2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar doktorlar ilaç tedavisinin tamamen bittiğini daha fazlasının verilmediğini söyledi acilmam hala 1 cm kisalmam normal bu nedenle burda durmana gerek yok dediler enfeksiyon kapmisim bu sure zarfinda şase ilaç ve bol su dedi ayaga kalkmak yasak bir yandan kalsam daha iyiydi en azindan her gün kalp atışını dinliyorlardi diyorum duger yandan kovidli vakalar geldi yattığım koridora ne kadar dikkat etselerde kapariz korkusu ile eve gitsem iyi diyorum.
Buna şükür inşallah doguma kadar daha ugramam
Hasta olan ağrısı sızısı olan herkese gecmis olsun

Kızlar birşey soracağım şuan 29. Hafta içindeyim en son şeker yüklemesinde idrar tahlili verdim bir sıkıntı yok, zaten öyle ağrı yanma kaşıntı gibi bir sorunum da yok ama bu 29. Hafta geldi bana bişey oldu bebek kıpırdasın ya da az hareket edeyim sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum anında sıkışıyorum sanki 🤭suyu önce de şimdi de çok içiyorum büyüdü diye mi böyle ki yoksa enfeksiyon vs mi oldu acaba
Yok canim ya bende ayni oldum,hapsirirken oksururken azcik kaçıyor düşün yani 🤣
Bu haftalarda normalmis canim daha da artacak 🤣

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-10-13-15-50-895-edit_com.hp.pregnancy.lite.webp
    Screenshot_2022-11-10-13-15-50-895-edit_com.hp.pregnancy.lite.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar doktorlar ilaç tedavisinin tamamen bittiğini daha fazlasının verilmediğini söyledi acilmam hala 1 cm kisalmam normal bu nedenle burda durmana gerek yok dediler enfeksiyon kapmisim bu sure zarfinda şase ilaç ve bol su dedi ayaga kalkmak yasak bir yandan kalsam daha iyiydi en azindan her gün kalp atışını dinliyorlardi diyorum duger yandan kovidli vakalar geldi yattığım koridora ne kadar dikkat etselerde kapariz korkusu ile eve gitsem iyi diyorum.
Evet hergun bakıyorlar hastanede, ultrasonlada güzeldi ama evinizde olmaniz daha iyi valla ben hastanede wcye gidemiyorum. Insallah tedavi fayda eder. Geçmiş olsn

28 de solda yanda bir yerdeydi bilmiyorum ki döndün mü
Benimkinin başı aşağıdaymis belki benimde ondan bu kadar sıktır.
İlçedeki bütün park tuvaletletini öğrendim. Cocugu okuluna yürüyene kadar iki parkin tuvaletine giriyorum 🤭

aynen benimki de asla diyor, şuan hayatının en zor dönemiymiş acaba çocuğu taşısa neler diyecekti :KK70:
Hahaha 🤣benim ilk hamilelik erken doğması disinda cok rahatti biz bu hamileligin bu kadar zor olacağını asla düşünmedik.
Esim ben bu sene hic olmadigi kadar yiprandim diyor. (hastanede refakatcilik,yattigim zamanlarda hizmetcilik derken)🤭
Ben desen doğum günümde bile hastanedeydim.30 yasimi anlamadan 31 ime giricem 🫣

Canım bebeğin hareketi olduğu sürece korkma evin daha rahat olur sana bol bol istirahat et dinlen son haftalarimiz tadını cikaralim

Kızlar sizde nefes darlığı yaşıyor musunuz ben gece hic uyuyamadım birde üşüttüm herhalde hırıltılı solunum eklendi bu nefes darlığına napsam bilemedim
Böyle sanki nefes kanallarim dar bana yetmiyor gibi hissediyorum uzandigim an bı çarpıntı basıyor uzanamiyorum eski halim nasildi onu unuttum nasıl rahatça uzaniyordum mesela

Bu şey Akdeniz universitesi mi??
Evet canım Akdeniz üniv. Hastanesi Eşim orda çalışıyor diye beni oraya götürüyor ama hiç memnun kalmadım bu kontrolde 😒 ve üstelik doğum da orda olcak sırf eşimin tanıdık arkadaş Dr.lar var diye işte ama ilk doğumum da orda olmuştu..

