2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

İlk testi Memorial de verdim ve testim pozitif çıktı ve sıfır ağrı belirti vardı doktorum klinik doktoru bir dahaki testi başka hastane de vermemi söyledi para tuzağı gibi geliyor bana da o yüzden başka hastanede veriyorum testi
Yaaa gerçekten mii klinik doktoru dediğiniz. Siz başka bi yerde mi tedavi görüyorsunuz işlemler için mi Şişli memoriala geliyordunuz

Kızlar çarşamba günü transfer oldum göğüs ağrısı, adet olacakmış gibi kasık ağrısı var bugün ilaçlardan mı olur? Bide dün alt tarafta bi sızlama gibi bi şey oldu batma denilen şey bu mu?

Transfer olduğum gün bi damlacık koyu kahve leke gelmişti transfer işlemindeki zorlamadandır dediler

Kızlar çarşamba günü transfer oldum göğüs ağrısı, adet olacakmış gibi kasık ağrısı var bugün ilaçlardan mı olur? Bide dün alt tarafta bi sızlama gibi bi şey oldu batma denilen şey bu mu?
Bende perşembe transfer oldum yattığım da ızandığımda ayaklarım fena uşuyor ellerim falan kendimi dinlersem kaşıklarım titresim gibi farklı birşeyler İnşallah hayırlısı olur rabbim sağlıkla versin inşallah.

Bende perşembe transfer oldum yattığım da ızandığımda ayaklarım fena uşuyor ellerim falan kendimi dinlersem kaşıklarım titresim gibi farklı birşeyler İnşallah hayırlısı olur rabbim sağlıkla versin inşallah.
Evet benimde öyle gaz mı acaba diyorum 🤭 hayırla pozitif sonuçlar alalım inşallah

merhaba bir arkadasım yumurt dondurmak istiyor bekar olduğu için karından istiyor tavsiye edeceğiniz doktor kurum var mı

Merhaba, benim de çikolata kistim vardı 4-5 cm büyüklüğünde ve 21 yumurta toplanmış, 14 ü sağlam çıktı. 3 kaba böldürüp dondurmustuk, ameliyat olmadım, 3. tüp bebek denememizde hamile kaldım, sanırım kistten dolayı erken doğum yaptım, 7 aylık doğdu ikizlerim, şimdi 2,5 yaşındalar. Velhasıl içinizi ferah tutun ☺️ (yaşım 30 idi hamile kaldığında)
Merhaba tüp bebekte komple uyutulup mu yumurta toplama işlemi yapılıyor

Back
X