- 24 Şubat 2022
- 249
- 407
- 33
- 32
Kızlar duş transfer günü alan oldumu. Bana doktoruö alabilirsin dedi ama ben dün almadımc esaret edemedim dün transfer oldm bugün alacağım sizler ne yaptınızBenimde transferim 3 ocakta oldu test gününüz ne zaman
Estağfirullah canım ne demek. Burda yazılanlardan insan çok şey öğreniyor gerçekten. Ben şuan gittiğim doktoru bile bura sayesinde buldum.Çok iyi bir doktorum oldu.yazan arkadaştan Allah razı olsun
Hayırlı olsun benim 16 sı senin hngi gün?Benimde transferim 3 ocakta oldu test gününüz ne zaman
24 saat duş almak yok sonrasında ılık su ile duş al Demişti doktor . Kimisi 2 gün sonra aliyo. Su çok sıcak olmadiktan sonra sorun yok benceKızlar duş transfer günü alan oldumu. Bana doktoruö alabilirsin dedi ama ben dün almadımc esaret edemedim dün transfer oldm bugün alacağım sizler ne yaptınız
Pembe su hakkında hicbilgim yok canım daha önce böyle birşey yaşamadım. Kabızlık için kuru kayısı kaynat hoşaf gibi yap hem tanesini hem suyunu bolca iç . 2 bucuk litre su iç kabak pırasa gibi lifli besinler tüket kuru dut da kabızlığa çok iyi geliyor . Ben çok şükür bunları uyguladım hiç kabızlık yaşamadım. Ilaclar özellikle progestan kabız yapıyor canım birde transfer sonrasi dinlenip yatıyoruz hareketsiz kalıyor bağırsaklar geçmiş olsun ıkınmamaya çalış ıkınmak embiriyoya zarar verebiliyoKızlar benim transeferin 2. Günü ilk günü çok az pembe akıntı geldi. Çok korktum. Doktor dedi içeriyi pembe suyla yıkıyoruz. O gelmiştir. Şimdi de kabız oldum sanırım. Tuvalete çıkıp ıkınmaya çok çekindim. Var mı böyle bi durum yaşayan acaba ?
Suyumu içiyorum. İncir kuru kayısı yiyip üstüne su içtim. Banamısın demedi. Korkudan hiç ıkınmıyorum. Belki de değilimPembe su hakkında hicbilgim yok canım daha önce böyle birşey yaşamadım. Kabızlık için kuru kayısı kaynat hoşaf gibi yap hem tanesini hem suyunu bolca iç . 2 bucuk litre su iç kabak pırasa gibi lifli besinler tüket kuru dut da kabızlığa çok iyi geliyor . Ben çok şükür bunları uyguladım hiç kabızlık yaşamadım. Ilaclar özellikle progestan kabız yapıyor canım birde transfer sonrasi dinlenip yatıyoruz hareketsiz kalıyor bağırsaklar geçmiş olsun ıkınmamaya çalış ıkınmak embiriyoya zarar verebiliyo
Eğer durum korktuğun gibiyse sakin ıkınma. Ben transferden ince başladım bu şekilde beslemeye transfer önceside sonrasında hiç bu tür sıkıntı yaşamadım. Beslenme önemli sonuçta. Ahh bu anneler olduklari heryer cennetSuyumu içiyorum. İncir kuru kayısı yiyip üstüne su içtim. Banamısın demedi. Korkudan hiç ıkınmıyorum. Belki de değilimbaya dikkat ediyorum sadece abdest alıp namazları kılıyorum. Bi ufak ev turu. Çok hareketsiz kaldım herhalde. Tavsiyeler için teşekkür ediyorum annem şimdi kayısı hoşafı yapmaya kalktı :)
Allah onunda gönlüne çok fazla merhamet ve sevgi versin sana karşı. Hiçbir stres hissetme bile inşaallah. Tutunsun kuzun sağlıkla. Annenin yerini kimse tutamaz tabi ki.Eğer durum korktuğun gibiyse sakin ıkınma. Ben transferden ince başladım bu şekilde beslemeye transfer önceside sonrasında hiç bu tür sıkıntı yaşamadım. Beslenme önemli sonuçta. Ahh bu anneler olduklari heryer cennetRabbim başımızdan eksik etmesin ben gurbette gelinim annem ailem uzakta o yüzden kauinvalide ile sureci stresli sekilde götürüyorum bir annenin yerini asla kimse tutamaz ❤
Allah razı olsun canımAllah onunda gönlüne çok fazla merhamet ve sevgi versin sana karşı. Hiçbir stres hissetme bile inşaallah. Tutunsun kuzun sağlıkla. Annenin yerini kimse tutamaz tabi ki.
