İçini ferah tut olmuş bu sefer katlanarak artsın değerin canımDaha önce benim hep 1 çıkıyordu bu sefer 27,58
Katlanarak artsın canım şimdi sonucun katlanmasına göre ikiz ki tek mi onu anlamaya çalış canım ay çok sevindim ya vallahi icimde kelebekler uçuyor bana çok dua et canım ne olursun bende pozitifi goreyimDaha önce benim hep 1 çıkıyordu bu sefer 27,58
Katlanarak artsın canım şimdi sonucun katlanmasına göre ikiz ki tek mi onu anlamaya çalış canım ay çok sevindim ya vallahi icimde kelebekler uçuyor bana çok dua et canım ne olursun bende pozitifi goreyim
İnşallah canım Allah razı olsun hepinizin yüzü gülsün rabbim çifter çifter versin hepinize inşallahİçini ferah tut olmuş bu sefer katlanarak artsın değerin canım
Amin amin canım Allah razı olsun bende pozitifi görürum bu sevinci bende yasarimne olur çok dua et bana ve sonucu bekleyen tüm herkese. Rabbim bizede yaşatsın bu müjdeli pozitif sonucu . Kendimi kemiriyorum resmen pazartesine kadar stresten ölmezsemGöz yaşları mi tutamıyorum , hala inanamiyorum rabbim çok büyük hergun ağlıyordum geceleri bile kalkıp elimi açıp dua ediyordum. Sonunda yakarislarimi duydu. Kabul oldu dualarım, rabbim hepimize bu sevinci duyguyu tattırsın aminnnnnnnn aminnnnnn aminnnnn inşallah dizinde müjdeli haberlerinizi bekliyorum inşaallah
Çok çok hayırlı olsunGöz yaşları mi tutamıyorum , hala inanamiyorum rabbim çok büyük hergun ağlıyordum geceleri bile kalkıp elimi açıp dua ediyordum. Sonunda yakarislarimi duydu. Kabul oldu dualarım, rabbim hepimize bu sevinci duyguyu tattırsın aminnnnnnnn aminnnnnn aminnnnn inşallah dizinde müjdeli haberlerinizi bekliyorum inşaallah
Maryo senide takipteyim canım sende ocak kaçında oldun sıra sende sendende olumlu alalım canımAmin amin canım Allah razı olsun bende pozitifi görürum bu sevinci bende yasarimne olur çok dua et bana ve sonucu bekleyen tüm herkese. Rabbim bizede yaşatsın bu müjdeli pozitif sonucu . Kendimi kemiriyorum resmen pazartesine kadar stresten ölmezsem
Hayırlı olsun kuzum hamilesinHastaneden haber bekliyorum düşük rakam degilmi
2 ocakta oldum canım 3gun donmuş embiriyo transferi. Ne hikmetse 15 gün sonra verdiler bana test günümü. 8ci gün evde erken gebelik testi yaptım tek cizgi çıktı. Pazartesi kan verecem artık neyse sonuç çıkacak ama içim içimi yiyor korku ile yaşıyorum endişe içindeyimMaryo senide takipteyim canım sende ocak kaçında oldun sıra sende sendende olumlu alalım canım
N Nicerose merhaba sizin içinde hayırlı olsınMaryo senide takipteyim canım sende ocak kaçında oldun sıra sende sendende olumlu alalım canım
Aynı gün olmuşuz canım dün akşam ben yaptırdım benimde 3. Gün emriyosuydu bir gün sonrada ardışık transfer le 5. Gün orta kalite emriyo transferi olmuştum negatif oldu bende 8. Gün kaset testle yaptım negatif ti bence artık bekleme dün bile versen olurdu halçtta acile git bugun ver ben öyle yaptım akşam tüp bebek dedim hemen yaptılar 1 saate e nabıza çıktı sonuç2 ocakta oldum canım 3gun donmuş embiriyo transferi. Ne hikmetse 15 gün sonra verdiler bana test günümü. 8ci gün evde erken gebelik testi yaptım tek cizgi çıktı. Pazartesi kan verecem artık neyse sonuç çıkacak ama içim içimi yiyor korku ile yaşıyorum endişe içindeyim
Bende öyleydim eşim çalışıyor gelme dedim kız kardeşim götürecek arabasıyla sana haber veririm dedim sabah arabaya bile binmek istemiyordum korkudan gitmeden internetten kalem süresini okuttum o sırada elimi açıp dua ettim ve gitmeden 7 Ayetel Kürsi okudum . Canım benim inşallah sabahtan beri sizede dua ediyorum sizin de müjdeli haberlerinizi alicam inşallah doktorum aradı değerler biraz düşük dedi ama pozitif görünüyor ilaçlara devam pazartesi gel kan tahlili vermeye dedi değerlerin yükselmesi gerekiyormuş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAmin amin canım Allah razı olsun bende pozitifi görürum bu sevinci bende yasarimne olur çok dua et bana ve sonucu bekleyen tüm herkese. Rabbim bizede yaşatsın bu müjdeli pozitif sonucu . Kendimi kemiriyorum resmen pazartesine kadar stresten ölmezsem
Sagolcanim. Değerler biraz düşük ama pozitif dedi doktor pazartesi netleşecek rabbim size de nasip etsinHayırlı olsun kuzum hamilesin
Titiz benim negatif sonuçlandı canım her şeyi doğal yedim uzandım ceviz kabak çekirdeği havuç dendi bana hep yedim her gün aksatmadan hep evde dinlendim sadece salata harici pek iş. Yapmadım yanımda komşum kaldı eşim hep akşamları yardımcı oldu çok su içtim çok su iç ilaçlarını saatinde al ben hep öyle yaptım ama yine de olumsuz oldu
Yaaa kusura bakma ben yanlış okumuşum sanırımTitiz benim negatif sonuçlandı canım her şeyi doğal yedim uzandım ceviz kabak çekirdeği havuç dendi bana hep yedim her gün aksatmadan hep evde dinlendim sadece salata harici pek iş. Yapmadım yanımda komşum kaldı eşim hep akşamları yardımcı oldu çok su içtim çok su iç ilaçlarını saatinde al ben hep öyle yaptım ama yine de olumsuz oldu
Canım merhaba, umarım herşey gönlünce olur. Bende de kalınlaşma sorunu var, hangi ilaçlarla 8 e getirebiliyorsunuz? Ben de önümüzdeki ay transfer olacağım da, vereceğin bilgi çok önemli benim için, ben de doktoruma danışayım.Merhaba 2 ocak benimde dün malesef negatif aldım 9. Denememdi bir iki adet dinlenip Kıbrıs için araştırma yapacağım benimde tüplerimde sıvı birikmesi teşhisi kondu en son gittiğim 2016 da doktorum sadece o bildi ve tüpleri mi kapattı daha önce kimse söylemedi okadar histeroskopi oldum vs vs hakkınızda hayırlısı olsun bende bugun doktorumla görüşeceğim bakalım Kıbrıs olursa hazırlık aşamasını kendi doktorun yapabiliyormuş Bi bayan öyle yazmış onu Bi görüşücrm çünkü benim kalınlaşma sorunum var bu doktorum 8 küsüre getirebiliyor bazı değişik ilaçlar la..
