Aslında ben senden çok umutluyum akıntım çok demiştin ya benim akıntım kesilmişti pozitif sonucundan sonra vurdugum iğneler alerji yaptı göbeğim kasinip duruyordu kızarıklıklar oldu o zaman anlamıştım ondan dolayı çok korkmuştum dilime getirmek istemedim korktuğum başıma geldiBilmiyorum canım transferin 15 günü ya değeri daha yüksek beklediler sanırım mesela bir haftalıkken yada 10 günlükken böyle bir değer çıksa belki normal kabul edeceklerdi .Ama 15.ci gün olduğu için sanırım 100 200 lerde beklediler . Rabbim gönlümüzdeki güzellikleri yaşamak nasip etsin canım hayırlısı haktan❤
İnşallahInşallah en yakın zamanda pozitif haber-i alırız canım sırada olanlar hadi bakalım pozitif değerler görün inşallah
Bende de amh düşük. Yumurta sayımı prowomen arttırdı. 4 embriyo oluştu prowomenle. Sonra doktor redostim verdi baktık ki redostim daha da çoğaltmış yumurtamı. Şuan redostim ve ımprly kullanıyorumBilmiyorum canım negatif dedi .transferin 15ci günü degerin daha yüksek olması lazım demekki ilaçları kes dedi histeroskobi yapıp çizik atalalm ve hemen ardından dördüncü tedaviyi başlayalım ki tutma şansı yüksek olsun dedi zaten amh çok düşük zaman kaybetme dedi başka bir kurumada gidebilirsin gönül koymayız dedi ama vakit kaybetme çünkü amh ve kaliten düşüyor erken menopoz riski var dedi . Hayırlısı olsun canım zaten ya 1 yumrta ya 2 toplanıyor her defasında. Herşey nasip bakalım. Hayırlısı olsun hepimiz için
Şimdiden hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuç alırsın 485 lira prigestab iğne aldım 271 lira estrofem aldım progestab fitil evde vardı zaten tekrar almama gerek kalmadı testim negatif oldu . Sanırım hamileliğin 8 haftasına kadar kullanıyorsun ilaçları. Doktorun tedavi şekline bağlı canım estrofemi günde 3 defa octigim için devlet ödemiyor açıktan almıştım. Allah yar ve yardımcın olsun şimdiden.Kızlar merhaba ben mart ayında tüp bebeğe başlamıştım 1 negatıf ve suanda 4 dondurulmuşum var ve bu ay adetle 2.cıye baslıcam ıkı taraftarda sorun yok ama malesef daha gebelık elde edemedık suanda 2.ci 19 mılyar olmuş bugün zam. Gelmıs tekrardan gerçekten maddiyat olarak son yaptırmışım olacak dondurulmuslarda kullandığınız ilaçlar sanırım genel olarak aynı transfere kadar ne kadar odedınız yardımcı olur musunuz ona göre bütçe ayarlamaya çalışıyorum ve bana dikkat etmem gereken ne varsa söyler mısınız fıkır almak istiyorum sizden testlerı pozitif çıkan arkadaşlar umarım güzel sekılde ılerler darısı digerlerının
Bende değişmek istiyorum doktoru ama bilmiyorum bakalım bizimki Ne diyecek herşey uçmuş son rapor hakkımda bitti hayırlısı olsun bakalımİlk tedavimde 4 yumurta toplandı ikisi boş çıktı tek embriyo oldu. İkinci tedavimde prowomen kullandım 7 yumurta oldu. 4 kaliteli embriyo oldu. 3. Tedavide de doktor bebeklerin tutunması için redostim verdi. Redostim yumurta sayımı daha da arttırdı 9-10 yumurta oldu. Fakat dondurulmuş transfer olacaktı ve hazırda embriyom var diye toplama olmadı. Şimdi 4. İçin başladık bu kez redostime devam ve ımprly kullanıyorum. Adenomiyozis varmış bende onun için 3. Tedavi sonrasında daha adet olmadan lucrin depot iğne verdi doktorum yalancı menapoza girdim şuan. Adetle birlikte 4. Tedaviye de başlayacağız İnşaAllah. Rabbim hepimizn yardımcısı olsun İnşaAllah. Bu arada doktorumu değiştirdim. Bence değişik tecrübeler daha iyi ki zaten hastalığımı da yeni bulduğum doktor teşhis etti
Yumurta sayısı için QenzimQ10 kullandım daha biosteron ari sutu ama yine de 2 yunurtadan oteye gidemedik. Kullanıp fayda gören var mi bilmem ama ben çok fayda goremedim.Bende de amh düşük. Yumurta sayımı prowomen arttırdı. 4 embriyo oluştu prowomenle. Sonra doktor redostim verdi baktık ki redostim daha da çoğaltmış yumurtamı. Şuan redostim ve ımprly kullanıyorum
11 mılyardı yaptırmak bugün öğrendim 19 milyar olmuş o kadar uçmuş ki fiyatlar transfere kadar asıstanı 2 mılyarı bulur dedi umarım üstüne çıkmaz gerçekten maddi manevi ınsanları çok zorluyor umarım bu defa olur yoksa daha yaptırmaya gücüm yok inanın sizin neden olmadı sorun neydi ilk transferiniz mi daha düşünüyor musunuz burda rahatça yazabılıyorum bılıyorum aynı şeylerden geçiyoruz ve fıkır almak istiyorum yanlış anlamayın beniŞimdiden hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuç alırsın 485 lira prigestab iğne aldım 271 lira estrofem aldım progestab fitil evde vardı zaten tekrar almama gerek kalmadı testim negatif oldu . Sanırım hamileliğin 8 haftasına kadar kullanıyorsun ilaçları. Doktorun tedavi şekline bağlı canım estrofemi günde 3 defa octigim için devlet ödemiyor açıktan almıştım. Allah yar ve yardımcın olsun şimdiden.
