Orası öyle rabbimin mucizeleri sonsuz ama benim hiç bir zaman olacağını artık sanmiyorum43.de hamile kaldı bizim komşumuz bir kızı olmuştu. Umut etmek Allahtan ümitsizlik şeytandan canım. Asla umudunu yitirme hiç bir konuda Rabbimin mucizeleri sonsuz canım
Sen içini ferah tut önce pozitif e odaklan değer düşün me rabbim inşallah senin yüzünü güldürsün bari tek dileğim o şuan okadar üzülüyorum ki ağlamaktan bir hal oldum, insan çok üzüldümü edilen dua kabul olurmuş diyorlar. İnşallah yarabbim senin yüzünü güldürsün hayırlı sonuç versin aminYok canım çıkmadı daha e nabiza yüz kere bakmışımdır. Hemsirede aramadı daha degerin kaç olması lazım acaba 15 günüm bugün kaç küsur çıkarsa hamile sayılırım acaba inşallah hayırlı sonuç olur canım ne diyeyim hepimiz için hayırlısı olsun
YaaaaŞimdi doktor aradı kızlar negatif değerim 10 çıkmış zaten üçüncü gün embiriyosu olduğu için yüzde 35 40 tutma şansı varmış oda olmadı işte nasip ne yapalım hayırlısı böyleymiş ilaçları kesip ader olmayı beklicem sonrasında artık dördüncü deneme için kolları sıvayacağız.
Ne sendemiŞimdi doktor aradı kızlar negatif değerim 10 çıkmış zaten üçüncü gün embiriyosu olduğu için yüzde 35 40 tutma şansı varmış oda olmadı işte nasip ne yapalım hayırlısı böyleymiş ilaçları kesip ader olmayı beklicem sonrasında artık dördüncü deneme için kolları sıvayacağız.
Hani 5 üstü hamile sayılıyordu bu nasıl bir işlem anlamıyorum. Neye göre karar veriyorlar, inşallah rabbim en güzellerini nasip etsin hepimizeŞimdi doktor aradı kızlar negatif değerim 10 çıkmış zaten üçüncü gün embiriyosu olduğu için yüzde 35 40 tutma şansı varmış oda olmadı işte nasip ne yapalım hayırlısı böyleymiş ilaçları kesip ader olmayı beklicem sonrasında artık dördüncü deneme için kolları sıvayacağız.
Allah c.c bir sonraki tedavinizde hayırlı salihlerden evlat nasip eylesin.Belkide hepimiz için şuan zamanı değildir.Doğru zamanı Allah daha iyi bilir benimde ilki negatif oldu ikinciye geçeceğin inşAllahŞimdi doktor aradı kızlar negatif değerim 10 çıkmış zaten üçüncü gün embiriyosu olduğu için yüzde 35 40 tutma şansı varmış oda olmadı işte nasip ne yapalım hayırlısı böyleymiş ilaçları kesip ader olmayı beklicem sonrasında artık dördüncü deneme için kolları sıvayacağız.
Canım hayırlısı buymuş hiç pozitif olan olmadımı peki tedavilerde valla ben eşimle artık emriyo genetiğine bağlıyoruz hiç genetik li de denemedik Dr hep onlar para tuzağı ayrıntılar dedi okadar para vereceğinize emriyolarınız oluyor nasılsa onları deneyin şansınızı deneyin dedi hep böyle dahamı iyi oldu sanki üzüle üzüle yıkıla yıkıla panik atak hastası oldum 2 yıl ilaç kullandım bıraktım tedaviye başladım yarıda eşimin kuzeni kalp krizi geçirdi 33 yaşında hadiiii ben başa sardım yarıda kesildi tekrar antideprasan sonra 1 yıl ilaç kullanımı ardından spor plates yürüyüş ilacı bıraktım bunu yaptırdık işte buda olmadı tekrar yıkımBenim bu 7. Cı denememdi 27.58 çıkmıştı bugün gittim değer düşmüş 15 lere nasipte yomus demek
Yaaaa ümitliydim ben senden canım benimkilerde 3.gün donmuş emriyo idi başka varmı sizin donmuş biz bitirdik malesef yok donmuş hakkınızda hayırlısı olsunŞimdi doktor aradı kızlar negatif değerim 10 çıkmış zaten üçüncü gün embiriyosu olduğu için yüzde 35 40 tutma şansı varmış oda olmadı işte nasip ne yapalım hayırlısı böyleymiş ilaçları kesip ader olmayı beklicem sonrasında artık dördüncü deneme için kolları sıvayacağız.
