2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Kızlar duş transfer günü alan oldumu. Bana doktoruö alabilirsin dedi ama ben dün almadımc esaret edemedim dün transfer oldm bugün alacağım sizler ne yaptınız
24 saat duş almak yok sonrasında ılık su ile duş al Demişti doktor . Kimisi 2 gün sonra aliyo. Su çok sıcak olmadiktan sonra sorun yok bence

Kızlar benim transeferin 2. Günü ilk günü çok az pembe akıntı geldi. Çok korktum. Doktor dedi içeriyi pembe suyla yıkıyoruz. O gelmiştir. Şimdi de kabız oldum sanırım. Tuvalete çıkıp ıkınmaya çok çekindim. Var mı böyle bi durum yaşayan acaba ?

Pembe su hakkında hicbilgim yok canım daha önce böyle birşey yaşamadım. Kabızlık için kuru kayısı kaynat hoşaf gibi yap hem tanesini hem suyunu bolca iç . 2 bucuk litre su iç kabak pırasa gibi lifli besinler tüket kuru dut da kabızlığa çok iyi geliyor . Ben çok şükür bunları uyguladım hiç kabızlık yaşamadım. Ilaclar özellikle progestan kabız yapıyor canım birde transfer sonrasi dinlenip yatıyoruz hareketsiz kalıyor bağırsaklar geçmiş olsun ıkınmamaya çalış ıkınmak embiriyoya zarar verebiliyo

Suyumu içiyorum. İncir kuru kayısı yiyip üstüne su içtim. Banamısın demedi. Korkudan hiç ıkınmıyorum. Belki de değilim baya dikkat ediyorum sadece abdest alıp namazları kılıyorum. Bi ufak ev turu. Çok hareketsiz kaldım herhalde. Tavsiyeler için teşekkür ediyorum annem şimdi kayısı hoşafı yapmaya kalktı :)

Eğer durum korktuğun gibiyse sakin ıkınma. Ben transferden ince başladım bu şekilde beslemeye transfer önceside sonrasında hiç bu tür sıkıntı yaşamadım. Beslenme önemli sonuçta. Ahh bu anneler olduklari heryer cennet Rabbim başımızdan eksik etmesin ben gurbette gelinim annem ailem uzakta o yüzden kauinvalide ile sureci stresli sekilde götürüyorumbir annenin yerini asla kimse tutamaz ❤

Allah onunda gönlüne çok fazla merhamet ve sevgi versin sana karşı. Hiçbir stres hissetme bile inşaallah. Tutunsun kuzun sağlıkla. Annenin yerini kimse tutamaz tabi ki.

Kızlar googlede biraz arastirdmda bu kirpik karışık olunca göğüslerde yeşil gibi damarlar olursa hamilesin demekmiş eski karı koca bilgileriymiş bunlar . Diş macununa idrar yapılınca köpürürse veya renk değişirse hamilesin demek mis birde arpa buğday konusu var o cinsiyet için kullanılırmş sizin böyle bilgileriniz var mi hiç denk geldiniz mi ? Doğru mu hurafe mi acaba ? Ama kirpik karışık olunca hamilesin diyen ve inanan çok fazla var sanırım etkisinde kaldım ki aynadan sürekli bakıyorum kirpiklerime bişey anlamadim bu arada ayak uçlarım buz gibi sanki kara gömmüşler ayaklarimi sizdede böyle birşey varmı?

Canım ben de duydum ama şahsen inanmıyorum. Kirpiklerime kalsa on tane çocuğum vardı benim ayaklarım felan normal

Canım ben de duydum ama şahsen inanmıyorum. Kirpiklerime kalsa on tane çocuğum vardı benim ayaklarım felan normal
Valla ne bilim canım okuyunca aklım bulandı ayaklarmda buz sıcak su torbası koyuyorum ayak üşümesi hamilelik belirtisi mi acaba aklımda deli sorular su test günü bi geleydi kafayı sıyırmadan

Valla ne bilim canım okuyunca aklım bulandı ayaklarmda buz sıcak su torbası koyuyorum ayak üşümesi hamilelik belirtisi mi acaba aklımda deli sorular su test günü bi geleydi kafayı sıyırmadan
Kız daha çok erken :) sen benden de sabırsız çıktın İnşaAllah belirtidir bilmiyorum

Kız daha çok erken :) sen benden de sabırsız çıktın İnşaAllah belirtidir bilmiyorum
Inşallah belirtidir canım. Bana çok geç gün vermişler ama haksızlık 16 ocak bekle bekle biteceği yok .Inşallah seninde pozitif olur bana umut ışık olursun sen benden erken test günün hayırlısıyla çabucak geçsin günler pozitifi gorelim

Diğerlerine pek yorum yapamayacağım ama benimde ayaklarım buz gibi ama bu benimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Genel olarak elim ayağım hiç ısınmaz maalesef hep soğuktur

Bence sizde 12 si gibi yapsanız çıkar ya hiç anlayamadım neden 16 sı

Diğerlerine pek yorum yapamayacağım ama benimde ayaklarım buz gibi ama bu benimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Genel olarak elim ayağım hiç ısınmaz maalesef hep soğuktur
Benim ara sıra olurdu ama bu transfer sonrasi bi türlü ısıtamadım ayaklarımı kan değerlerimde iyi pekmezde yiyorum anlamadim niye böyle su torbası kurtarıcı neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…