Bilmiyorum canım kagidada yazdı hemşire 16 ocak diye . Üçüncü gün embiroysu ondan mi acaba ilk defa donmuş embiriyo transferi oldum öncekiler tazeydi.16 Ocak mı dediler size bende 2 ocakta transfer oldum da 11 Ocak olarak söylediler. Sizinde o aralarda da çıkmaz mı acaba
Mm bilmiyorum ki benimde ilk deneyimim belki de ondandır dediğiniz gibi değişiyorsa.Bilmiyorum canım kagidada yazdı hemşire 16 ocak diye . Üçüncü gün embiroysu ondan mi acaba ilk defa donmuş embiriyo transferi oldum öncekiler tazeydi.
Âmin canım İnşaAllah. Pozitif haberlerimizi de paylaşmak nasip olur İnşaAllah. Transfer sonrası en zor kısım beklemek.Ben varım canım 16 ocak kan tahlili idrar testi yapmayı düşünmüyorum açıkçası. Neyse sonuç kanda çıkar umarım hayırlı sonuçlar olur hepimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını allalim
Tamamen aynı durumdayız :) 3. Denemem ilk ikisi tazeydi. Bu dondurulmuş ve 3. Gün embriyosu. Benden de 10 gün sonra kan testi istedi yani 12 ocak oluyor sanırımBilmiyorum canım kagidada yazdı hemşire 16 ocak diye . Üçüncü gün embiroysu ondan mi acaba ilk defa donmuş embiriyo transferi oldum öncekiler tazeydi.
Müjdeli haberlerini bekliyorum canım önce Sen bana sonra ben sana pozitif müjdesi veririz inşallah. Burada olan toplanan tüm hepimiz pozitif sonuç görür sağ selim kucagimiza alırız inşallahTamamen aynı durumdayız :) 3. Denemem ilk ikisi tazeydi. Bu dondurulmuş ve 3. Gün embriyosu. Benden de 10 gün sonra kan testi istedi yani 12 ocak oluyor sanırım
Âmin canım benim İnşaAllah gönülden istiyorum. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin İnşaAllah ❤Müjdeli haberlerini bekliyorum canım önce Sen bana sonra ben sana pozitif müjdesi veririz inşallah. Burada olan toplanan tüm hepimiz pozitif sonuç görür sağ selim kucagimiza alırız inşallah
Ben ankaradayım canım istanbulda seninle aynı yere giden veya çevresinde giden biri varsa yazip bilgi verebilir ama bildiğim kadarıyla sistem heryerde aynı isliyor canım sadece belki ilaçlar ve kullanim talimatları farklı.benim gittiğim merkez beylikdüzü medicana inanılmaz yoğun kalabalık ama 1 kişi ile buradan denk gelemedim var mı oraya giden merak ettim :)
2 değil ama 3 ocakta transfer oldumKızlar merhaba, transfer olanlara hayırlı olsun. İnşaAllah olumlu sonuçlar alırız hepimiz. Benim 2 Ocak’ta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. Var mı 2 Ocak’ta transfer olan :)
Amiiiin inşallahh şimdi eve döndüm transferim yapıldı ilaçlarımı siparis ettim istirahata cekildim 12 gün sonra testte göreceğiz artıkİnşaallah kocaman bir pozitif görürüz. Allah kolaylık versin
Pozitif sonuç görürsün inşallah canımAmiiiin inşallahh şimdi eve döndüm transferim yapıldı ilaçlarımı siparis ettim istirahata cekildim 12 gün sonra testte göreceğiz artık
Amin inşallahHepimiz pozitif sonuçlar görürüz inişlah kızlar transfer öncesi çatlatma iğnesi oldunuzmu?
Kaç gün önce oldun cnm acaba etkisi ne zaman kaybolurki ?Amin inşallahBen oldum
Benim çatlatma 8 gün önce yapıldı 27 sinde olmuştum. Bi arkadaşa burdan sordum da 10 günde geçiyormuş sanırım etkisi.Kaç gün önce oldun cnm acaba etkisi ne zaman kaybolurki ?
Hadi hayırlısı canım gelsin pozitif sonuçlarMerhaba
Herkesin hayırlı sonuçları olur inşallah hayırlı evlatlar sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olur.
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah tez vakitte.
Dondurulmuş embriyo transferi olacak benim ki regl ile ilaçlar başlayıp hayırlısı olsun hakkımızda.
Neden çatlama iğnesi olunuyor ilk defa duydumAmin inşallahBen oldum
Doğal siklus dediği bi yöntemle transfere hazırlıyorlar yani rahim kalınlığı için herhangi birNeden çatlama iğnesi olunuyor ilk defa duydum
Aynı gün olmuşuz iğnelerimizi.kaçıncı gün embriyoduydu seninBenim çatlatma 8 gün önce yapıldı 27 sinde olmuştum. Bi arkadaşa burdan sordum da 10 günde geçiyormuş sanırım etkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?