Benim pozitif im hiç olmamıştı bu ilk ti. Oda gitti Demekki gelmek istemedi. Ben transfer yaptım ertesi gün amcam öldü. Gidemedim cenazesine, zaten duyan bana gelme dedi, gitmedim de ne oldu gelmeyen gelmiyor işte nasibi yokmuş bu dünyada, dediğin gibi okadar stresli bir durum ki bu durum sen ilaçlar kullanmıştım ben içime atıyorum için kavruluyor sankiCanım hayırlısı buymuş hiç pozitif olan olmadımı peki tedavilerde valla ben eşimle artık emriyo genetiğine bağlıyoruz hiç genetik li de denemedik Dr hep onlar para tuzağı ayrıntılar dedi okadar para vereceğinize emriyolarınız oluyor nasılsa onları deneyin şansınızı deneyin dedi hep böyle dahamı iyi oldu sanki üzüle üzüle yıkıla yıkıla panik atak hastası oldum 2 yıl ilaç kullandım bıraktım tedaviye başladım yarıda eşimin kuzeni kalp krizi geçirdi 33 yaşında hadiiii ben başa sardım yarıda kesildi tekrar antideprasan sonra 1 yıl ilaç kullanımı ardından spor plates yürüyüş ilacı bıraktım bunu yaptırdık işte buda olmadı tekrar yıkım
Allah razı olsun canım benim Rabbim bana ettigin duanın on mislisini önce sana yaşatsın umudunu hiç bir zaman yitirme ol deyince olduran dur diyince durduran Rabbimiz var . Evimi bi süpürdum havalandirdim namazimi kıldım canım herşey nasip şu dünyada nasiplen öte köy yok böylesi hayırliymis demekki Rabbim böyle uygun gördü. Olursa bir hayır olmazsa bin hayır vardır canım belki olacaktı sonrası kötü gidecekti belki doğuma yakın kaybedecektik belki sağlıklı çocuk olmayacaklardı şer gorduklerimizde belki hayırlar gizlidir sende böyle düşün canım sonradan hüsran olmasindansa başında negatif olması da bir hayırdır Rabbim bilir biz bilemeyiz o bizim kotulugumuzu hiç istemez . Elbet evlat nasip edeceği gün olacaktır. Allah yüreğimize ferahlik versin umudumuzu diri tutsun insallhOrası öyle rabbimin mucizeleri sonsuz ama benim hiç bir zaman olacağını artık sanmiyorum
Sen içini ferah tut önce pozitif e odaklan değer düşün me rabbim inşallah senin yüzünü güldürsün bari tek dileğim o şuan okadar üzülüyorum ki ağlamaktan bir hal oldum, insan çok üzüldümü edilen dua kabul olurmuş diyorlar. İnşallah yarabbim senin yüzünü güldürsün hayırlı sonuç versin aminbari biraz gönlüm ferahlatsin dualrim seninle Allah'a emanet ol bebeislerinle inşaallah
Amin canım Allah razı olsun hepimizin kucağını doldursun rabbim hayırlısı ileYaaaabirbirimizi tanımamakta gerçekten çok içten üzülüyoruz
Ne demek lazım
Allahım en hayırlısını biliyordur.
