırlar o yüzden önünü kesiyorum
Ama heyet raporluyuz sonuçta canım isteyip heyet raporu alacak halimiz yok, çok garip gerçekten. Bir de kim bu durumda olmak ister ki sadece uzanıyorum ben de onlar gibi hareketli olabilmek isterdim ama anlamıyorlar bencillik işte
Kesinlikle canım. 14. Haftadan beri hamileliğim riskli biliyorlardı ona rağmen uzak mesafe şantiyelere gönderildim, saatlerce ayakta kaldım oralarda, işyerinde sürekli aşağı in çık atölyeye inip çıkıyordum hiç durmadım, eve geldiğimde de durmuyordum. Hepsinin sonucu böyle çıktı işte canım, kendimize yaptık yapacağımızı sanki madalya mı takacaklar
Cok keyfim yoktu canım, ağrım var bir de başımı yastıktan kaldıramadım nedense... Bebekte iki gündür hareketleri yavaşladı. İyiden depresyona giriyorum sanırım