2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Bu saatten sonra biraz zor yaş ileri zaten

Bu saatten sonra biraz zor yaş ileri zaten
Olsun Rabbim ol derse hiç bişey engel olmaz Allah iştesin yeterki . Hz meryem erkeksiz hamile kaldı allahın emri ile. Hz zekeriya karısı kısırdı Allah yeterki ol desin yıllarca tedavi görüp tam pes etmişken kendiliğinden hamile kalanlar var canım Rabbimin mucizeleri bitmez umudunu asla kaybetme menopoza girerken hamile kalanlara bile şahit olduk Allah ol desin yeter ki üzülme umutsuz olma Rabbim nelere kadir

Senin sonuç belli oldum u canım ne olur bari sen güzel haberler ver

Senin sonuç belli oldum u canım ne olur bari sen güzel haberler ver
Yok canım çıkmadı daha e nabiza yüz kere bakmışımdır. Hemsirede aramadı daha degerin kaç olması lazım acaba 15 günüm bugün kaç küsur çıkarsa hamile sayılırım acaba inşallah hayırlı sonuç olur canım ne diyeyim hepimiz için hayırlısı olsun

41 yaşındayim canim
Bende 40 canım kacıncı denemeydi bu ben hiç pozitif normal değer görmedim tüp bebek tedavimde bu Dr umda 1 kez pozitif oldu değer 20 çıkmıştı 2. Kan 400 kusurdu kese gözükmedi zaten kanama vardı kahverengi meğer dış gebelik olmuş tüp bebekte bile dış gebelik yasadım 2 kezde normal yolla dış gebelik yasadım

Senin için hayırlısıyla olumlu sonucun olsun inşallah
Az önce dua ederken , burdan aklımda birtek sen kalmışsın senin içinde dua ettim
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebek sahibi olmayı nasip etsin. Heyecanla iyi haberlerini bekliyoruz

1 saate düşmüştü benim e nabıza nasıl heyecan durumu çok farklı bişey demi

Allah razı olsun canım amin çok amin Allah isteyen tüm kuluna hayırlı evlatlar versin

Bu durumda insanı cümleler teselli etmiyor
Ama bundna sonrası inşallah sizin için en hayırlı şekilde devam eder ve inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğiniz olur
Amin canım sağol Allah razı olsun

Benim bu 7. Cı denememdi 27.58 çıkmıştı bugün gittim değer düşmüş 15 lere nasipte yomus demek

Şimdi doktor aradı kızlar negatif değerim 10 çıkmış zaten üçüncü gün embiriyosu olduğu için yüzde 35 40 tutma şansı varmış oda olmadı işte nasip ne yapalım hayırlısı böyleymiş ilaçları kesip ader olmayı beklicem sonrasında artık dördüncü deneme için kolları sıvayacağız.

Merhabalar
Tüp bebek doktorun yönlendirmesi ile oluyor
Önce bir muayeneye olun
Mesela ben 37 yaşındayım ve düşük yumurta rez dolayı doktorum asla vakit kaybetmemem gerektiğini söyledi ve tedaviye başladık. Herşey yolunda giderse yaz tatilin bunun için yeterli bir süreç olur.
Tedaviye başladıktan sonraki aşamalar yada ne yapacağın ile ilgili doktorlar bilgi versede, burdan da aşama aşama tüm arkadaşlar sana yardımcı oluruz aklına takılanlarla ilgili. Şimdiden sana bol şans
Allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…