2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Benim 6. tedavim ve 4. Tüp bebek denemem 3 ocak dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer edildi üçüncü güne kadar belirtiler var gibiydi ama şu an hiç bir belirtim yok! Doğrusu yine negatif görmekten çok çok korkuyorum İnşaAllah hepimiz pozitifi görür ve bebişimizi/bebişlerimizi kucağımıza alırız🤲🤲🤲
Benimde 7. Denemem 4.5. gün embriyo su dondurulmuş bende de üç gün vardı kesildi gibi okadar olumsuzluk yaşadım ki çok korkuyorum. bugün biraz tansiyonum düşmüş başım dönüyor gibi. İnşallah tutmuştur. Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin kimsenin kucağı boş kalmasın amin 🤲🤰

Hiç belirti olmayıp pozitif gören var negatif çıkıp kanda yüksek değeri gören var kızlar umudumuz diri olsun lütfen🥰 Rabbimin mucizesine güvenin o ol dese herşey bir saniyede değişir hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🤲verdiğin de de vermedigindede muhakkak bir hayır vardır biz bilemeyiz rabbim bilir en iyisi ❤. Biz elimizden geleni yaptık gerisi onun keremine lütfuna takdirine kalmış🥰 bize düşen en güzel şey sabırla tevekkül ve teslimiyet ile beklemek her şeyin vakti zamanı var ve zaman i geldiğinde rabbim bize verecek bizi hoşnut kılacaktır🥰 hepinize kucak dolusu sevgiler 💐enerjimizi düşürmeyelim inşallah birbirimize dua edelim Rabbim çok büyük 🤲🥰

Slm.bende 4 ocakta transfer oldum.çok umut yok.az korkuyorum çünkü belirti yok.sadece 2.gün kahve akıntı geldi okadar
Benimde kahve akıntı oldu çok az. Çok azıcık devam ediyor. Doktor endişelenme normal dedi.

Merhaba herkese adet ağrısı gibi ağrı var bugün bende 4. Günü transferden sonra bir de sürekli su gibi akıntı geliyor inş adet olmam 😔

Hiç belirti olmayıp pozitif gören var negatif çıkıp kanda yüksek değeri gören var kızlar umudumuz diri olsun lütfen🥰 Rabbimin mucizesine güvenin o ol dese herşey bir saniyede değişir hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🤲verdiğin de de vermedigindede muhakkak bir hayır vardır biz bilemeyiz rabbim bilir en iyisi ❤. Biz elimizden geleni yaptık gerisi onun keremine lütfuna takdirine kalmış🥰 bize düşen en güzel şey sabırla tevekkül ve teslimiyet ile beklemek her şeyin vakti zamanı var ve zaman i geldiğinde rabbim bize verecek bizi hoşnut kılacaktır🥰 hepinize kucak dolusu sevgiler 💐enerjimizi düşürmeyelim inşallah birbirimize dua edelim Rabbim çok büyük 🤲🥰
İnşaAllah kuzum çok güzel yazmışsın yüreğine emeğine sağlık. Sürekli dua ediyorum Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin İnşaAllah ❤️🌹

Merhaba herkese adet ağrısı gibi ağrı var bugün bende 4. Günü transferden sonra bir de sürekli su gibi akıntı geliyor inş adet olmam 😔
korkma canım oağeıdan bendede var vurup vurup geçiyo
Buraya da bakalım tabi ama bi Whatsapp grubumuz olmasın mı 🤗 bana numara atabilirsiniz özelden yada size atalım 🧡

Dün transfer oldum ben.dondurulmuş beşinci gün embriyosuydu.
Dondurma ücreti ve transfer ücretini ayrı mı aldılar sizdende acaba. Ben tüp bebek parasını vardım ama şimdi doktorum transfere üç bin dondurmaya beş bin diyor

Korkma canm o ağrıdan bendede var dördüncü günüm bugğn vurul vurup geçiyo

Dondurma ücreti ve transfer ücretini ayrı mı aldılar sizdende acaba. Ben tüp bebek parasını vardım ama şimdi doktorum transfere üç bin dondurmaya beş bin diyor
Ben 2019 da transfer olmuştum bikızım var 2.5 yaşında o zaman dondurma ücreti vermiştim şimdide sadece transfer ücreti verdim

Benim yaptırdığım hastanede eğer ki taze transfer yapamıyorlarsa o 2 aylık sürede dondurma yapılıyorya o arada herhangi bi ücret alınmıuor. Transfer sonrasında her bir embriyo dondurmaya ücret alıyorlar. Bunlardan önce de opu günü de tüm hesap kapanıyor transfer ücretini de önceden vermiş oluyorsunuz.

Back
X