Yumurta sayısı için QenzimQ10 kullandım daha biosteron ari sutu ama yine de 2 yunurtadan oteye gidemedik. Kullanıp fayda gören var mi bilmem ama ben çok fayda goremedimBende de amh düşük. Yumurta sayımı prowomen arttırdı. 4 embriyo oluştu prowomenle. Sonra doktor redostim verdi baktık ki redostim daha da çoğaltmış yumurtamı. Şuan redostim ve ımprly kullanıyorum
Şuan benimde akıntım yok adet olacak gibi karnım ağrıyor ve ayaklarım buz. Maddi manevi çok zor süreçler canım annen yanında olması sevindirdi beni benim annemde keşke yanımda olsa gurbette gelin olmak ne zor şey. Allah hepimizi feraha erdirsinAslında ben senden çok umutluyum akıntım çok demiştin ya benim akıntım kesilmişti pozitif sonucundan sonra vurdugum iğneler alerji yaptı göbeğim kasinip duruyordu kızarıklıklar oldu o zaman anlamıştım ondan dolayı çok korkmuştum dilime getirmek istemedim korktuğum başıma geldihiç kimsenin pozitif sonucunu göremedim ya için çok kötü bana yine afakanlar bastı piskolojim çok bozuldu annem de yanımda bırakmıyor evime geçeyim içimi rahat rahat bosaltamiyorum
11 mılyardı yaptırmak bugün öğrendim 19 milyar olmuş o kadar uçmuş ki fiyatlar transfere kadar asıstanı 2 mılyarı bulur dedi umarım üstüne çıkmaz gerçekten maddi manevi ınsanları çok zorluyor umarım bu defa olur yoksa daha yaptırmaya gücüm yok inanın sizin neden olmadı sorun neydi ilk transferiniz mi daha düşünüyor musunuz burda rahatça yazabılıyorum bılıyorum aynı şeylerden geçiyoruz ve fıkır almak istiyorum yanlış anlamayın beni
Allah hepimizin yardımcısı olur çok zor umarım sizde en yakın zamanda tekrar yaptırıp pozıtıf görürsünüz benim tüpler açık olduğu halde olmadı ilkinde tecrübesizdim umarım ikincide bu defa alırım çok teşekkür ederim yazdığınız içinçok zor süreçler ama rabbim her zorlukla beraber kolaylıkla veriyor benin hem tüpler de sorun var hem amh düşük o sebepten tüp bebege dustu yolumuz . Ucucncu denemeyi de yaptkTekrar deneriz ama ne zaman sonra bilemem bana kalsa hemen baslarim ama esim bakalim ne diyecek onun fikrine gore birlikte karar alip yeniden baslariz . Allah nasip ederse her turlu olur nasipte yoksa yapacak bisey de yok . Hayirlisi olsun hakknda
Biesteron kullanmadım özellikle fakat bu kullandığım takviyelerin içinde vardı diye hatırlıyorum canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşaAllah. Aynı doktoru tekrar tekrar denemek bana mantıklı gelmiyor İnşaAllah eşin ikna olur daha iyi bir doktorla yola devam edersinYumurta sayısı için QenzimQ10 kullandım daha biosteron ari sutu ama yine de 2 yunurtadan oteye gidemedik. Kullanıp fayda gören var mi bilmem ama ben çok fayda goremedim
Şuan benimde akıntım yok adet olacak gibi karnım ağrıyor ve ayaklarım buz. Maddi manevi çok zor süreçler canım annen yanında olması sevindirdi beni benim annemde keşke yanımda olsa gurbette gelin olmak ne zor şey. Allah hepimizi feraha erdirsin
Annemin yanında olması güzel de içimi boşaltıp rahat rahat aglayaniyorum kadın hasta zaten üzülmesin diye içime attikcada ben kahroluyorum asabilesiyorumYumurta sayısı için QenzimQ10 kullandım daha biosteron ari sutu ama yine de 2 yunurtadan oteye gidemedik. Kullanıp fayda gören var mi bilmem ama ben çok fayda goremedim
