- 27 Eylül 2020
- 7.630
- 11.141
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.181
Anaa neden konuşmuyor o da değişik bir taktikBenimki sadece opuyor asla konusamiyorbabasinin sesini taniyamadan dogacak cocuk
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaa neden konuşmuyor o da değişik bir taktikBenimki sadece opuyor asla konusamiyorbabasinin sesini taniyamadan dogacak cocuk
![]()
Cani ablaminkilerin arasinda 20 ay var evet cok zorlandı, çünkü buyuk olan bebegi gördükçe bebeklesiyor zorluyor anneyi ama simidi biri 5 biri 7 yasinda cok rahatladi ve bana aciyor simdi bastan yasicaksin diyeEvet aynen öyle birde ben çok korkuyorum ya malum oğlan 25 aylık bu yeni doğacak nasil yetisicem üstesinden gelebilir miyim iyi bir anne olabilir miyim ikisine yetebilir miyim diye düşünmekten kafayı yicem
Bu gidişle hepimiz doğumda göreceğiz sürpriz yapacak bıcırıklarBen devlet hastanesine gidiyorum maalesef ultrason çıktısı vermiyorlararada verirlerse onda da sayısal bilgiler yazıyor sadece bebeğimin görüntüsü yok hiç neye benziyor bilmiyorum bile detaylıya özele gittim ama orada da makinenin çıktısı kötüydü onda da bir şey belli olmuyor doğunca öğreneceğim bende bebeğimin nasıl bir yüzü olduğunu
![]()
Ne bileyim bende oyleyim gerci konuscak birşey bulamiyorumAnaa neden konuşmuyor o da değişik bir taktikeşim de ilk konuşamıyordu ne zaman ki hareketleri tam hisseder oldu birde kız onun sesini tanıdı şimdi saçma da olsa ne bulursa gelişine anlatıyor çocuğa
![]()
Yaa çok geçmiş olsun biz şurda az bir sallandık o bile kötüydü sizin için düşünemiyorum bileÇok şükür ki can kaybı yokTeşekkür ederiz
![]()
Erkekler gerçekten bir markaBenimde oğlan gece altına isemis bıde benim yanımda yatmış ti sıpa gece uyandım eşim noldu dedi isemis her yer batmış kalk nevresimi degisicem dedim olan olmuş cocuguda boşa uykusundan etme kuru yerde uyumaya devam et dediyani ona kalsa çocuk o cisle islaklikla sabaha kadar uykusuna devam edecekti bizde cisli yatakta yatacaktik
![]()
Benim ki öpmuyor da konuşmuyor da şu an bir şey hissetmiyorum doğduğunda hissedeceğim diyorAnaa neden konuşmuyor o da değişik bir taktikeşim de ilk konuşamıyordu ne zaman ki hareketleri tam hisseder oldu birde kız onun sesini tanıdı şimdi saçma da olsa ne bulursa gelişine anlatıyor çocuğa
![]()
Bizimkiler yeni yeni alıştı birbirineBenim ki öpmuyor da konuşmuyor da şu an bir şey hissetmiyorum doğduğunda hissedeceğim diyorzaten benim kız da babasının elini falan hissedince hiç hareket etmiyor
Valla bilmiyorumBizimkiler yeni yeni alıştı birbirineşimdi kız gün içinde sakin eşim geldi mi kıpırtı başlıyor baya baya tepki veriyor artık
bakma eşim de şimdi çok anlamıyorum ki der konuşmazdı da sırf kardeşime aşırı tepki verdiğini gördü ya inada bindi onu benden çok severse katlanamam deyip zorla kendini alıştırdı konuşa konuşa
![]()
Canım bı kerelik özele gitsen kıyamam sanaBen devlet hastanesine gidiyorum maalesef ultrason çıktısı vermiyorlararada verirlerse onda da sayısal bilgiler yazıyor sadece bebeğimin görüntüsü yok hiç neye benziyor bilmiyorum bile detaylıya özele gittim ama orada da makinenin çıktısı kötüydü onda da bir şey belli olmuyor doğunca öğreneceğim bende bebeğimin nasıl bir yüzü olduğunu
![]()
Kızlar kontrolleriniz güzel geçer inşallah kalbim sizinle
Canım bı kerelik özele gitsen kıyamam sana![]()
Tabi o da var bel ağrısı başladı şimdiden, birinin elinden güzel bir masaj gelse keşke..Yaa benim bel agrim oluyor diye ben cok sıkmiyorum arkasini ,tisort giyerken sıkıntı yok ama bel den baglamali tarzdan birseyler giysem hemen goguslerin buyumus muhabbeti yapiyor biri ,amaan bu insanlari da anlamıyorum hamileyiz heryerimiz sisebilir yani ve bunu bizde görebiliyoruz soylemeye ne gerek var yanisimdi bu halimde ne yapabilirim yani göğüs mu çalışayım
![]()
Aminnn canım aminCok gecmis olsun. Allh beterinden korusun.![]()
Ya sorma etkilemek istemiyorum kimseyi ama korkunçtu 2020 depremi kadar şiddetli olmasa daYaa çok geçmiş olsun biz şurda az bir sallandık o bile kötüydü sizin için düşünemiyorum bile
Canım ben özele gidiyorum bir tane bile görüntümüz yokİşte detaylıda özele giderim o zaman görürüm çocuğumu dedim ama onda da şansıma makinenin çıktısı kötüymüş ekranda görmüştüm ama elimde resmi yok işte zaten ben şansısızımdır biraz :) şanssızlığım burada da yaver gitmiş olduama benimde son haftalarda 1 kere özele gidesim var hatıra ultrason görüntüsü kalsın diye
![]()
Ben hep özele gidiyorum ama bebe poposunu seyrettirmeyi daha çok seviyorİşte detaylıda özele giderim o zaman görürüm çocuğumu dedim ama onda da şansıma makinenin çıktısı kötüymüş ekranda görmüştüm ama elimde resmi yok işte zaten ben şansısızımdır biraz :) şanssızlığım burada da yaver gitmiş olduama benimde son haftalarda 1 kere özele gidesim var hatıra ultrason görüntüsü kalsın diye
![]()
Canım ben özele gidiyorum bir tane bile görüntümüz yokgöstermeyince olmuyor
ne olur sanki bi kerecik ekrana baksalar
![]()
Ben hep özele gidiyorum ama bebe poposunu seyrettirmeyi daha çok seviyor
Bu şans![]()
Ben özelde muayene boyunca telefondan video çekiyorum sonra güzel yerlerde durdurup ekran görüntüsü aliyorumİşte detaylıda özele giderim o zaman görürüm çocuğumu dedim ama onda da şansıma makinenin çıktısı kötüymüş ekranda görmüştüm ama elimde resmi yok işte zaten ben şansısızımdır biraz :) şanssızlığım burada da yaver gitmiş olduama benimde son haftalarda 1 kere özele gidesim var hatıra ultrason görüntüsü kalsın diye
![]()
Mahremiyet seviyor diyoruz kendimizi avutuyoruz.Aynen o daha kötüymüş gerçekten![]()