2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Eklentiler

• Screenshot_20221021-091109_Chrome.webp
    Screenshot_20221021-091109_Chrome.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20221021-091019_Chrome.webp
    Screenshot_20221021-091019_Chrome.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20221021-090954_Chrome.webp
    Screenshot_20221021-090954_Chrome.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 56
Diyetisyen fistik ezmesi verdi. Şekersiz ama ben iki tane aldim biri balli biri sade.1 tatlu tatlı kaşığı kahvaltıda yiyorum. Birde gece ara öğününde 30 gr kuru kayisi ,20 gr fistik ezmesi .kayisilarin üstüne ya da arasina sürünce güzel oluyor. L

Herkese hayırlı cumalar ❤️bu arada bugün bana dua edin kan verdim sonuç bekliyoruz. İnşallah bugün şu pesser takacaklar ve hastaneden çıkacam. 5 ekimden beri yatıyorum kafayı yedim
Valla okudukça dua ediyorum zaten cidden sen de bebek de sağlıkla gelin inşallah hastahaneden çıkıp 💜

Kızlar ben 2gündür çok az hissediyorum hareketleri ya. Sabah uyandığımda kasığımda çok aşağıda eli yada ayağı vardı, minnacık. Dokundum ürperdi gibi bi hareket etti, çekildi ordan. Sonra gene hareket yok.. hiç böyle olmazdı kıpır kıpır bol tekmeciydi kızım🥺 akşam bi acile gidip baktırsam mı böyle tedirgin oluyorum.

Kızlar ben 2gündür çok az hissediyorum hareketleri ya. Sabah uyandığımda kasığımda çok aşağıda eli yada ayağı vardı, minnacık. Dokundum ürperdi gibi bi hareket etti, çekildi ordan. Sonra gene hareket yok.. hiç böyle olmazdı kıpır kıpır bol tekmeciydi kızım🥺 akşam bi acile gidip baktırsam mı böyle tedirgin oluyorum.
Bende iki gündür çok az hissediyorum hareketlerini canım dün geceden bu saate hiç hissetmedim daha

Bende iki gündür çok az hissediyorum hareketlerini canım dün geceden bu saate hiç hissetmedim daha
Neden böyle oluyor ya çok korkuyorum ister istemez. Hiç hissetmiyor değilim ama o güçlü tekmeler gitti, gün içinde pıt pıt çok çok az. Geceleri ve sabah uyanırken çok aktifti. Tekmeler içinde uyuyordum, 2 gündür öyle değil☹️ Muhtemelen konum değiştirdiği için hissetmiyoruzdur ama büyüdüler artık hissetmemiz lazım gibi geliyor

Neden böyle oluyor ya çok korkuyorum ister istemez. Hiç hissetmiyor değilim ama o güçlü tekmeler gitti, gün içinde pıt pıt çok çok az. Geceleri ve sabah uyanırken çok aktifti. Tekmeler içinde uyuyordum, 2 gündür öyle değil☹️ Muhtemelen konum değiştirdiği için hissetmiyoruzdur ama büyüdüler artık hissetmemiz lazım gibi geliyor
2 gun once doktora dedim bendr 2 gundur daha az hissediyorum diye. O da normal dedi onemli olan hissetmis olman dedi. Konum değiştirmiştir hareket etmek istemiyordur stres olma demisti

Back
X