Merhaba kızlar Ankara'da yaşıyorum . 2019 yılında Hakan Turan hocam ile sürece başladık. 15 Ocak 2019 da transferim yapıldı .ilk gebeliğim sağlıklı gebelik elde ettik .yavrumu 06 Ekim 2019 da kucağıma aldım bana bir hediye idi resmen. Benim doğum günüm olan 05 ekimden bir gün sonra doğdu paşam

oğlumuz büyüdü. Bizi bekleyen dondurulmus embiryolarimiz var . Süreci daha fazla uzatmadan gene hakan hocam ile tedaviye başladık.3 ocakta adet oldum .hemen günde 3 defa olmak üzere estrofeme ve elenatele başladık. Kan kontrollerim yapıldı. Rahim kalinligim şuan iyi durumda pazar gününden beri 3 tane estrofem 3 tane progestan elenatel ve oksapar iğne kullanıyorum. 20 Ocak cuma günü 12.30 da transferim var. İki embiryo transefer edilecek .oglumdada iki transferden biri tutmuştu. Hedef çift gebelik değil ama sağlıklı gebelik elde etmek umarım .oğlumda olduğu gibi ilk transferde sağlıklı gebelik elde ederim . 31 ocakta kan testi verecem.idrar tahlili benim travmam o yüzden idrar tahlili vermeyecem..umarım hepimiz sağlıklı güzel haberler alırız .