2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimki sadece opuyor asla konusamiyor 😄 babasinin sesini taniyamadan dogacak cocuk🤭
Anaa neden konuşmuyor o da değişik bir taktik 😂😂eşim de ilk konuşamıyordu ne zaman ki hareketleri tam hisseder oldu birde kız onun sesini tanıdı şimdi saçma da olsa ne bulursa gelişine anlatıyor çocuğa 😂😂

Evet aynen öyle birde ben çok korkuyorum ya malum oğlan 25 aylık bu yeni doğacak nasil yetisicem üstesinden gelebilir miyim iyi bir anne olabilir miyim ikisine yetebilir miyim diye düşünmekten kafayı yicem
Cani ablaminkilerin arasinda 20 ay var evet cok zorlandı, çünkü buyuk olan bebegi gördükçe bebeklesiyor zorluyor anneyi ama simidi biri 5 biri 7 yasinda cok rahatladi ve bana aciyor simdi bastan yasicaksin diye🤭 cocuklari büyüttü hava atıyor bana simdi

Ben devlet hastanesine gidiyorum maalesef ultrason çıktısı vermiyorlar :KK43: arada verirlerse onda da sayısal bilgiler yazıyor sadece bebeğimin görüntüsü yok hiç neye benziyor bilmiyorum bile detaylıya özele gittim ama orada da makinenin çıktısı kötüydü onda da bir şey belli olmuyor doğunca öğreneceğim bende bebeğimin nasıl bir yüzü olduğunu :KK48:
Bu gidişle hepimiz doğumda göreceğiz sürpriz yapacak bıcırıklar 🥰

Anaa neden konuşmuyor o da değişik bir taktik 😂😂eşim de ilk konuşamıyordu ne zaman ki hareketleri tam hisseder oldu birde kız onun sesini tanıdı şimdi saçma da olsa ne bulursa gelişine anlatıyor çocuğa 😂😂
Ne bileyim bende oyleyim gerci konuscak birşey bulamiyorum 🤣 ama her aksam abisine masal anlatirken ona da sesleniyorum masal anlatacagimi soyleyip karnimi oksayarak bir tasla iki kus yapıyorum 🤣

Benimde oğlan gece altına isemis bıde benim yanımda yatmış ti sıpa gece uyandım eşim noldu dedi isemis her yer batmış kalk nevresimi degisicem dedim olan olmuş cocuguda boşa uykusundan etme kuru yerde uyumaya devam et dedi 🥴yani ona kalsa çocuk o cisle islaklikla sabaha kadar uykusuna devam edecekti bizde cisli yatakta yatacaktik 🤣
Erkekler gerçekten bir marka 😂😂

Benim ki öpmuyor da konuşmuyor da şu an bir şey hissetmiyorum doğduğunda hissedeceğim diyor 🤣 zaten benim kız da babasının elini falan hissedince hiç hareket etmiyor

Benim ki öpmuyor da konuşmuyor da şu an bir şey hissetmiyorum doğduğunda hissedeceğim diyor 🤣 zaten benim kız da babasının elini falan hissedince hiç hareket etmiyor
Bizimkiler yeni yeni alıştı birbirine 😂şimdi kız gün içinde sakin eşim geldi mi kıpırtı başlıyor baya baya tepki veriyor artık 🙈bakma eşim de şimdi çok anlamıyorum ki der konuşmazdı da sırf kardeşime aşırı tepki verdiğini gördü ya inada bindi onu benden çok severse katlanamam deyip zorla kendini alıştırdı konuşa konuşa 😂😂

Bizimkiler yeni yeni alıştı birbirine 😂şimdi kız gün içinde sakin eşim geldi mi kıpırtı başlıyor baya baya tepki veriyor artık 🙈bakma eşim de şimdi çok anlamıyorum ki der konuşmazdı da sırf kardeşime aşırı tepki verdiğini gördü ya inada bindi onu benden çok severse katlanamam deyip zorla kendini alıştırdı konuşa konuşa 😂😂
Valla bilmiyorum 🤣 inşallah alışirlar birbirlerine başka çareleri yok 😂

