2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar benimde acayip bi bacak ağrım var. Dün üstüne basamadım ayağımın. Bütün gün yattım bugün daha iyiyim ama gene ağrı var. Yürürken çok zorlanıyorum. Sadece sağ bacağımda 😞
Benim de arada öyle oluyor canım ama dizimde oluyor benim.

Kızlar çok abur cubur yedim iki gündür, midem o kadar kötü oldu ki 🥺
Bebeğin hareketleri de canımı acıtmaya başladı artık.

Ben sanki ciğerlerim işlevsiz gibi, burnuma poşet tıkamışlar gibi, düz yolda yürürken bile beynim zonkluyor nefes alamadığım için hele bu yüzden geçirdiğim uykusuz geceleri hiç söylemiyorum zaten :KK43: oğlumda da böyleydim ben ama hamilelikte zaten çok görülen bir şey bir de bende bronşit var ve orta derece nefes darlığı var 2-3 katı yaşıyorum bu olayı o yüzden
Merhaba durumunuz nasıl şimdi doğum sonrası düzeldiniz mi bende 37 haftalık şu an sizin gibi nefes açlığı yaşıyorum üç gündür böyle Birden bire olunca insan ürküyor haliyle Ben yurtdışında yaşıyorum doktora gitmem çok zor çok geç alıyorlar ozamana kadar doğu yaparım peki siz bir kardiyolojiye göründünüz Mü?

Kızlar hiçbirinizin sesi çıkmıyor. Dogurmadiniz değil mi bir ses verin 🤣
Ben yine Doğum hanede sabahladım. Acile geldiğimde bebeğin başı çok aşağı inmiş. Nst de baya düşmeler olmuş rahim ağzı 13 mm olmuş. Yeni perinatoloji ye aldılar . Çok zor geçti gecem kızlar

Dur daha erkenn🤣 bende de iki gündür bir enerji var tırsıyorum doğum öncesi iyilik hali mi.diye 🤣
Aman dur olmasın oyle az daha dayan. Evde cok enerji biriktirdin ondandır o 😀
Kızlar benimde acayip bi bacak ağrım var. Dün üstüne basamadım ayağımın. Bütün gün yattım bugün daha iyiyim ama gene ağrı var. Yürürken çok zorlanıyorum. Sadece sağ bacağımda 😞
Magnezyumu 2 ye cıkarabilirsin canım doktorum bana oyle dedi. Birinciyi aldığın halde geçmiyorsa ikinciyi alabilirsin demişti

Geçmiş olsun. Ben magnezyum kullanmıyorum ama arada ağrı girecek olursa içiyorum. İşe yarıyor . Tavsiye ederim

Merhaba durumunuz nasıl şimdi doğum sonrası düzeldiniz mi bende 37 haftalık şu an sizin gibi nefes açlığı yaşıyorum üç gündür böyle Birden bire olunca insan ürküyor haliyle Ben yurtdışında yaşıyorum doktora gitmem çok zor çok geç alıyorlar ozamana kadar doğu yaparım peki siz bir kardiyolojiye göründünüz Mü?

Merhaba, bende normalde de hem bronşit hem de orta derecede nefes darlığı var kalbimle alakalı değil şikayetleri tetikleyen bu ikisi hamile olunca da bunlar ekstralaştı ama oğlumdayken yaşadığım o abartı belirtiler doğum sonrası direk normale dönmüştü çok şükür. Şimdi yine aynılarını yaşıyorum ama yine doğumdan sonra düzelecek inşaAllah. Size de acil şifalar diliyorum çok zor bir durum gerçekten umarım doğumdan sonra geçer sizin de :dua:

Hanimlar selam, umarim herkes iyidir. Birkac gundur giremedigimden okumaya calisiyorum, epeyi birikmis mesajlar. Herkese kolayliklar guzelikler diliyor ve soruma geciyorum.
Tecrubeli analar, bu bebelerin kiyafetleri ilk nasil yikadiniz? Neyle yikadiniz? Hem sivi hem sabun tozu bir suru marka var. Tozlara kimi cozulmuyor kalinti birakiyor demis, kimi lekeleri iyi cikariyor demis (ilk yikamada leke sorunu yok gerci ama olsun sonrasi icin de lazim olucak bu bilgi) kimisi sivilar daha iyi ama leke cikarmiyor demis. Kimi dalan roxy demis, kimi duru demis, kimi unibaby demis.
Kimi ilk yikamayi 60 dereceyle yap demis, kimi ne gerek var 30 derece kisa program yeterli demis.
Herkes bisiy demis.
Bir de siz deyiverin, hangi deterjani alayim ve ilk yikamayi nasil yapayim? Simdiden cevap veren herkesin eline agzina saglik☺️🌸
Bende daha önce çocuklarında roxy kullandım ama çok yoğun kokusu var yinede şuanda onu kullanmayacagim. Green clean baby almayı dusunuyorum. Extra durulama şart ama hepsinde. Benim iki oğlumda kusan bebek değildi leke çıkarmakla uğraşmadım. Buda inşallah öyle olur. Ama ben yinede çok takılıyorum lekeye ek gıda donemindede

🐣🐣Kızlar bu arada kolay doğum niyetiyle okumuş olduğunuz dualar yada özel olarak yaptığınız bişeyler var mı?

32 den sonra 3-5-7 sayılarında (hurmanın cinsine göre çok tatlı şerbet gibi olanları var onlardan seviyorsan 3 tane yeterli günde ama seviyorsan çok tatlı olmayanlarından 5 tane yiyebilirsin) söylediğim gibi tek sayı olmasına dikkat et çift olmayacak o sayılarda her gün hurma yemek, meryem suresi okumak, yasin okumak özellikle çok kolaylaştırıyor.

Bu kadar mide yanmasına bu kız saçsiz doğarsa var ya acayip sinir olurum 😡

Kuzucum mide yanmasının saçlanması ile alakası yok ki minnoş saçsız doğarsa sakın boş yere sinirlerini germe :KK48: zaten neler yaşadın hamileyken :) mide içeriğinin ilerleyen gebelik ve büyüyen rahimden dolayı yemek borusuna geri kaçması durumu bu yani reflü kızma sen sinirlerini germe kurban olam bak yine hastanelik olacaksın diye korkuyoruz zaten :KK45: sen inanma bu durumu saça bağlayanlara :KK53:

Hanimlar selam, umarim herkes iyidir. Birkac gundur giremedigimden okumaya calisiyorum, epeyi birikmis mesajlar. Herkese kolayliklar guzelikler diliyor ve soruma geciyorum.
Tecrubeli analar, bu bebelerin kiyafetleri ilk nasil yikadiniz? Neyle yikadiniz? Hem sivi hem sabun tozu bir suru marka var. Tozlara kimi cozulmuyor kalinti birakiyor demis, kimi lekeleri iyi cikariyor demis (ilk yikamada leke sorunu yok gerci ama olsun sonrasi icin de lazim olucak bu bilgi) kimisi sivilar daha iyi ama leke cikarmiyor demis. Kimi dalan roxy demis, kimi duru demis, kimi unibaby demis.
Kimi ilk yikamayi 60 dereceyle yap demis, kimi ne gerek var 30 derece kisa program yeterli demis.
Herkes bisiy demis.
Bir de siz deyiverin, hangi deterjani alayim ve ilk yikamayi nasil yapayim? Simdiden cevap veren herkesin eline agzina saglik☺️🌸

Ben durunun toz sabun deterjanını kullanıyorum oğlumda 2 yıl olacak neredeyse hiçbir sorun yaşamadım kızım içinde ondan alacağım. Ayrıca ilk 30 da yıkadım zaten yenilerdi kıyafetleri yani sıfırdı o yüzden 40'a 60'a gerek yok diye düşündüm sonrasında renkli ve beyazlarını 60 da yıkıyorum makinemin hijyen diye bir programı var o programda renkler birbirine de karışmıyor gayet tertemiz çıkıyor çamaşırlar :)

Back
X