2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Kızlar bende koyu kıvamlı yapış yapış kahverengi akıntı oldu. Böyle olan var mı? Transferin 2.günü bugün.

Âmin kuzum inşaAllah. İkimizin de pozitif olsun İnşaAllah aslında sen de evde test yapabilirsin :) ben sabredemem zaten. Yapınca da paylaşırım seninle :)

Âmin kuzum inşaAllah. İkimizin de pozitif olsun İnşaAllah aslında sen de evde test yapabilirsin :) ben sabredemem zaten. Yapınca da paylaşırım seninle :)
Amin Allah razi olsun canim Diğer denemelerinde yaptığım için bunda da yine aynı hüsranı yaşamaktan korkuyorum endişeliyim. Ne zaman yapacaksın sen ? Erken gebelik testi daha net sanki . Hayırlısı olsun canım benimle paylaşacağım icin de ayrıca teşekürler senin pozitif olman bana çok büyük moral ve cesaret verecektir inşallah pozitif sonucu görür müjdeli haberlerimizi paylaşırız Rabbim ol desin olsun bu sene annelik tadalım bizde rabbim nasip etsin

Yaa vişey sormak istiyorum hani gün sayıyoruz ya mesela bugün 5. Gün gibi transfer gününü sayıyor mıyız saymıyor muyuz mesela idrarla 6. Gün görenler acaba sayarak mı 6. Gün diyor.

Merhaba, benim de 4 Ocakta dondurulmuş embriyo transferim oldu. 3. transferim oluyor, hiç umutlu değilim Sürekli negatif sonuç almaktan yoruldum.. Yine de burada bu yazılanları okumak biraz olsun güç verdi.. Umarım güzel sonuçlarımızı paylaşabiliriz..

İnşaAllah bitanem ya benim de üçüncü denemem ve eşim olacağına zerre kadar inanmıyor başka doktor arayışına girmiş baya üzüldüm bu sabah. İnşaAllah Rabbim bize de nasip eder. Test en erken 8. Gün de çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…