İnşalllah bir sonraki denemende başarılı olursun
Kızlar bişey sorcam siz 2 tedavi arası nekadar ara verdiniz benim yaşım 40 fazla arayı soğutmayayım diyorum hazır ilaçlara alıştı bünye Dr u la konuşup karar verip Bi Kıbrıs deneyelim diyoruz eşim le böyle düşünüyoruz bikaç adet geçirip yeniden Bi umut diyorum bakalımKıntıs
Kıbrıs’ta yumurta donasyonu mu düşünüyorsunuzKızlar bişey sorcam siz 2 tedavi arası nekadar ara verdiniz benim yaşım 40 fazla arayı soğutmayayım diyorum hazır ilaçlara alıştı bünye Dr u la konuşup karar verip Bi Kıbrıs deneyelim diyoruz eşim le böyle düşünüyoruz bikaç adet geçirip yeniden Bi umut diyorum bakalım
Inşallah en yakın zamanda pozitif haber-i alırız canım sırada olanlar hadi bakalım pozitif değerler görün inşallahNe sendemiyarabbim ya bu nasıl bişey böyle neden kimsenin ki tutmadı bari içimizden 1 ninki tutsaydi bu kadar olumsuzluk içimi dahada kararttı,
Allah razı olsun canım çok sağol amin. Herşeyin vakti zaman i var canım Rabbim ne zaman dilerse o zaman verecektir .Inşallah sizin pozitif olurAllah c.c bir sonraki tedavinizde hayırlı salihlerden evlat nasip eylesin.Belkide hepimiz için şuan zamanı değildir.Doğru zamanı Allah daha iyi bilir benimde ilki negatif oldu ikinciye geçeceğin inşAllah
Yok canım başka. Sil baştan başlamak gerek bazen . Rabbim kolaylık versin hepimize inşallahYaaaa ümitliydim ben senden canım benimkilerde 3.gün donmuş emriyo idi başka varmı sizin donmuş biz bitirdik malesef yok donmuş hakkınızda hayırlısı olsun
Bence de fazla ara verme canım bende ard arda yaptım en sonki progestan değerim çok yüksek olduğu için donduruldu yoksa oda taze olacaktı. hEr deneme arasinda En az 2 adet bekledim ben doktora danışarak tabi . Üçüncü adetin üçüncü günü başladım tedaviye .Sen doktoruna sor danış ona gore tedavi şekli planlansin inşallah pozitif sonucları görürsün canımKızlar bişey sorcam siz 2 tedavi arası nekadar ara verdiniz benim yaşım 40 fazla arayı soğutmayayım diyorum hazır ilaçlara alıştı bünye Dr u la konuşup karar verip Bi Kıbrıs deneyelim diyoruz eşim le böyle düşünüyoruz bikaç adet geçirip yeniden Bi umut diyorum bakalım
Ben Perşembe günü öğrendim negatif olduğunu cuma 4. Tüp bebek için doktora görüşmeye gittim psikolojik olarak hazırsan hemen başlıyorlarKızlar bişey sorcam siz 2 tedavi arası nekadar ara verdiniz benim yaşım 40 fazla arayı soğutmayayım diyorum hazır ilaçlara alıştı bünye Dr u la konuşup karar verip Bi Kıbrıs deneyelim diyoruz eşim le böyle düşünüyoruz bikaç adet geçirip yeniden Bi umut diyorum bakalım
Canım 10 çıkmış normalde hamilesin anlamına geliyor. Neden öyle söyledi ki doktorun anlam veremedimYok canım başka. Sil baştan başlamak gerek bazen . Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah❤
Bilmiyorum canım transferin 15 günü ya değeri daha yüksek beklediler sanırım mesela bir haftalıkken yada 10 günlükken böyle bir değer çıksa belki normal kabul edeceklerdi .Ama 15.ci gün olduğu için sanırım 100 200 lerde beklediler . Rabbim gönlümüzdeki güzellikleri yaşamak nasip etsin canım hayırlısı haktanHani 5 üstü hamile sayılıyordu bu nasıl bir işlem anlamıyorum. Neye göre karar veriyorlar, inşallah rabbim en güzellerini nasip etsin hepimize
Bilmiyorum canım negatif dedi .transferin 15ci günü degerin daha yüksek olması lazım demekki ilaçları kes dedi histeroskobi yapıp çizik atalalm ve hemen ardından dördüncü tedaviyi başlayalım ki tutma şansı yüksek olsun dedi zaten amh çok düşük zaman kaybetme dedi başka bir kurumada gidebilirsin gönül koymayız dedi ama vakit kaybetme çünkü amh ve kaliten düşüyor erken menopoz riski var dedi . Hayırlısı olsun canım zaten ya 1 yumrta ya 2 toplanıyor her defasında. Herşey nasip bakalım. Hayırlısı olsun hepimiz içinCanım 10 çıkmış normalde hamilesin anlamına geliyor. Neden öyle söyledi ki doktorun anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?