Nerde yaptordın sen canımBenim yaptırdığım hastanede eğer ki taze transfer yapamıyorlarsa o 2 aylık sürede dondurma yapılıyorya o arada herhangi bi ücret alınmıuor. Transfer sonrasında her bir embriyo dondurmaya ücret alıyorlar. Bunlardan önce de opu günü de tüm hesap kapanıyor transfer ücretini de önceden vermiş oluyorsunuz.
Şişli memorial da.Nerde yaptordın sen canım
Senin tuttu belliBen 2019 da transfer olmuştum bikızım var 2.5 yaşında o zaman dondurma ücreti vermiştim şimdide sadece transfer ücreti verdim
Arkadaşıma aynısını yaptılar ikiz oldu hatta 7.günü bir bekletti doktoruKızlar benim 10 embriyo var 5gun bugün dediler ki yavaş ilerliyor 6.gunu bekliyecez dediler dondurma işi olurmu imhami edecekler yani niye 6 bekliyorlar 5gun de iyi degilmi bugün dondursunlar
Ya öylemi ay az da olsa motive oldum saglonArkadaşıma aynısını yaptılar ikiz oldu hatta 7.günü bir bekletti doktoru
İnşallah canım aminhayırlı olsun şimdiden canım umarım hepimiz pozitif güzel sonucu görürüz birbirimize güzel müjdeli haberler veririz
Canım içini rahatlatmak için yazıyorum. 5. Gün aradığımda banada yavaş ilerliyor 6. Gün donduracağız dedi. Çok şükür 6. Gün 6 embriyom donduruldu hepsinin de kalitesi a. Henüz transfer olmadım ben ama sorun yokKızlar benim 10 embriyo var 5gun bugün dediler ki yavaş ilerliyor 6.gunu bekliyecez dediler dondurma işi olurmu imhami edecekler yani niye 6 bekliyorlar 5gun de iyi degilmi bugün dondursunlar
Genetiği vermedigimiz için kalitesini bilemiyecez ama 6 güne gelip dondurmasi iyi transfer şansi oluyor inşallah sizin ki gibi olur kalır benim de bende polikistik var ama hep şanslı diyorlar ben şans görmedim pekCanım içini rahatlatmak için yazıyorum. 5. Gün aradığımda banada yavaş ilerliyor 6. Gün donduracağız dedi. Çok şükür 6. Gün 6 embriyom donduruldu hepsinin de kalitesi a. Henüz transfer olmadım ben ama sorun yok
Günaydın Canım test yapma artık moral bozmaktan başka bişey değil canımGünaydın kızlar. Benim testim yine negatif çıktıİnşaAllah sadece erken yaptığım için negatif çıkıyordur
Günaydın canım. İnşaAllah kuzum 12 Ocak ama benim 2 gün sonra regl olmam gerekiyor yani testten önce regl olabilirim.Günaydın Canım test yapma artık moral bozmaktan başka bişey değil canımkan testi gününü bekle ilaçlarını düzenli kullan minicik mucizen üçüncü gün embiriyisu daha kana karışacak sonra idrarda çıkar bence bu şekilde test yapıp kanda pozitifi gören bir sürü insan var inşallah pozitifi görürsün sende test günün ne zamandı?
Benimde test günüm 16 ocak. adet günüm 14 ocak test gününe kadar olmazsam garanti hamile kalmış sayacağım kendimiGünaydın canım. İnşaAllah kuzum 12 Ocak ama benim 2 gün sonra regl olmam gerekiyor yani testten önce regl olabilirim.
İlaçları bırakmadan regl olamazsınız kiGünaydın canım. İnşaAllah kuzum 12 Ocak ama benim 2 gün sonra regl olmam gerekiyor yani testten önce regl olabilirim.
bu whatsap olayı yasak yalnızArkadaşlar ben WhatsApp grup için hazırım gönderdim numaramı minicivcive
Bence de bekleyin bira daha isterseniz hayırlısıyla inşallah tutunmuşturGünaydın kızlar. Benim testim yine negatif çıktıİnşaAllah sadece erken yaptığım için negatif çıkıyordur
Yapma yapmaGünaydın kızlar. Benim testim yine negatif çıktıİnşaAllah sadece erken yaptığım için negatif çıkıyordur
Neden yasakbu whatsap olayı yasak yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?