Teşekürler canım çok açıklayıcı şekilde yazmışsın. Ilk defa böyle bi yöntem duydum peki bu yöntem ile transfer sonra gebelik şansı daha çok mu artıyor yoksa yine şansa mi kalıyor embiriyonunun tutup tutmamasıDoğal siklus dediği bi yöntemle transfere hazırlıyorlar yani rahim kalınlığı için herhangi bir
İlaç vs olmuyor o yüzden normal seyrinde devam eden yumurta olgunluğuna bakıyorlar yumurtlama gününde de çatlatma yaptırıyorlar yani vücut nasıl normal yolla gebe kalırken önce yumurta çatlar aonea döllenme ve Rahime tutunma olursa o şekilde olması için vücudu kandırıyorlarsonra da uygun zamanda transfer oluyor
5. Gün dondurdular. Ama sanırım 4. Gün sonu 5. Gün başı gibi bişey dediler inanın kalitesi felan bilmiyorm ama çok iyi değilmiş sanırım o blastosist kısma geçememiş çokta anlamıyorum çok sorgulamadım da açıkçası. Sizin kaçıncı gündü.Aynı gün olmuşuz iğnelerimizi.kaçıncı gün embriyoduydu senin
Ya şansı arttırıp arttırma durumunu bilmiyorum ama şey demişti doktor. Düşük tehlikesini azaltıyor daha sağlıklı ilerliyor süreç demişti hani mesela rahim kalınlığı için felan sa verilen ilaçlar da çok iyi hale getiriyor tabi ama doğal hali dururken onu tercih etmemek daha iyi oluyor sanırım.Teşekürler canım çok açıklayıcı şekilde yazmışsın. Ilk defa böyle bi yöntem duydum peki bu yöntem ile transfer sonra gebelik şansı daha çok mu artıyor yoksa yine şansa mi kalıyor embiriyonunun tutup tutmaması
Hayırlı olsun İnşaAllah canım. Benim dondurulmuş embriyo transferi oldu. O sebeple çatlatma iğnesi yapılmadıHepimiz pozitif sonuçlar görürüz inişlah kızlar transfer öncesi çatlatma iğnesi oldunuzmu?
Kafaya takma hiç canım inanki şükür et 1 tane bile elinde kalmayan var . Benim ilk denememde bir kızdan 24 yumrta toplandı ve bir tanesi bile dollenemedi bütün hayalleri emeği zahmeti maddi maneviyatı çöp oldu . O yüzden her halimize şükür etmek gerek . Inşallah egüzel sonuçlar alırsınKizlar pazartesi opo oldum 24 tane yumurta çıktı 4bos 20 dolu 12 tanesi olgun ama 10tanesi döllenmiş 2 günü bugün aradılar bölünme oldu dediler 5 güne kadar bilgi verecez dediler 10 embriyo şimdilik devam ediyor ama orta kalite dedi çok kafaya takimmi mühim bir seymi trasfer yapmazlar mi ilk deneyimim
Hiç üzülmeyin ben demde mesela 11 tane toplandı 7 döllendi 1 tane kaldıKizlar pazartesi opo oldum 24 tane yumurta çıktı 4bos 20 dolu 12 tanesi olgun ama 10tanesi döllenmiş 2 günü bugün aradılar bölünme oldu dediler 5 güne kadar bilgi verecez dediler 10 embriyo şimdilik devam ediyor ama orta kalite dedi çok kafaya takimmi mühim bir seymi trasfer yapmazlar mi ilk deneyimim
Doktor normal hayatına devam et ağır kaldırma ev işi yapma bol su iç dinlen demişti. Ben ufak tefek ev işi yapıyorum ama mesela uzanmıyorum raftan tabak alırken. ev supurmesi de yapmiyorum ağır kaldırmıyorum bolca uzanıp dinleniyorum ama çok hareketsiz kalmakta iyi değilmiş galiba kan akışı olmalıymış rahime. Allaha kaldı işimiz artık onun ol demesine. Kimisi haftalarca yatar tutmaz kimisi ertesi gün işe gider dolmuşla tutar . Allah hepimizi sevindirsin inşallah .Kızlar transerden sonra nelere dikkat ettiniz yattıızm normal hayatınıza devmmı ettniz?
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu. 2 ocakta mı transfer oldunuz sizde.Kızlar transerden sonra nelere dikkat ettiniz yattıızm normal hayatınıza devmmı ettniz?
Dün transfer oldum ben.dondurulmuş beşinci gün embriyosuydu.Sizin kaçıncı gün embriyosuydu. 2 ocakta mı transfer oldunuz sizde.
İnşallah ama daha dondurmays var inşallah pozitif olurHiç üzülmeyin ben demde mesela 11 tane toplandı 7 döllendi 1 tane kaldıyani onunda kalştesi
Nasıl tam bilmiyorm orta seviye sanırım ama laboratuvar a çok güveniyorum iyi olmazsa dondurmazlardı şuan transfer oldum bekliyorum sonucu. İnşallah güzel embriyolarınız olueyani sizde korkmayın laboratuvarlar iyi olmasa zaten dondurmuyorlar.
Amin inşallah iyi ozman bekliyorum inşallah güzel haber alirizKafaya takma hiç canım inanki şükür et 1 tane bile elinde kalmayan var . Benim ilk denememde bir kızdan 24 yumrta toplandı ve bir tanesi bile dollenemedi bütün hayalleri emeği zahmeti maddi maneviyatı çöp oldu . O yüzden her halimize şükür etmek gerek . Inşallah egüzel sonuçlar alırsın
Anladım hayırlısıyla sağlıklıca tutunur inşallahDün transfer oldum ben.dondurulmuş beşinci gün embriyosuydu.
İnşallahhhİnşallah ama daha dondurmays var inşallah pozitif olur
Merhaba kızlar bende 10 ocakta transfer olucam ilk denemem .şu an oksapar iğne prednol estrofem prolutex iğne progestan fiitil kullanıyorumYeni yılın ilk ayında transfer olacaklar toplaşalim hangi ilaçları kullanıyorsunuz süreç nasıl gidiyor hep beraber paylaşalım seruvenimizi umarım hepimiz pozitif güzel sonuç görür sağlıkla huzurla bebeğinizi kucağınıza alırız
Merhaba kızlar bende 10 ocakta transfer olucam ilk denemem .şu an oksapar iğne prednol estrofem prolutex iğne progestan fiitil kullanıyorum
Merhaba, ben de dün transfer oldum. Benim de dondurulmuş embriyolar ve doğal transfer oldu. Hiç ilaç kullanmadım transfer günü sadece progesteron fitil verdiler o da bitane. Bir de folik asit. İnş her şey güzel olur.Dün transfer oldum ben.dondurulmuş beşinci gün embriyosuydu.
Doktordan doktora değişiyo tedavi şekli demekkiMerhaba, ben de dün transfer oldum. Benim de dondurulmuş embriyolar ve doğal transfer oldu. Hiç ilaç kullanmadım transfer günü sadece progesteron fitil verdiler o da bitane. Bir de folik asit. İnş her şey güzel olur.
Iğne ve estrofem vermediler mi hayırlı olsun bu arada kaçıncı gün embiriyosuydu inşallah hamiş oluruz hepimiz Rabbim kabul etsin dualarımızıMerhaba, ben de dün transfer oldum. Benim de dondurulmuş embriyolar ve doğal transfer oldu. Hiç ilaç kullanmadım transfer günü sadece progesteron fitil verdiler o da bitane. Bir de folik asit. İnş her şey güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?