Bu saatten sonra biraz zor yaş ileri zatenYaa canım benim vallahi çok üzüldümben güzel olacağı inancindaydim. Rabbimin gücü kudreti çok büyük canım pes etme Rabbim maddi manevi bol rızık versin güç kuvvet versin ilerde belki şartlar düzelir ve tekrar denersin. O zaman herşey istediğin gibi olur belki. Rabbim en güzelini hayırlısını versin
YaaaKizlar malesef değerlerim düştü benimde olmadı
Hayırlı olanı Rabbim nasip etsin canım güzel çıksın inşGünaydın kan testi verdim kızlar şimdi eve geldim hemşire biz sizi ararız dedi ama ben e nabizdan kontrol edeceğim düşünce size haber ederim inşallah pozitif sonuç alırımRabbim hakkımda hayırlı olanı versin
Canım kaç yaşındasın sen ben 9. Denememdi buKizlar malesef değerlerim düştü benimde olmadı
Olsun Rabbim ol derse hiç bişey engel olmaz Allah iştesin yeterki . Hz meryem erkeksiz hamile kaldı allahın emri ile. Hz zekeriya karısı kısırdı Allah yeterki ol desin yıllarca tedavi görüp tam pes etmişken kendiliğinden hamile kalanlar var canım Rabbimin mucizeleri bitmez umudunu asla kaybetme menopoza girerken hamile kalanlara bile şahit olduk Allah ol desin yeter ki üzülme umutsuz olma Rabbim nelere kadirBu saatten sonra biraz zor yaş ileri zaten
41 yaşındayimCanım kaç yaşındasın sen ben 9. Denememdi bu
Senin sonuç belli oldum u canım ne olur bari sen güzel haberler verOlsun Rabbim ol derse hiç bişey engel olmaz Allah iştesin yeterki . Hz meryem erkeksiz hamile kaldı allahın emri ile. Hz zekeriya karısı kısırdı Allah yeterki ol desin yıllarca tedavi görüp tam pes etmişken kendiliğinden hamile kalanlar var canım Rabbimin mucizeleri bitmez umudunu asla kaybetme menopoza girerken hamile kalanlara bile şahit olduk Allah ol desin yeter ki üzülme umutsuz olma Rabbim nelere kadir
Yok canım çıkmadı daha e nabiza yüz kere bakmışımdır. Hemsirede aramadı daha degerin kaç olması lazım acaba 15 günüm bugün kaç küsur çıkarsa hamile sayılırım acaba inşallah hayırlı sonuç olur canım ne diyeyim hepimiz için hayırlısı olsunSenin sonuç belli oldum u canım ne olur bari sen güzel haberler ver
43.de hamile kaldı bizim komşumuz bir kızı olmuştu. Umut etmek Allahtan ümitsizlik şeytandan canım. Asla umudunu yitirme hiç bir konuda Rabbimin mucizeleri sonsuz canım41 yaşındayimcanim
Bende 40 canım kacıncı denemeydi bu ben hiç pozitif normal değer görmedim tüp bebek tedavimde bu Dr umda 1 kez pozitif oldu değer 20 çıkmıştı 2. Kan 400 kusurdu kese gözükmedi zaten kanama vardı kahverengi meğer dış gebelik olmuş tüp bebekte bile dış gebelik yasadım 2 kezde normal yolla dış gebelik yasadım41 yaşındayimcanim
Senin için hayırlısıyla olumlu sonucun olsun inşallahYok canım çıkmadı daha e nabiza yüz kere bakmışımdır. Hemsirede aramadı daha degerin kaç olması lazım acaba 15 günüm bugün kaç küsur çıkarsa hamile sayılırım acaba inşallah hayırlı sonuç olur canım ne diyeyim hepimiz için hayırlısı olsun
Bu durumda insanı cümleler teselli etmiyorKizlar malesef değerlerim düştü benimde olmadı
1 saate düşmüştü benim e nabıza nasıl heyecan durumu çok farklı bişey demiYok canım çıkmadı daha e nabiza yüz kere bakmışımdır. Hemsirede aramadı daha degerin kaç olması lazım acaba 15 günüm bugün kaç küsur çıkarsa hamile sayılırım acaba inşallah hayırlı sonuç olur canım ne diyeyim hepimiz için hayırlısı olsun
Kaynar sular dökülüyor içine vallahi beklemek çok streslii1 saate düşmüştü benim e nabıza nasıl heyecan durumu çok farklı bişey demi
Allah razı olsun canım amin çok amin Allah isteyen tüm kuluna hayırlı evlatlar versinSenin için hayırlısıyla olumlu sonucun olsun inşallah
Az önce dua ederken , burdan aklımda birtek sen kalmışsın senin içinde dua ettim
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebek sahibi olmayı nasip etsin. Heyecanla iyi haberlerini bekliyoruz
Allah razı olsun canım amin çok amin Allah isteyen tüm kuluna hayırlı evlatlar versin
Amin canım sağol Allah razı olsunBu durumda insanı cümleler teselli etmiyor
Ama bundna sonrası inşallah sizin için en hayırlı şekilde devam ederve inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğiniz olur
Benim bu 7. Cı denememdi 27.58 çıkmıştı bugün gittim değer düşmüş 15 lere nasipte yomus demekBende 40 canım kacıncı denemeydi bu ben hiç pozitif normal değer görmedim tüp bebek tedavimde bu Dr umda 1 kez pozitif oldu değer 20 çıkmıştı 2. Kan 400 kusurdu kese gözükmedi zaten kanama vardı kahverengi meğer dış gebelik olmuş tüp bebekte bile dış gebelik yasadım 2 kezde normal yolla dış gebelik yasadım
MerhabalarMerhaba arkadaşlar süreçten bahseder misiniz ? Tüp bebek yapana kadar neler yaptınız ? Tüp bebekten sonra neler yapıyorsunuz ? Örneğin işe gidiyor musunuz ya da raporlu musunuz? Tüp bebek yapmak ne kadar sürenizi aldı ? Yazın tayin isteyeceğiz batıya geldiğimizde biz de denemek istiyoruz. Yaz tatilinde yapsak süre yeter mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?