Şuan benimde akıntım yok adet olacak gibi karnım ağrıyor ve ayaklarım buz. Maddi manevi çok zor süreçler canım annen yanında olması sevindirdi beni benim annemde keşke yanımda olsa gurbette gelin olmak ne zor şey. Allah hepimizi feraha erdirsin
271 TL mi 160 TL estraform cumartesi almıştı eşim zam mı gelmişŞimdiden hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuç alırsın 485 lira prigestab iğne aldım 271 lira estrofem aldım progestab fitil evde vardı zaten tekrar almama gerek kalmadı testim negatif oldu . Sanırım hamileliğin 8 haftasına kadar kullanıyorsun ilaçları. Doktorun tedavi şekline bağlı canım estrofemi günde 3 defa octigim için devlet ödemiyor açıktan almıştım. Allah yar ve yardımcın olsun şimdiden.
Öyle yapıcam canım senin yaşın kaç kaçıncı denemeydi bu senin mikri ile aynı yaştayız hemen hemen o 41 miş ben 40 ben bazılarının arasını çok geniş tuttum ozaman daha büyük yıkım oluyor benim panik atak sorunum vardı son 3 yıldır onu çözüp ara ara denedik işte Rabbim seninde kucağını doldursun canım benimBence de fazla ara verme canım bende ard arda yaptım en sonki progestan değerim çok yüksek olduğu için donduruldu yoksa oda taze olacaktı. hEr deneme arasinda En az 2 adet bekledim ben doktora danışarak tabi . Üçüncü adetin üçüncü günü başladım tedaviye .Sen doktoruna sor danış ona gore tedavi şekli planlansin inşallah pozitif sonucları görürsün canım❤
Ben son bikaç tedavimde aileme hiç haber vermedim benimkide gurbette eşimle ikimiz başettik ağladım eşimin omuzlarında ağladım ben aslına bakarsanız kızlar en güzeli böyle doya doya ağladım eşim yanımda yokken kimse olmasın kimseye haber vermeyin derim ben olmayınca onlara da yıkım oluyor çünküAnnemin yanında olması güzel de içimi boşaltıp rahat rahat aglayaniyorum kadın hasta zaten üzülmesin diye içime attikcada ben kahroluyorum asabilesiyorumkimseyi kırmakta istemiyorum elim ayağım titriyor stresten sinirden
Ayyy ne güzel psikolojin buna hazır demekki yani adeti bekleyip hemen peşine mi başlıcan ben en az 2 adet geçsin istiyorum bu süreçte de evlat edinmeye başvurmak istiyorumBen Perşembe günü öğrendim negatif olduğunu cuma 4. Tüp bebek için doktora görüşmeye gittim psikolojik olarak hazırsan hemen başlıyorlar
Psikolojik olarak çok iyi değilim ama beklemek daha çok yoruyor beni bir de amh düşük olunca hiç beklemek istemedimAyyy ne güzel psikolojin buna hazır demekki yani adeti bekleyip hemen peşine mi başlıcan ben en az 2 adet geçsin istiyorum bu süreçte de evlat edinmeye başvurmak istiyorum
Bende diğerlerinde ailemden uzaktaydım bu son üç denemem de ailem yanımda , annem bana söylemiyor ama eve geldiğimde gözleri kizarikti ben gelene kadar oda ağlamış farkettim ama belli etmedimBen son bikaç tedavimde aileme hiç haber vermedim benimkide gurbette eşimle ikimiz başettik ağladım eşimin omuzlarında ağladım ben aslına bakarsanız kızlar en güzeli böyle doya doya ağladım eşim yanımda yokken kimse olmasın kimseye haber vermeyin derim ben olmayınca onlara da yıkım oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?