- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
Alla alla çok ilginç herkes 10 gün sonra istemişNe bileyim anlayamadım vallahi kagidada yazıp verdi elime bu hafta değil bidahaki hafta
Yaa gerçekten mi inşallah hayırlı haberlerAynı gün transfer olacağız sizle
Hiç bilmiyorum inan canım hiç yaşamadım böyle bişey hayır olsun inşallah acaba tutunma lekesi olabilir miKızlar bende koyu kıvamlı yapış yapış kahverengi akıntı oldu. Böyle olan var mı? Transferin 2.günü bugün.
Âmin kuzum inşaAllah. İkimizin de pozitif olsun İnşaAllahInşallah belirtidir canım. Bana çok geç gün vermişler ama haksızlık16 ocak bekle bekle biteceği yok .Inşallah seninde pozitif olur bana umut ışık olursun sen benden erken test günün hayırlısıyla çabucak geçsin günler pozitifi gorelim
Doktoruna danış istersen canım biz ne desek boş fakat stres yapma bence transfer yapmak için spektrum takılıyor ya ondan kaynaklı küçük bir tahriş de olabilirKızlar bende koyu kıvamlı yapış yapış kahverengi akıntı oldu. Böyle olan var mı? Transferin 2.günü bugün.
AminnnYaa gerçekten mi inşallah hayırlı haberler
Ben 2.gunu aldım canım ılık ve kısa tuttumKızlar duş transfer günü alan oldumu. Bana doktoruö alabilirsin dedi ama ben dün almadımc esaret edemedim dün transfer oldm bugün alacağım sizler ne yaptınız
16 benimde geçmek bilmiyor günler yaaHayırlı olsun benim 16 sı senin hngi gün?
Amin Allah razi olsun canim Diğer denemelerinde yaptığım için bunda da yine aynı hüsranı yaşamaktan korkuyorum endişeliyim. Ne zaman yapacaksın sen ? Erken gebelik testi daha net sanki . Hayırlısı olsun canım benimle paylaşacağım icin de ayrıca teşekürler senin pozitif olman bana çok büyük moral ve cesaret verecektir inşallah pozitif sonucu görür müjdeli haberlerimizi paylaşırız Rabbim ol desin olsun bu sene annelik tadalım bizde rabbim nasip etsinÂmin kuzum inşaAllah. İkimizin de pozitif olsun İnşaAllahaslında sen de evde test yapabilirsin :) ben sabredemem zaten. Yapınca da paylaşırım seninle :)
Üçüncü gün embiriyosumu seninkide hayırlı güzel sonuçlar olsun16 benimde geçmek bilmiyor günler yaa
5.gun embriyosu benimki insAllah hayırla nasıl eder Rabbim tüm isteyenlereÜçüncü gün embiriyosumu seninkide hayırlı güzel sonuçlar olsun
transfer günü sayılmıyor.Yaa vişey sormak istiyorum hani gün sayıyoruz ya mesela bugün 5. Gün gibi transfer gününü sayıyor mıyız saymıyor muyuz mesela idrarla 6. Gün görenler acaba sayarak mı 6. Gün diyor.
Anladım teşekkürlertransfer günü sayılmıyor.
İnşaAllah bitanem yaAmin Allah razi olsun canim Diğer denemelerinde yaptığım için bunda da yine aynı hüsranı yaşamaktan korkuyorum endişeliyim. Ne zaman yapacaksın sen ? Erken gebelik testi daha net sanki . Hayırlısı olsun canım benimle paylaşacağım icin de ayrıca teşekürler senin pozitif olman bana çok büyük moral ve cesaret verecektir inşallah pozitif sonucu görür müjdeli haberlerimizi paylaşırız Rabbim ol desin olsun bu sene annelik tadalım bizde rabbim nasip etsin
amin5.gun embriyosu benimki insAllah hayırla nasıl eder Rabbim tüm isteyenlere
Progestan iğne verildi mi sana
İğne seninde kalcanda beze gibi ağrılı sislik yaptı mı ya ben çok rahatsızım bu konudaaminEvet canin progestan igne fıtl esfrofem folbiol bu ilaçları kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?