Hayırlısı olsun canım insalalh bir sonraki sefere pozitifi gorursun kucagina alirsin .cuma gidelim dedim kan vermeye eşim pazartesini bekleyelim dedi Insalalh bekledigime ve emeklerime değer umarım pozitifi görürum rabbim nasip ettiyse oluyor canım nasip etmediyse ne yapsan boş belirtiye takılmıyorum artık canım çünkü ilaçların yan etkisi oluyor bir çoğu. Olacak olduktan sonra belirtisi hiç olmayan da kalıyor evde dinlenende kalıyor ertesi gün işe gidip çalışanda kalıyor Herşey Allahın ol demesine bakıyor canım Allah hepimizin muradını versin inşallah hayallerimizi yasarken buluruz kendimiziAynı gün olmuşuz canım dün akşam ben yaptırdım benimde 3. Gün emriyosuydu bir gün sonrada ardışık transfer le 5. Gün orta kalite emriyo transferi olmuştum negatif oldu bende 8. Gün kaset testle yaptım negatif ti bence artık bekleme dün bile versen olurdu halçtta acile git bugun ver ben öyle yaptım akşam tüp bebek dedim hemen yaptılar 1 saate e nabıza çıktı sonuçolumsuz düşünme ben yarıya yarıya düşündüm hem bu sefer oldu dedim ama nasipte varsa senin olumlu çıkacak inş ben inanıyorum belirti hep yaşadım çok kasık ağrısı bel ağrısı bence bunlar olumsuza işaret belirti olmaması daha iyi galiba bacaklarım çok ağrıdı benim hep uxçzandım sadece iğneye çıktık 3 günde bir
Bu arada canim ben sürekli elimi karnıma köyüm künefe yekün diyordum, zekeriya Aleyhisselam'ın duasını okuyordum, birde rabbi yessir velattu assir rabbi temmim bil hayr diyordum, ve rabbim rahmi me bir can köy ancak senin gücün yeter buna ve senden hayırlı evlatlar istiyorum diye dua lar ediyordum en güzeli bu zamanlarda dualar okumak rabbim gönlünüzü inşirah ferahlığı ile ferahlatsin dualarınız dualarımız kabul olun hepimiz pozitif sonucu görür kucağımıza alırız amin,Amin amin canım Allah razı olsun bende pozitifi görürum bu sevinci bende yasarimne olur çok dua et bana ve sonucu bekleyen tüm herkese. Rabbim bizede yaşatsın bu müjdeli pozitif sonucu . Kendimi kemiriyorum resmen pazartesine kadar stresten ölmezsem
İnşaAllah kuzum çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinSagolcanim. Değerler biraz düşük ama pozitif dedi doktor pazartesi netleşecek rabbim size de nasip etsin
Amin canım Allah razı olsun vedigin guzel dualar icinde Rabbim sonsuz razi olsun okurum insallah yer gok dua ole canm nasip ettiyse olacak .inşallah degerin yükselecek buna iniyorum bol bol su iç uzan dinlen pazartesiye kadar çok dikkat et iyi düşün korku endişe olmasın icin de benim içim çok rahat senden için canım inaniyorum ki bebegin sağlıkla ilerleyecek hattâ belki ikiz bile olacakBu arada canim ben sürekli elimi karnıma köyüm künefe yekün diyordum, zekeriya Aleyhisselam'ın duasını okuyordum, birde rabbi yessir velattu assir rabbi temmim bil hayr diyordum, ve rabbim rahmi me bir can köy ancak senin gücün yeter buna ve senden hayırlı evlatlar istiyorum diye dua lar ediyordum en güzeli bu zamanlarda dualar okumak rabbim gönlünüzü inşirah ferahlığı ile ferahlatsin dualarınız dualarımız kabul olun hepimiz pozitif sonucu görür kucağımıza alırız amin,kendime de söylüyorum çünkü değerlerinin yukselmesi lazım sizde benim için dualar edin rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?