- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
İnşaAllah olacak canım. Rabbim hepimizin gönlündeki muradı nasip eylesinkızlar benim yarın transfer günü. Günde 4 estrofem, 1 progesteron iğne , 1 corasprin, regenesis max ,d3k2, propolis ve arı sütü alıyorum. Dua edelim birbirimize
Amiiin inşallahHayırlı olsun İnşaAllah canım. Ay hadi güzel haberlerimizi de paylaşmak nasip olur İnşaAllahkaçıncı gün embriyosu
Benimdeeee yarın transfer günüm estrofem ve progestan fitil kullanıyorm ve folik asitkızlar benim yarın transfer günü. Günde 4 estrofem, 1 progesteron iğne , 1 corasprin, regenesis max ,d3k2, propolis ve arı sütü alıyorum. Dua edelim birbirimize
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç görürüzBenmde kasımda donduruldu 5 tane 5. Gün embriyom 3-4 gün önce rahim 10.2 flandı estrofem ve progestan fitil kullanıyorum sadece. Kanımda progestana bakıldı normaldi yarın sabah gidicem transferim yapılacak.
Kalitesine çok takılmamak gerekiyor bence çünkü orta kalitede olup tutan da var iyi kalite olup tutmayan da. Stres yapma zaten kötü bir durum olsa doktor transfer yapmazdı :) benim 3. Dememe dondurulmuş transfer yaptık bu kez. İnşaAllah tutar hepimizinkiAmiiin inşallah
ben embriyomun kalitesini tam bilemiyorum aslında 4. Gün sonu 5. Başı dediler ama sanırım bu 5aa felan diyorlar ya o evreye geçemediği için böyle bi değerlendirme yapamıyorlarmış fotoğrafı felan vardı sanırım 4 hücreli yani anladığım kadarıyla belki de daha fazla bilemiyorum hiç sormadım sonradan netten baktım ilk oluştuğunda da açıkçası kafayı takmamak için sormamıştım. Laboratuvar a çok güveniyorum o yüzden önemsememiştim. Son gün embriyolog gelip transfer öncesi bilgi verdi felan ama detay sormak aklıma grlmedi bide daha ilk denemem acemiyim.
Yani Kısaca Nasıl bi embriyo çok anlayamadım inşallah pozitif sonuç görürüm, görürürz
Hadi hayırlı olsun İnşaAllah pozitif sonuçlar alırsınBenmde kasımda donduruldu 5 tane 5. Gün embriyom 3-4 gün önce rahim 10.2 flandı estrofem ve progestan fitil kullanıyorum sadece. Kanımda progestana bakıldı normaldi yarın sabah gidicem transferim yapılacak.
Doğru söylüyorsunuz. Aynen embriyologlarq çok güveniyorum hayırlısı zaten olmazsa yapcak bişey yok önümüze vakıp tekrar deneyeceğizKalitesine çok takılmamak gerekiyor bence çünkü orta kalitede olup tutan da var iyi kalite olup tutmayan da. Stres yapma zaten kötü bir durum olsa doktor transfer yapmazdı :) benim 3. Dememe dondurulmuş transfer yaptık bu kez. İnşaAllah tutar hepimizinki
Amiiin hepimiz inşallahhhHadi hayırlı olsun İnşaAllah pozitif sonuçlar alırsın
İnşaAllah hemen tutar güzel düşünelim güzel olsun İnşaAllahDoğru söylüyorsunuz. Aynen embriyologlarq çok güveniyorum hayırlısı zaten olmazsa yapcak bişey yok önümüze vakıp tekrar deneyeceğiznasipten öte yol yok
Amin aminİnşaAllah hemen tutar güzel düşünelim güzel olsun İnşaAllah
Siz nerde tedavi görüyordunuz.İnşaAllah hemen tutar güzel düşünelim güzel olsun İnşaAllah
Kadıköy medicana Cihan karadağ doktorum. Siz nerde tedavi oluyorsunuzSiz nerde tedavi görüyordunuz.
Bende Şişli memorialdayım.Kadıköy medicana Cihan karadağ doktorum. Siz nerde tedavi oluyorsunuz
Sağol canim. Benden rahim filmi istemedi hiç, neden acaba. Rahim kalınlığı iyi görünüyor demişti sadece. Bunu soracağım. Bekleyen herkes için hayırlısı ve iyi haberler olsunGeçmiş olsun canım. Tedavinin en basinda rahim flmi cekilmisti bana hani kısırlığa ne sebep diye o filmi cekiyolar. Transfer öncesi ne flim nede genetik tani yapmiyolar. Transfer sonrasi negatif olursa genetik taniya gonderip araştırıyor tutmamasına genetik faktör etkisi var mi yok mu diye . Yapabileceğin en güzel şey moralini yüksek tut böyle düşüncelerle stres yapma kiminin 5 gün iyi kalite 2 adet embriyosu tutmaz kiminin 2.gün dusukkalite embriyosu tutar . Allahın ol demesine nasip edip etmemesine bakar herşey
Aslında rahim filmi sadece rahim kalınlığı için değilde tüpleri felan net görmek için de gerekli bildiğim kadarıyla. Benim gittiğim yer de direk istenen bi takım tahliller se rahim filmini sorunlu olsun olmasın hasta istiyor temkinli ilerlemek için sanırım. Belki gözünden kaçmıştır doktorunuzun yada bi sorun olmadığı için de istememiş olabilir.Sağol canim. Benden rahim filmi istemedi hiç, neden acaba. Rahim kalınlığı iyi görünüyor demişti sadece. Bunu soracağım. Bekleyen herkes için hayırlısı ve iyi haberler olsun
2 ocakta trabsferim oldu canım bekliyorum inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alalımİnsallh canım bakalım senin belli mi ne zaman transfer
Ben varım canım 16 ocak kan tahlili idrar testi yapmayı düşünmüyorum açıkçası. Neyse sonuç kanda çıkar umarım hayırlı sonuçlar olur hepimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını allalimKızlar merhaba, transfer olanlara hayırlı olsun. İnşaAllah olumlu sonuçlar alırız hepimiz. Benim 2 Ocak’ta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. Var mı 2 Ocak’ta transfer olan :)
16 Ocak mı dediler size bende 2 ocakta transfer oldum da 11 Ocak olarak söylediler. Sizinde o aralarda da çıkmaz mı acabaBen varım canım 16 ocak kan tahlili idrar testi yapmayı düşünmüyorum açıkçası. Neyse sonuç kanda çıkar umarım hayırlı sonuçlar olur hepimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını allalim
İnşaallah kocaman bir pozitif görürüz. Allah kolaylık versinBenimdeeee yarın transfer günüm estrofem ve progestan fitil kullanıyorm ve folik asit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?