2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimki tam tosun canım 26+3 te gitmiştim 1287 gram 38 cmdi şekerim yok ama sınırda benimde amniyon sıvım üst sınıra yakın bir haftadır diyetteyim az yemeğe çalışıyorum haftaya gidicem inşallah bebeğin önden gitmesi biraz azalmıştır
Hahaha maşallah yavrumaa bıdıkk🤭🤭💜💜

Kızlar lazım olursa

Eklentiler

• IMG_20221020_221036.webp
    IMG_20221020_221036.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20221020_221019.webp
    IMG_20221020_221019.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20221020_221005.webp
    IMG_20221020_221005.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 58
Ya insanlar ne kadar anlayışsız gerçekten bir can taşıyorsun.Bir Dilyy Dilyy ninkiler bir senin patronun. Kendi eşi, çocuğu olsa yerinden kaldırmaz. Bi de şu kendileriyle kıyaslayanlar var ben hamileyken şöyleydi böyleydim. Kardeşim her hamilelik bir mi?
İş yerinde benimle aynı zamanlarda hamile kalam arkadaşım da bebeğini kaybetti 12. Haftada, ona rağmen uslanmıyorlar. Umurlarında değil ya da ciddiye almıyorlar ama kötü olmayan biri nasıl heyet raporu alabilir yani bunu da mı düşünemiyorlar anlamıyorum
Allahım sanki bir fincan kahve istiyor kapıdan cidden bu insanların eşi kardeşi bu şekil hamile olsa valla değil işe göndermek istemek ayağa kalkma der hop oturup hop kalkarlar ama iş başkasına gelince şunu da yapsan bunu da yapsan ne bu 🤷‍♀️
Kendi eşi de kendisi gibi aynı işkolik o yüzden anlamıyor herhalde ve 3 çocukları var 😅 bir de eminim bir kez gitsem sürekli çağırırlar o yüzden önünü kesiyorum
Hic mi gelemezsin 🤣 klasik turk sorusunu da sordu mu 🤭 valla sana bi sey soyliyeyim mi ben heyet raporluyum ama bir oncekini dusuk ile kaybetmesem aynisini yaparlar bana da her önemli toplantida cagirirlardi. Ben hastanede cok yattigim dan korkusundan birsey diyemiyorlar🤦🏼
Ama heyet raporluyuz sonuçta canım isteyip heyet raporu alacak halimiz yok, çok garip gerçekten. Bir de kim bu durumda olmak ister ki sadece uzanıyorum ben de onlar gibi hareketli olabilmek isterdim ama anlamıyorlar bencillik işte

Benim en çok duyduğum laftı... Biz şöyle nöbet tuttuk böyle çalıştık vs. Benim şu an ki halimin sebebi tamamen yoğun çalışmaktan kaynaklı
Kesinlikle canım. 14. Haftadan beri hamileliğim riskli biliyorlardı ona rağmen uzak mesafe şantiyelere gönderildim, saatlerce ayakta kaldım oralarda, işyerinde sürekli aşağı in çık atölyeye inip çıkıyordum hiç durmadım, eve geldiğimde de durmuyordum. Hepsinin sonucu böyle çıktı işte canım, kendimize yaptık yapacağımızı sanki madalya mı takacaklar

Kızlar kilolar boylar nasıl ya benim bebem biraz şişman 😂
26+4 üm. Kilo 1140 olmuş maşallah boyuda 35 cm dedi sizin nasıl?
Benim dün 950gr civarıydı. Boyu da gecen hfta 32 demisti sanırım doktor. Gayet iyi demişti herseye. Saglikli olsunlarda sınırı geçip altta kalmasinlar yeterincebuyuseler yeter 🤲 ablasi uzun ince bi kiz bakslim bu nsl olacak daha yüzünü bile gostermedi hanimefendi🤭

İş yerinde benimle aynı zamanlarda hamile kalam arkadaşım da bebeğini kaybetti 12. Haftada, ona rağmen uslanmıyorlar. Umurlarında değil ya da ciddiye almıyorlar ama kötü olmayan biri nasıl heyet raporu alabilir yani bunu da mı düşünemiyorlar anlamıyorum

Kendi eşi de kendisi gibi aynı işkolik o yüzden anlamıyor herhalde ve 3 çocukları var 😅 bir de eminim bir kez gitsem sürekli çağırırlar o yüzden önünü kesiyorum

Ama heyet raporluyuz sonuçta canım isteyip heyet raporu alacak halimiz yok, çok garip gerçekten. Bir de kim bu durumda olmak ister ki sadece uzanıyorum ben de onlar gibi hareketli olabilmek isterdim ama anlamıyorlar bencillik işte

Kesinlikle canım. 14. Haftadan beri hamileliğim riskli biliyorlardı ona rağmen uzak mesafe şantiyelere gönderildim, saatlerce ayakta kaldım oralarda, işyerinde sürekli aşağı in çık atölyeye inip çıkıyordum hiç durmadım, eve geldiğimde de durmuyordum. Hepsinin sonucu böyle çıktı işte canım, kendimize yaptık yapacağımızı sanki madalya mı takacaklar
Heyet raporu rastgele alinabilen birsey degil ki istemeden doktor veriyor riskim oldugunu bildigi icin . Onlar keyfi aldigimizi hayal ediyorlar bosver etsinler iki gun sonra unuturlar. Ama bebegimize bir sey olsa biz bir omur unutamayiz

Ee bebeğin iriligide ben çok yiyorum diye olmuyo mu kuzu🤭🤭
Hayır kesinlikle yemekle bebeğin kilosunun alakası yok sadece muz kaşar süt vs. Kilo aldırır diyolar ama onlarda aman aman yapmaz yemek le olsa herkes yiyip 5 kilo çocuk doğururlar 😂 tamamen bebeğin yapısı ile alakalı

Hayır kesinlikle yemekle bebeğin kilosunun alakası yok sadece muz kaşar süt vs. Kilo aldırır diyolar ama onlarda aman aman yapmaz yemek le olsa herkes yiyip 5 kilo çocuk doğururlar 😂 tamamen bebeğin yapısı ile alakalı
O dediklerni son aylar bol yiyin birde bulgur. Oyle duydum ben hep

Heyet raporu rastgele alinabilen birsey degil ki istemeden doktor veriyor riskim oldugunu bildigi icin . Onlar keyfi aldigimizi hayal ediyorlar bosver etsinler iki gun sonra unuturlar. Ama bebegimize bir sey olsa biz bir omur unutamayiz
Çok doğru söyledin canım 🥰 allah korusun evlatlarımızı

Valla öyle canım. İşte doğumdan sonra sıkıntı yaşamamak için dişimi sıktım ama sonuç bebegimden olabilirdim. Artık bir şey söylemiyorum, Allaha havale ettim herkesi

Back
X