Günaydın kızlar :KK200:
Öncelikle geleceği parlak günlere taşıyacak olan çocuklarımıza ve onların mimarı biz kadınlara bir çok hak tanıyıp bizleri toplumda var etmeye çalışan, daima halkı için yaşamış büyük komutanımızı, atamızı özlem ve saygı ile anıyorum. Onun gibisi gelmez bir daha ama biz onun gibi vatanı için yaşayan, daima çalışkan evlatlar yetiştirebiliriz unutmayın beşiği sallayan dünyayı sallar.
Bu arada bugün benim doğum günüm :) kocam çok süprizli şeyler yapacak gibi geliyor eli ayağı birbirine dolanmış davranıyordu sanırım belli etmemek için 40 takla atıyor :KK45:
Doğum günün kutlu olsun canım ❤️🙏

Kızlar kesin bende bir sorun var şu süreçte bebek ile ilgili olsun eşim ile ilgili olsun internetten neler aldım hepsi sorunsuz geldi uzun bir aradan sonra keyfi kendime bişey aldım kargo Türkiye turuna çıktı sanki 🤦‍♀️ne güzel 8 Kasımda Antalya ya gelmiş tamam dedim dağıtıma çıkıyor baktım dün Kayseride bugün Ankarada😳geldik yoksunuz durumu da yok ha sözde teslim günü bugün ama geziyor bizimki sonu hayrolsun🤭
PTT kargo ise o kargo gercekten sorunlu ben de kendime triko takım aldım 2 hafta sonra getirdi.

Kızlar birşey soracağım şuan 29. Hafta içindeyim en son şeker yüklemesinde idrar tahlili verdim bir sıkıntı yok, zaten öyle ağrı yanma kaşıntı gibi bir sorunum da yok ama bu 29. Hafta geldi bana bişey oldu bebek kıpırdasın ya da az hareket edeyim sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum anında sıkışıyorum sanki 🤭suyu önce de şimdi de çok içiyorum büyüdü diye mi böyle ki yoksa enfeksiyon vs mi oldu acaba
Son aylarda normal canım artık bebek büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor hele hareket halindeyse wc koşturuyorsun 🤭 Ben de öyleyim hele geceleri söylemiyorum o kadar kötü ki wc nefret ediyorum 😖

Günaydın kızlar :KK200:
Öncelikle geleceği parlak günlere taşıyacak olan çocuklarımıza ve onların mimarı biz kadınlara bir çok hak tanıyıp bizleri toplumda var etmeye çalışan, daima halkı için yaşamış büyük komutanımızı, atamızı özlem ve saygı ile anıyorum. Onun gibisi gelmez bir daha ama biz onun gibi vatanı için yaşayan, daima çalışkan evlatlar yetiştirebiliriz unutmayın beşiği sallayan dünyayı sallar.
Bu arada bugün benim doğum günüm :) kocam çok süprizli şeyler yapacak gibi geliyor eli ayağı birbirine dolanmış davranıyordu sanırım belli etmemek için 40 takla atıyor :KK45:
Günaydin, ne güzel bir mesaj bu 🥰🥰 .
Dogum günün kutlu olsun, bu yeni yasinda tüm dileklerin gerceklessin 🥳

Kesinlikle buyudu diye bence canım tuvaletten tam kalkacagim bir daha geliyor bir daha derken bi kalkamıyorum 😂 ayrica kac kez ev supururken tuvalete kosuyorum bi gorsen suyu da icmeden asla duramam bu arada 😊

Kizlar 62 ile hamile kaldim bugun esim tarti almis bi tartildim 72 😳 kimse inanmadı nereye sakladin diyo esim bu 10 kiloyu dedim hepsi karnımda galiba doguma kadar kaç olurum ki ben 😂

Benimkinin başı aşağıdaymis belki benimde ondan bu kadar sıktır.
İlçedeki bütün park tuvaletletini öğrendim. Cocugu okuluna yürüyene kadar iki parkin tuvaletine giriyorum 🤭
Bende disarlarda alis verise/gezmeye gitsek mutlaka lavabolar nerede ona bakiyorum.. Idrara cok gidiyorum, haftam 29 dahasi da olacak :D

Back
X