2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Ay benimde annemm yanımda. Ona da sinir patlaması yaşadığım için kadın yakında kaçaçcak 😂😂 bide aman eğilme aman dur aman bişey yapma diye pimpirikleniyprlar o ilgi de sıkıyor adamı 😂
Ben de çok müdahale görünce kızıyorum maalesef aynen bizden daha pimpirikliler:)

Ev işi, temizliği boşver azıcık dinlen işte:) İnşaAllah canım benim. Rabbim kucaklarımızı doldursun ikiz ikiz versin İnşaAllah ☺️ Benim annem babam yanımda çok şükür bu tedavimde. Onlar olmasa ben de çok sıkılırdım. Film izlemek de iyi oluyor bak. Dalıp gidiyorsun. Dizi bul güzel bir tane sararsa iyi olur :)
Iyi fikir aslında :) amin canım inşallah bu denememizde anne oluruz bizde. Isteyen herkese versin yüce mevlam🤲💐

Benim 11 i görünüyor hastane bilgisinde. Ama acaba pazar günü 6. Gün olmuş olacak direk gidip bi kan mı versem diye düşünüyorum sonra boşveriyoeum.
6.gün de çıkar mi ki 5.gün embriyosumydu senin? Valla ben kan vermekten gına geldiği için test günü bekleyip öyle vercem tedavi suresince yeterince kan verdim zor bulunuyor damarlarm ağrısıda çabası 😬

Benim 12 ocak test günüm ama evde kesinlikle idrar testi yaparım zaten stok hazır 🤣
Yaa ne zaman yapacaksın peki bize gorselni paylaşırsın inşallahta çift çizgi görünür. Erken gebelik tesleri daha iyi sanırım ben diğer denemelerimde yaptım o yüzden bunda yapmayi düşünmüyorum 😕

Yaa ne zaman yapacaksın peki bize gorselni paylaşırsın inşallahta çift çizgi görünür. Erken gebelik tesleri daha iyi sanırım ben diğer denemelerimde yaptım o yüzden bunda yapmayi düşünmüyorum 😕
İnşaAllah canım bilmiyorum bakalım :) sabretmeye çalışıyorum şimdilik daha çok erken. Evdeki stoklarım erken gebelik testi predictör aldım.

6.gün de çıkar mi ki 5.gün embriyosumydu senin? Valla ben kan vermekten gına geldiği için test günü bekleyip öyle vercem tedavi suresince yeterince kan verdim zor bulunuyor damarlarm ağrısıda çabası 😬
5. Gün olarak görünüyor. Ama işte bilmiyorum çıkar mı 🤷🏻‍♀️ eşime kalsa test günü veririz yeeeaaa diye geçiştiriyor 😂 bende idrar testinde negatifse görmek istemiyorum direk kanda en azından net olur diyorum böyle arafta kaldım 😇

Ilk defa duydum doktor yeme konusunda hiç bir bilgi vermedi kısıtlama yok dedi
Bana da öyle söyledi. İlk tüp bebek denememde liste vermişlerdi bunlar yasak diye. Doktor değiştirdim yeni doktorum kısıtlama yok dedi ama dekort, prednol gibi ilaçlar kullanıyoruz bunlar kortizon ve tuzlu, tatlı yiyince şişiyoruz maalesef

Benim 12 ocak test günüm ama evde kesinlikle idrar testi yaparım zaten stok hazır 🤣
İnşaAllah canım bilmiyorum bakalım :) sabretmeye çalışıyorum şimdilik daha çok erken. Evdeki stoklarım erken gebelik testi predictör aldım.
Hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder herşey gönlünce olsun 🤲💐

Hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder herşey gönlünce olsun 🤲💐
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlüne göre olsun İnşaAllah. Yaptığım zaman paylaşırım İnşaAllah. Zaten insan o heyecanla buraya koşar diye düşünüyorum 🥰

Bana da öyle söyledi. İlk tüp bebek denememde liste vermişlerdi bunlar yasak diye. Doktor değiştirdim yeni doktorum kısıtlama yok dedi ama dekort, prednol gibi ilaçlar kullanıyoruz bunlar kortizon ve tuzlu, tatlı yiyince şişiyoruz maalesef
Dikkat etmek lazım öyleyse canım tesekur ederim bilgilendirme için burayı okuyan başka insanlarada faydalı olur bu bilgin

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlüne göre olsun İnşaAllah. Yaptığım zaman paylaşırım İnşaAllah. Zaten insan o heyecanla buraya koşar diye düşünüyorum 🥰
Aynen inşallah gerek evdeki test gerek kan testi sonucu pozitif olur burada sevinçli duygusal anlar yaşarız Rabbim ol derse hicbisey engel değil 🤲💐🥰

Dikkat etmek lazım öyleyse canım tesekur ederim bilgilendirme için burayı okuyan başka insanlarada faydalı olur bu bilgin
Estağfirullah canım ne demek. Burda yazılanlardan insan çok şey öğreniyor gerçekten. Ben şuan gittiğim doktoru bile bura sayesinde buldum.Çok iyi bir doktorum oldu.yazan arkadaştan Allah razı olsun

Back
X