2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aman iyi olun da 🤣 valla bende yiyorum sürekli bebek kilo alsın diye sonra bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum
Benim bugün yediklerimin bebeğe faydası olmadığına eminim. Ama yedim 😄 kiloyu düşünmüyorum şimdilik. 30 40 kilo alıp şu an incecik olan çok arkadaşım var 😊 elbet veririz

Nasılsınız kızlar ne var ne yok
Vala ne olsun eşim nöbette canım sıkılıyor film izliyim diyorum tvde Bişi yok.. youtube de açılmıyor.. Karnımdaki bebiş tekmeliyor kemiklerini bile hissediyorum karnımı acıtıyor ya ilk gebeliğimde böyle bir şey yoktu.. Büyük kızımda heran peşimde ayrılmıyor 🤭 sen nasılsın cnm

Vala ne olsun eşim nöbette canım sıkılıyor film izliyim diyorum tvde Bişi yok.. youtube de açılmıyor.. Karnımdaki bebiş tekmeliyor kemiklerini bile hissediyorum karnımı acıtıyor ya ilk gebeliğimde böyle bir şey yoktu.. Büyük kızımda heran peşimde ayrılmıyor 🤭 sen nasılsın cnm
Tatildeyim ya annemlerle öyle bı yedimki 2 gündür karnım şiş 😂

Kızlar benimde acayip bi bacak ağrım var. Dün üstüne basamadım ayağımın. Bütün gün yattım bugün daha iyiyim ama gene ağrı var. Yürürken çok zorlanıyorum. Sadece sağ bacağımda 😞

Back
X