2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yok canim cikmadim en az cumaya kadar burdayim acilmam 1 cm kadar düştü ama bebegin kilosu dun 1984 cikmustu bugun perinatoloji doktoru 1700 dedi damarlarinda genisleme var dedi nstde sancım var doğum sancim ama bende bie bir şey yok bu yuzden ikinci doz igneyi oldum ilaclar 3 saatte bir bakalim hayirlisi olsun
Masallah canim acilman guzel azalmis beklicek bu bebis 🧿
Bana 1300 demislerdi iki gun sonra 1500 dediler,cihazda o kadar fark cikar dedi sordugumda.

kızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
pıhtı atmasını önlüyormuş burada okumuştum
acaba kesin alıp giymek lazımmı sizin fikrinizi merak ettim
Merhaba, ben simdiden almayi aklima getirmistim. Bilmiyorum ise yararmi, eylul ayinda ayaklarim sismisti bir hafta tatildeydim uzun sure araba yolculugu yapmistik , simdilik ayaklar sis degil (sadece buyuduler ama sade sislik demiyelim ona :D ) . Son aylarda yeniden sisebilirler diye biliyorum ve birde evde olurum o zamanlar evden calismayi planliyorum yakin zamanda... Ikinci hamileligi yasayanlar belki bilgi paylasabilir, geregi varmidir diye :) dogurmadan da "önlem amacli"..
Ben diz ameliytalari gecirmistim birkac sene once ve o zaman kullanmistim o coraplardan o zaman faydasini gordum :) .

Ayyy kıyamam yaaa 🤭ama yinede dikkat ettim ben onumde börekler simitler kapis kapis gitti ben birer tane aldim nefsime hakim oldum 🤭 tok karnına 124 cikti iyi degil mi 🧿
Maşallah maşallah 💜diyorum ya belki de bizim sıkıntı şeker değil sadece ucunu kaçırdık ondan oldu bilmiyoruz ki 😅sen yine iyi durmuşsun ben öyle bir masaya oturduysam artık devamı gelir çünkü en sevdiğim öğün kahvaltı zaten 😂

ya bilmiyorum ki canım senin rahmin kalp şeklinde ya belki senin için çoktur.

ya ben sizlere diyecektim aslında ama demedim yanlış birşey söylemeyeyim diye ilk gebeliğiniz diyet yapanların çoğunun, belki bebekleriniz iri sadece o yüzden öyle kilolular. benim ilk gebeliğim de 4000 gr dogdu oglum 38 de doktor belki ondan dolayı normal dedi.

haftaya bir iki gün izin alcam işyerinden canım bir de plan yaptım 32 ye kadar dayanırsam 3 hafta yıllık izin alcam sonra 35 de çalışamaza ayrılcam bakalım. yok çok zorlamayı düşünmüyorum zaten korkuyorum.

haftaya bi kaç gün izin alcam canım ya bu hafta sonu hiç dinlenmedim ondan böyle hissediyorum sanırım.

aynen canım haftaya için alcam 2 gün
Canim 32 den sonra yıllık izin ya da rapor alamıyorsun istersen iş yerine sor. Kullandığın izin ya da rapor günleri doğum sonuna aktarılmiyor

Bende banyoda nefessiz kalıyorum anında burnum tıkanır oldu bebişin sevip sevmediğini bile kontrol edemiyorum odak noktam ölmeden çıkmak oluyor 😂😂
Ben suyu acayim basliyor kipirdanmaya insallah sever suyu ben kök söktürmüşüm anneme banyo yaptırırken . Beni acayip rahatlatıyor karnım iki gundur sertti simdi yumusadi bak 😊😊

