2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Ben varım canım 16 ocak kan tahlili idrar testi yapmayı düşünmüyorum açıkçası. Neyse sonuç kanda çıkar umarım hayırlı sonuçlar olur hepimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını allalim💐
Âmin canım İnşaAllah. Pozitif haberlerimizi de paylaşmak nasip olur İnşaAllah. Transfer sonrası en zor kısım beklemek.

Bilmiyorum canım kagidada yazdı hemşire 16 ocak diye . Üçüncü gün embiroysu ondan mi acaba ilk defa donmuş embiriyo transferi oldum öncekiler tazeydi.
Tamamen aynı durumdayız :) 3. Denemem ilk ikisi tazeydi. Bu dondurulmuş ve 3. Gün embriyosu. Benden de 10 gün sonra kan testi istedi yani 12 ocak oluyor sanırım

Tamamen aynı durumdayız :) 3. Denemem ilk ikisi tazeydi. Bu dondurulmuş ve 3. Gün embriyosu. Benden de 10 gün sonra kan testi istedi yani 12 ocak oluyor sanırım
Müjdeli haberlerini bekliyorum canım önce Sen bana sonra ben sana pozitif müjdesi veririz inşallah. Burada olan toplanan tüm hepimiz pozitif sonuç görür sağ selim kucagimiza alırız inşallah 🤲🥰

Müjdeli haberlerini bekliyorum canım önce Sen bana sonra ben sana pozitif müjdesi veririz inşallah. Burada olan toplanan tüm hepimiz pozitif sonuç görür sağ selim kucagimiza alırız inşallah 🤲🥰
Âmin canım benim İnşaAllah gönülden istiyorum. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin İnşaAllah ❤💕❤️

benim gittiğim merkez beylikdüzü medicana inanılmaz yoğun kalabalık ama 1 kişi ile buradan denk gelemedim var mı oraya giden merak ettim :)

benim gittiğim merkez beylikdüzü medicana inanılmaz yoğun kalabalık ama 1 kişi ile buradan denk gelemedim var mı oraya giden merak ettim :)
Ben ankaradayım canım istanbulda seninle aynı yere giden veya çevresinde giden biri varsa yazip bilgi verebilir ama bildiğim kadarıyla sistem heryerde aynı isliyor canım sadece belki ilaçlar ve kullanim talimatları farklı.

Merhaba
Herkesin hayırlı sonuçları olur inşallah hayırlı evlatlar sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olur.

Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah tez vakitte.

Dondurulmuş embriyo transferi olacak benim ki regl ile ilaçlar başlayıp hayırlısı olsun hakkımızda.

Kızlar merhaba, transfer olanlara hayırlı olsun. İnşaAllah olumlu sonuçlar alırız hepimiz. Benim 2 Ocak’ta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. Var mı 2 Ocak’ta transfer olan :)
2 değil ama 3 ocakta transfer oldum

Merhaba
Herkesin hayırlı sonuçları olur inşallah hayırlı evlatlar sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olur.

Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah tez vakitte.

Dondurulmuş embriyo transferi olacak benim ki regl ile ilaçlar başlayıp hayırlısı olsun hakkımızda.
Hadi hayırlısı canım gelsin pozitif sonuçlar 🥰💐

Neden çatlama iğnesi olunuyor ilk defa duydum
Doğal siklus dediği bi yöntemle transfere hazırlıyorlar yani rahim kalınlığı için herhangi bir
İlaç vs olmuyor o yüzden normal seyrinde devam eden yumurta olgunluğuna bakıyorlar yumurtlama gününde de çatlatma yaptırıyorlar yani vücut nasıl normal yolla gebe kalırken önce yumurta çatlar aonea döllenme ve Rahime tutunma olursa o şekilde olması için vücudu kandırıyorlar 😂 sonra da uygun zamanda transfer oluyor 🌸

Son düzenleme:
Back
X