Canım ben de duydum ama şahsen inanmıyorum. Kirpiklerime kalsa on tane çocuğum vardıKızlar googlede biraz arastirdmda bu kirpik karışık olunca göğüslerde yeşil gibi damarlar olursa hamilesin demekmiş eski karı koca bilgileriymiş bunlar . Diş macununa idrar yapılınca köpürürse veya renk değişirse hamilesin demek mis birde arpa buğday konusu var o cinsiyet için kullanılırmş sizin böyle bilgileriniz var mi hiç denk geldiniz mi ? Doğru mu hurafe mi acaba ? Ama kirpik karışık olunca hamilesin diyen ve inanan çok fazla var sanırım etkisinde kaldım ki aynadan sürekli bakıyorum kirpiklerime bişey anlamadimbu arada ayak uçlarım buz gibi sanki kara gömmüşler ayaklarimi sizdede böyle birşey varmı?
Valla ne bilim canım okuyunca aklım bulandıCanım ben de duydum ama şahsen inanmıyorum. Kirpiklerime kalsa on tane çocuğum vardıbenim ayaklarım felan normal
Kız daha çok erken :) sen benden de sabırsız çıktınValla ne bilim canım okuyunca aklım bulandıayaklarmda buz sıcak su torbası koyuyorum ayak üşümesi hamilelik belirtisi mi acaba aklımda deli sorular su test günü bi geleydi kafayı sıyırmadan
Inşallah belirtidir canım. Bana çok geç gün vermişler ama haksızlıkKız daha çok erken :) sen benden de sabırsız çıktınİnşaAllah belirtidir bilmiyorum
Diğerlerine pek yorum yapamayacağım ama benimde ayaklarım buz gibi ama bu benimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Genel olarak elim ayağım hiç ısınmaz maalesef hep soğukturKızlar googlede biraz arastirdmda bu kirpik karışık olunca göğüslerde yeşil gibi damarlar olursa hamilesin demekmiş eski karı koca bilgileriymiş bunlar . Diş macununa idrar yapılınca köpürürse veya renk değişirse hamilesin demek mis birde arpa buğday konusu var o cinsiyet için kullanılırmş sizin böyle bilgileriniz var mi hiç denk geldiniz mi ? Doğru mu hurafe mi acaba ? Ama kirpik karışık olunca hamilesin diyen ve inanan çok fazla var sanırım etkisinde kaldım ki aynadan sürekli bakıyorum kirpiklerime bişey anlamadimbu arada ayak uçlarım buz gibi sanki kara gömmüşler ayaklarimi sizdede böyle birşey varmı?
Bence sizde 12 si gibi yapsanız çıkar ya hiç anlayamadım neden 16 sıInşallah belirtidir canım. Bana çok geç gün vermişler ama haksızlık16 ocak bekle bekle biteceği yok .Inşallah seninde pozitif olur bana umut ışık olursun sen benden erken test günün hayırlısıyla çabucak geçsin günler pozitifi gorelim
Benim ara sıra olurdu ama bu transfer sonrasi bi türlü ısıtamadım ayaklarımı kan değerlerimde iyi pekmezde yiyorum anlamadim niye böyle su torbası kurtarıcı neysekiDiğerlerine pek yorum yapamayacağım ama benimde ayaklarım buz gibi ama bu benimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Genel olarak elim ayağım hiç ısınmaz maalesef hep soğuktur
Ne bileyim anlayamadım vallahi kagidada yazıp verdi elime bu hafta değil bidahaki haftaBence sizde 12 si gibi yapsanız çıkar ya hiç anlayamadım neden 16 sı
Ayneeen. Bende o şekilde ısınıyorum vallaBenim ara sıra olurdu ama bu transfer sonrasi bi türlü ısıtamadım ayaklarımı kan değerlerimde iyi pekmezde yiyorum anlamadim niye böyle su torbası kurtarıcı neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?