Canim 32 den sonra yıllık izin ya da rapor alamıyorsun istersen iş yerine sor. Kullandığın izin ya da rapor günleri doğum sonuna aktarılmiyor
bugün sordum canım personel işlerine sorun yok aktarıyoruz dediler. ben oğlumda da almıstım onda da aktarılmıştı sorun olmamıştı

bana da 30.haftada 1800 olan bebişime fazla dedi , ben 23.haftadan beri diyet yapıyorum ama faydası olmuyor tontiğime :KK70: sadece ben aç kaldığımla kalıyorum:KK70:
Bebek almasin diye mi diyet yapıyorsunuz. Ben 27+3de gittim 1100 kg di 28+3 Le uyumlu dedi.ben 13.haftadan beri diyet yapiyorum kendim cok almamak icin ama bebek aliyor kilo tabi aşırı almiyor, demek sizin herşey bebise yariyor

kızlar bişey daha sorucam
hamilelikte saçını boyayan varmı?bende beyazlar baya arttığı için boyamayı düşünüyorum
doktorumda organik amonyaksız boyaya izin verdi
acaba hangi marka alsam bilemedim
belki boyayan varsa fikir alırım diye sorayım dedim size de
Evet boyuyorum ama amonyaksiz boya alıyorum

Bebek almasin diye mi diyet yapıyorsunuz. Ben 27+3de gittim 1100 kg di 28+3 Le uyumlu dedi.ben 13.haftadan beri diyet yapiyorum kendim cok almamak icin ama bebek aliyor kilo tabi aşırı almiyor, demek sizin herşey bebise yariyor
Sebze et kalsiyum vb şeyler direk bebeğe gidiyor şekeri karbonhidrati bıraktığımdan beri kilo almıyorum.( Tabi bu ara biraz bozdum diyeti ) 😜

demekki önemli birşey canım yaa
bende sorayım doktora bi lazımsa alalım şimdiden
onu da giymek bi dert sımsıkı bişey demi :KK70:

Evet ama hiç rahatsız etmemişti beni ya da karnımın acısı daha ön plandaydı onun rahatsızlığını hissettirmedi :KK45: bende yanımda götüreceğim ilk doğumda aldığımızı :)

Maşallah maşallah 💜diyorum ya belki de bizim sıkıntı şeker değil sadece ucunu kaçırdık ondan oldu bilmiyoruz ki 😅sen yine iyi durmuşsun ben öyle bir masaya oturduysam artık devamı gelir çünkü en sevdiğim öğün kahvaltı zaten 😂
Bence de canim. Ben de senin gibi biraz abartmistim. Birde dohumdan sonra sıkı diyete gireceğim diye önüme geleni yedim 😁diyete zorla soktum kendimi🤭

Sebze et kalsiyum vb şeyler direk bebeğe gidiyor şekeri karbonhidrati bıraktığımdan beri kilo almıyorum.( Tabi bu ara biraz bozdum diyeti ) 😜
Ben artik dayanamıyorum gerçekten bikmis durumdayım. Diyetisyen yazdi ,bugün yeni liste hazırlayalım müsaitseniz dedi cvp vermedim artik istemiyorum...
Siz kac kilosunuz. Bana diyetisyen 82 ye kadr çıkabilirsin dedi hatta o almalısın diyor..geçen hafta sonu kahvaltya gittim, biraz kurabiye bs yedim 75.5 dim 76 oldum üzüldüm hahaha

Yok canim cikmadim en az cumaya kadar burdayim acilmam 1 cm kadar düştü ama bebegin kilosu dun 1984 cikmustu bugun perinatoloji doktoru 1700 dedi damarlarinda genisleme var dedi nstde sancım var doğum sancim ama bende bie bir şey yok bu yuzden ikinci doz igneyi oldum ilaclar 3 saatte bir bakalim hayirlisi olsun
Dua ediyorum senin icin.. Rabbim bebegine de sana da sifa versin. Saglikla kavusmayi nasip etsin. Sukur ki emin ellerdesin. Allahim hep iyilerle karsilastirsin.

Selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 31+3 1850 gram olmuş kızım çok iyi dedi kilosu. Ama böbreğinde genişleme var dedi 6 mlm kadar çok önemli değil ama daha fazla genişlememesi lazım dedi morelim bozuldu onada var mı böyle bişey duyan aranizda
Canım benim oğlumda da var biz de takipteyiz

Back
X