Kızlar kontrolleriniz güzel geçer inşallah kalbim sizinle ❤️
Ben devlet hastanesine gidiyorum maalesef ultrason çıktısı vermiyorlar :KK43: arada verirlerse onda da sayısal bilgiler yazıyor sadece bebeğimin görüntüsü yok hiç neye benziyor bilmiyorum bile detaylıya özele gittim ama orada da makinenin çıktısı kötüydü onda da bir şey belli olmuyor doğunca öğreneceğim bende bebeğimin nasıl bir yüzü olduğunu :KK48:
Canım bı kerelik özele gitsen kıyamam sana 😔

Kızlar kontrolleriniz güzel geçer inşallah kalbim sizinle ❤️

Canım bı kerelik özele gitsen kıyamam sana 😔

İşte detaylıda özele giderim o zaman görürüm çocuğumu dedim ama onda da şansıma makinenin çıktısı kötüymüş ekranda görmüştüm ama elimde resmi yok işte zaten ben şansısızımdır biraz :) şanssızlığım burada da yaver gitmiş oldu :( ama benimde son haftalarda 1 kere özele gidesim var hatıra ultrason görüntüsü kalsın diye :anneadayı:

Yaa benim bel agrim oluyor diye ben cok sıkmiyorum arkasini ,tisort giyerken sıkıntı yok ama bel den baglamali tarzdan birseyler giysem hemen goguslerin buyumus muhabbeti yapiyor biri ,amaan bu insanlari da anlamıyorum hamileyiz heryerimiz sisebilir yani ve bunu bizde görebiliyoruz soylemeye ne gerek var yani 🙄 simdi bu halimde ne yapabilirim yani göğüs mu çalışayım 🤭
Tabi o da var bel ağrısı başladı şimdiden, birinin elinden güzel bir masaj gelse keşke.. 😂 Karnımda şişmeye başladı daha çok hamileye benzedim. Terlik aldım 38 normalde 36, 37 tam oldu ama 38 aldım daha şişerse diye hastane çantası için 😂😂

Cok gecmis olsun. Allh beterinden korusun. 🙏🏻
Aminnn canım amin 🌸
Yaa çok geçmiş olsun biz şurda az bir sallandık o bile kötüydü sizin için düşünemiyorum bile
Ya sorma etkilemek istemiyorum kimseyi ama korkunçtu 2020 depremi kadar şiddetli olmasa da😞 Uykudan öyle bir sallantıyla uyanmak çok kötü. Dilerim bir daha yaşanmaz 🙏🏻 Tüm şehirlerimiz için aminnnn🙏🏻🙏🏻

İşte detaylıda özele giderim o zaman görürüm çocuğumu dedim ama onda da şansıma makinenin çıktısı kötüymüş ekranda görmüştüm ama elimde resmi yok işte zaten ben şansısızımdır biraz :) şanssızlığım burada da yaver gitmiş oldu :KK43: ama benimde son haftalarda 1 kere özele gidesim var hatıra ultrason görüntüsü kalsın diye :anneadayı:
Canım ben özele gidiyorum bir tane bile görüntümüz yok🙈 göstermeyince olmuyor😞😞 ne olur sanki bi kerecik ekrana baksalar🥰

İşte detaylıda özele giderim o zaman görürüm çocuğumu dedim ama onda da şansıma makinenin çıktısı kötüymüş ekranda görmüştüm ama elimde resmi yok işte zaten ben şansısızımdır biraz :) şanssızlığım burada da yaver gitmiş oldu :KK43: ama benimde son haftalarda 1 kere özele gidesim var hatıra ultrason görüntüsü kalsın diye :anneadayı:
Ben hep özele gidiyorum ama bebe poposunu seyrettirmeyi daha çok seviyor 😄
Bu şans🤭

Günaydın kızlar. Bu sabah bebek eşyaları geldi 🤩 Aldığımız yatağı, dolabı, üçlü bebek arabası seti, ve diğer eşyalar hediyeleri (liste yaptık mağazada aileler için). Onun heyecanıyla güne başlamak ne güzel bir duygu 😍 🧿
Şimdi odanın düzeni kaldı ve hepsini kurmak 🥰 Sizler ne durumdasınız? Bebek odanız hazır mı? Ya da aynı odanıza yerleştirecekseniz, hepsi hazır mı 😍?

IMG_20221104_100404.webp

Ben özelde muayene boyunca telefondan video çekiyorum sonra güzel yerlerde durdurup ekran görüntüsü aliyorum 😚

Back
X