2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Kızlar merhaba, transfer olanlara hayırlı olsun. İnşaAllah olumlu sonuçlar alırız hepimiz. Benim 2 Ocak’ta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. Var mı 2 Ocak’ta transfer olan :)
Merhaba 2 ocak benimde dün malesef negatif aldım 9. Denememdi bir iki adet dinlenip Kıbrıs için araştırma yapacağım benimde tüplerimde sıvı birikmesi teşhisi kondu en son gittiğim 2016 da doktorum sadece o bildi ve tüpleri mi kapattı daha önce kimse söylemedi okadar histeroskopi oldum vs vs hakkınızda hayırlısı olsun bende bugun doktorumla görüşeceğim bakalım Kıbrıs olursa hazırlık aşamasını kendi doktorun yapabiliyormuş Bi bayan öyle yazmış onu Bi görüşücrm çünkü benim kalınlaşma sorunum var bu doktorum 8 küsüre getirebiliyor bazı değişik ilaçlar la..

N Nicerose merhaba
Öncelikle geçmiş olsun
Bundan sonrası için hayırlısıyla olumlu olsun inşallah
Sormak istediğim Kıbrıs’ta donasyon gibi birşey mi düşünüyorsunuz

Evet canım inşallah pozitifi görürüm. çok korkuyorum sabah gittim verdim kan 3 veya 3 buçuk saat sürer dedi sonuç bekliyorum
1 saatte çıkıyor canım akşam benim 1 saatte e nabıza düştü e nabızı kontl et inş olumlu sonuç alırsın.

1 saatte çıkıyor canım akşam benim 1 saatte e nabıza düştü e nabızı kontl et inş olumlu sonuç alırsın.
Hafta sonu olduğu için acilde de yapılamadığı için özele gittim bana 3 saate çıkar dedi demek ki laboratuvarları yok nereye gonderiyorlarsa

İnşallah çok stresli yım kalp atışi mi ölçtüm 108 gebericem çıkana kadar Allah im hayırlı sonuç versin inşaallah
Anlıyorum akşam bende öyleydim derin nefes al ver burundan canım en sevmediğim bölüm hcg bölümü benim

Hafta sonu olduğu için acilde de yapılamadığı için özele gittim bana 3 saate çıkar dedi demek ki laboratuvarları yok nereye gonderiyorlarsa
Hımmm ben akşam devlet hastanesi acilinden yaptırdım peki bugun gününüz mü test için varmı belirtiler fln Ay ins olumlu olur canım benim

Hastaneden haber bekliyorum düşük rakam degilmi
Canım kaçıncı günün bugun kaçıncı gün emriyosu bu senin geç yerleşme olabilir maralini bozma 2 güne bir ver artış olucak 2 güne bir 2 katı olması lazım olumlu çıkmış bak sevin

Canım kaçıncı günün bugun kaçıncı gün emriyosu bu senin geç yerleşme olabilir maralini bozma 2 güne bir ver artış olucak 2 güne bir 2 katı olması lazım olumlu çıkmış bak sevin
Benim 4 gün ve 5. Gün embriyoru 11 gün sonra test verdim zaten benim lekem 8. Gün geldi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…