2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Allah kabul etsin canım meryem süresi ve yusuf süresi çok etkiliymis canım vaktin olursa onlarida oku .okuyamazsan dinle mutlaka . Faydası olacak Allahın izniyle
Yusuf süresini bir kere dinlemiştim ama Meryem suresin yasin fetih suresi ve 7 Ayetel Kürsi hem dinliyorum internetten hemde kendimde okuyorum kurandan bugün kalem süresini de okudum oda niyet süresi çünkü rabbim kabul etsin inşallah biz elimizden gelini yapiyoruz gerisi Rabbime kaldı hayırlı sonuçlara inşallah

Maşallah canım Allah kabul etsin kucaklarimizi doldursun Insalalh Yarın ola hayrola Rabbim rast getirsin Inşallah pozitif diye burda bize müjde verirsin

Çok zor geçmek bilmiyor, ama bu kadar olumsuzluk Tan sonrada gitmek istemiyorum test e
Benim tedavimi bir Prof Dr yapıyor
Bu sürecin tek kaldıramayacagı şey stres diyor
Elimizden geldiğince negatif düşünceleri atmamız gerekiyor zor ama sürekli kendimizi oyalayacak şeyler yapmalıyız

Elimizden geldiğince negatif düşünceleri atmamız gerekiyor zor ama sürekli kendimizi oyalayacak şeyler yapmalı

Elimizden geldiğince negatif düşünceleri atmamız gerekiyor zor ama sürekli kendimizi oyalayacak şeyler yapmalıyız
Evet canım ama işte insanın elinde olmuyor, heyecan stres basıyor

Çok beğendim aşırı ilgili bir doktor muayene bir saat sürdü. Adenomiyozis varmış bende ilk kez Serdar hoca tespit etti. Lucrin depot iğne verdi onu buldum vurdum. Başladık tedaviye
Hadi hayırlı olsun inşallah pozitif görürsünüz. Hemen başlanabiliyorlar miymiş transfer sonrası dinlendirme felan yapmıyorlar mi acaba bend yarın kendi hastaneme bi gideceğim de bakalım sonrasına artık değerlendireceğim

Yaaa geçmiş olsun canım çok iyi etmişsin gitmekle diğer doktor farkedememis bu denemem tutmazsa bende doktor degismeyi düşünüyorum açıkçası canım. Biz elimizden geldiğince dikkat ediyoruz ama doktor da üzerine düşmesi gerekeni fazlasıyla yapması lazım. Dilerim bu seferki denemen pozitif sonuçla mutlulukla son bulur canım bebeklerine kavususrsun

İnşaAllah canım teşekkür ederim. Kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan başlayalım dedi başlayalım dedim :)
Şuan vitamin verdi onu kullanıcam regl olunca haberleşeceğiz

İnşaAllah kuzum çok teşekkür ederim İnşaAllah senin tutar hiç gerek kalmaz sen şuan kafanı bunlarla meşgul etme bebişlerine odaklan olacak İnşaAllah inanıyorum

Merhaba bende 8 ocak transfer oldum bugun 5. Günüm beklemedeyim Rabbim cümlemize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin inşaallah. 18 ocak test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…