2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Teşekürler canım çok açıklayıcı şekilde yazmışsın. Ilk defa böyle bi yöntem duydum peki bu yöntem ile transfer sonra gebelik şansı daha çok mu artıyor yoksa yine şansa mi kalıyor embiriyonunun tutup tutmaması

Aynı gün olmuşuz iğnelerimizi.kaçıncı gün embriyoduydu senin
5. Gün dondurdular. Ama sanırım 4. Gün sonu 5. Gün başı gibi bişey dediler inanın kalitesi felan bilmiyorm ama çok iyi değilmiş sanırım o blastosist kısma geçememiş çokta anlamıyorum çok sorgulamadım da açıkçası. Sizin kaçıncı gündü.

Ya şansı arttırıp arttırma durumunu bilmiyorum ama şey demişti doktor. Düşük tehlikesini azaltıyor daha sağlıklı ilerliyor süreç demişti hani mesela rahim kalınlığı için felan sa verilen ilaçlar da çok iyi hale getiriyor tabi ama doğal hali dururken onu tercih etmemek daha iyi oluyor sanırım.

Kizlar pazartesi opo oldum 24 tane yumurta çıktı 4bos 20 dolu 12 tanesi olgun ama 10tanesi döllenmiş 2 günü bugün aradılar bölünme oldu dediler 5 güne kadar bilgi verecez dediler 10 embriyo şimdilik devam ediyor ama orta kalite dedi çok kafaya takimmi mühim bir seymi trasfer yapmazlar mi ilk deneyimim

Kafaya takma hiç canım inanki şükür et 1 tane bile elinde kalmayan var . Benim ilk denememde bir kızdan 24 yumrta toplandı ve bir tanesi bile dollenemedi bütün hayalleri emeği zahmeti maddi maneviyatı çöp oldu . O yüzden her halimize şükür etmek gerek . Inşallah egüzel sonuçlar alırsın

Hiç üzülmeyin ben demde mesela 11 tane toplandı 7 döllendi 1 tane kaldı yani onunda kalştesi
Nasıl tam bilmiyorm orta seviye sanırım ama laboratuvar a çok güveniyorum iyi olmazsa dondurmazlardı şuan transfer oldum bekliyorum sonucu. İnşallah güzel embriyolarınız olue yani sizde korkmayın laboratuvarlar iyi olmasa zaten dondurmuyorlar.

Kızlar transerden sonra nelere dikkat ettiniz yattıızm normal hayatınıza devmmı ettniz?

Doktor normal hayatına devam et ağır kaldırma ev işi yapma bol su iç dinlen demişti. Ben ufak tefek ev işi yapıyorum ama mesela uzanmıyorum raftan tabak alırken. ev supurmesi de yapmiyorum ağır kaldırmıyorum bolca uzanıp dinleniyorum ama çok hareketsiz kalmakta iyi değilmiş galiba kan akışı olmalıymış rahime. Allaha kaldı işimiz artık onun ol demesine. Kimisi haftalarca yatar tutmaz kimisi ertesi gün işe gider dolmuşla tutar . Allah hepimizi sevindirsin inşallah .

İnşallah ama daha dondurmays var inşallah pozitif olur

Amin inşallah iyi ozman bekliyorum inşallah güzel haber aliriz

Merhaba kızlar bende 10 ocakta transfer olucam ilk denemem .şu an oksapar iğne prednol estrofem prolutex iğne progestan fiitil kullanıyorum

hayırlı olsun şimdiden canım umarım hepimiz pozitif güzel sonucu görürüz birbirimize güzel müjdeli haberler veririz
Merhaba kızlar bende 10 ocakta transfer olucam ilk denemem .şu an oksapar iğne prednol estrofem prolutex iğne progestan fiitil kullanıyorum

Doktordan doktora değişiyo tedavi şekli demekki

Iğne ve estrofem vermediler mi hayırlı olsun bu arada kaçıncı gün embiriyosuydu inşallah hamiş oluruz hepimiz Rabbim kabul etsin dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…