2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydin kizlar, dun aksam yemeginden sonra karin kramplari basladi. Affedersinizde, hemen tuvalete gittim ve ishal olmusum, birde kramplar baslayinca yavrum icerde nasil kipirdadi benim canim yaniyorda onunda canini yakiyormu diye dusundum.. Oyle de oluyor, ne zamanki bagirsaklarim calissa ve harekentlense, cocuk icerde kipirdiyor, onada etki yapiyor.
Bu sabah birden yine kramp/ishal sancisi geldi, sindirim sistemi sanki hizli calismaya basladi. Yedigim besinler ayni, kocamla hemen hemen ayni seyleri yiyoruz. Birsey dokunmus olamaz, o yuzden sanirim sindirim sistemi hormonlardan ve bebegin baskisindan (bebegin buyuklugunden) etkileniyor. Nasil desem agri/kramp basladigi an tuvalete gidiyorum ve cabuk isimi hallediyorum, onceden oyle degildi mesela... Bilmem sizlerde oldumu bir degisiklik bu konuda?
Simdi bir nane cayi icecegim is yerindeyim 😘

Günaydın kızlar dün sormuştum ama mesajlarınız arasında kaynadı kimse cevap yazmadı o yüzden tekrar soruyorum internette pek doğru düzgün bir cevap bulamadım. Ben 32+0 da rapor alacağım da o gün itibari ile mi çalışmayacağım yoksa o gün son iş günüm mü sayılacak ? İlk hamilelikte çalışmıştım 32 den sonra o yüzden bilmiyorum bu detayı.
Gördüm canim ben ama net bilgim yok benim.

kızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
pıhtı atmasını önlüyormuş burada okumuştum
acaba kesin alıp giymek lazımmı sizin fikrinizi merak ettim

Günaydin kizlar, dun aksam yemeginden sonra karin kramplari basladi. Affedersinizde, hemen tuvalete gittim ve ishal olmusum, birde kramplar baslayinca yavrum icerde nasil kipirdadi benim canim yaniyorda onunda canini yakiyormu diye dusundum.. Oyle de oluyor, ne zamanki bagirsaklarim calissa ve harekentlense, cocuk icerde kipirdiyor, onada etki yapiyor.
Bu sabah birden yine kramp/ishal sancisi geldi, sindirim sistemi sanki hizli calismaya basladi. Yedigim besinler ayni, kocamla hemen hemen ayni seyleri yiyoruz. Birsey dokunmus olamaz, o yuzden sanirim sindirim sistemi hormonlardan ve bebegin baskisindan (bebegin buyuklugunden) etkileniyor. Nasil desem agri/kramp basladigi an tuvalete gidiyorum ve cabuk isimi hallediyorum, onceden oyle degildi mesela... Bilmem sizlerde oldumu bir degisiklik bu konuda?

Tüm organların yeri değişiyor veya sıkışıyorlar karnın içi büyüyen bebekten dolayı rahim ile dolunca hiçbirine yer kalmıyor :) dolayısıyla işleyiş şekilleri de değişiyor ondan mide yanmaları, bağırsak sorunları, böbrek ağrıları aahh ahh analık zor vallahi :confused: Sağlıkla doğurabilelim de gerisi önemli değil ne yapalım, bende çok fena mide yanması yaşayanlardanım doğurunca bütün şikayetler anında bitiyor o rahatlama faslını düşünerek teselli ediyorum kendimi :KK48:

Kızlar ben perinatolojiye kontrole geldim kasık agrimda hafif var diye önce muayene ol dediler acilmam 4 cm olmuş rahim kisalmam yine 25 mmye dusmus ciğer geliştirme ignesi vurdular hastabede yer yok diye baska bir yere sevk edildim yatisa bakalım hakkimizda hayirlisi ama nstde hic ağrım cikmiyor
İnsallah iyisindir canim musait oldugunda ya bize merak ettik

Bunu burada bende okudum doktora soracaktım hatta unuttum çünkü ben zaten pıhtı sorunu yüzünden coraspirin ve iğne kullanıyorum nasipse doğumdan sonra 15 gün daha kullanacağım acaba zaten iğne kullanıyorum diye mi hiç söylemedi ki

Bunu burada bende okudum doktora soracaktım hatta unuttum çünkü ben zaten pıhtı sorunu yüzünden coraspirin ve iğne kullanıyorum nasipse doğumdan sonra 15 gün daha kullanacağım acaba zaten iğne kullanıyorum diye mi hiç söylemedi ki
olabilir canım
ben gittiğimde bi sorayım doktoruma
size de bilgi veririm
illaki giyilmesi gerekirmi diye

Benim olmadı normalinde devam ediyor ama sen bu süreçte bol su iç baktın hala devam ediyor yine de doktorunun haberi oldun ishal olduğundan 😇

Benim ilk doğumum sezeryandı doktorlar beni uyuttuktan sonra eşime acil varis çorabı al gel ameliyata başlayalım demişler eşimde almış gelmiş giydirmişler bana uyanıp odama çıkartıldığımda ayaklarımda varis çorabı vardı bende ayaklarım çok şişti benim herhalde o yüzden giydirdiler diye düşünmüştüm ama pıhtı atmasını önlediğini bilmiyordum belki de dediğin sebepten giydirmişlerdi.

kızlar bende bi korku başladı sezeryan için
insanın belden aşağı uyuluk olması beni bi korkutuyor
ayaklarımızı falan hiç hissetmeyeceğiz demi
bi de o belden yapılan iğne acıtıyormu
geceleri oturup bunu düşünüyorum :KK70:

bana da 30.haftada 1800 olan bebişime fazla dedi , ben 23.haftadan beri diyet yapıyorum ama faydası olmuyor tontiğime :KK70: sadece ben aç kaldığımla kalıyorum:KK70:

Benim 30+3 de 1.900 gr. çıktı bebeğim doktor normal dedi şaşırıyorum gerçekten skala ne acaba :KK51: belki de şeker olmadığı için mi öyle dedi bilemedim

Benim ilk doğumum sezeryandı doktorlar beni uyuttuktan sonra eşime acil varis çorabı al gel ameliyata başlayalım demişler eşimde almış gelmiş giydirmişler bana uyanıp odama çıkartıldığımda ayaklarımda varis çorabı vardı bende ayaklarım çok şişti benim herhalde o yüzden giydirdiler diye düşünmüştüm ama pıhtı atmasını önlediğini bilmiyordum belki de dediğin sebepten giydirmişlerdi.
demekki önemli birşey canım yaa
bende sorayım doktora bi lazımsa alalım şimdiden
onu da giymek bi dert sımsıkı bişey demi :KK70:

Back
X