2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Benim yaptırdığım hastanede eğer ki taze transfer yapamıyorlarsa o 2 aylık sürede dondurma yapılıyorya o arada herhangi bi ücret alınmıuor. Transfer sonrasında her bir embriyo dondurmaya ücret alıyorlar. Bunlardan önce de opu günü de tüm hesap kapanıyor transfer ücretini de önceden vermiş oluyorsunuz.
Nerde yaptordın sen canım

Kızlar benim 10 embriyo var 5gun bugün dediler ki yavaş ilerliyor 6.gunu bekliyecez dediler dondurma işi olurmu imhami edecekler yani niye 6 bekliyorlar 5gun de iyi degilmi bugün dondursunlar

Arkadaşlar ben WhatsApp grup için hazırım gönderdim numaramı minicivcive

Kızlar benim 10 embriyo var 5gun bugün dediler ki yavaş ilerliyor 6.gunu bekliyecez dediler dondurma işi olurmu imhami edecekler yani niye 6 bekliyorlar 5gun de iyi degilmi bugün dondursunlar
Arkadaşıma aynısını yaptılar ikiz oldu hatta 7.günü bir bekletti doktoru 🤗

Canım içini rahatlatmak için yazıyorum. 5. Gün aradığımda banada yavaş ilerliyor 6. Gün donduracağız dedi. Çok şükür 6. Gün 6 embriyom donduruldu hepsinin de kalitesi a. Henüz transfer olmadım ben ama sorun yok 💕

Canım içini rahatlatmak için yazıyorum. 5. Gün aradığımda banada yavaş ilerliyor 6. Gün donduracağız dedi. Çok şükür 6. Gün 6 embriyom donduruldu hepsinin de kalitesi a. Henüz transfer olmadım ben ama sorun yok 💕
Genetiği vermedigimiz için kalitesini bilemiyecez ama 6 güne gelip dondurmasi iyi transfer şansi oluyor inşallah sizin ki gibi olur kalır benim de bende polikistik var ama hep şanslı diyorlar ben şans görmedim pek 😁tembel çocuk mu olcaklar ondan mı yavasliyor diyede düşünmüyor da degilim

Merhaba kızlar benimde Aralık ayında ilk transferim olmuştu 5. gün dondurulmuş embriyo 2 adet olarak. İlk denememiz başarısız oldu büyük bir hayal kırıklığına uğradım. 2 adet 5. Gün embriyom daha var. Adetim yeni bitti sadece folik asit ve coraspirin kullanıyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız.

Günaydın kızlar. Benim testim yine negatif çıktı :( İnşaAllah sadece erken yaptığım için negatif çıkıyordur

Günaydın kızlar. Benim testim yine negatif çıktı :KK43: İnşaAllah sadece erken yaptığım için negatif çıkıyordur
Günaydın Canım test yapma artık moral bozmaktan başka bişey değil canım 😐kan testi gününü bekle ilaçlarını düzenli kullan🥰 minicik mucizen üçüncü gün embiriyisu daha kana karışacak sonra idrarda çıkar bence 🤲 bu şekilde test yapıp kanda pozitifi gören bir sürü insan var inşallah pozitifi görürsün sende test günün ne zamandı?

Günaydın Canım test yapma artık moral bozmaktan başka bişey değil canım 😐kan testi gününü bekle ilaçlarını düzenli kullan🥰 minicik mucizen üçüncü gün embiriyisu daha kana karışacak sonra idrarda çıkar bence 🤲 bu şekilde test yapıp kanda pozitifi gören bir sürü insan var inşallah pozitifi görürsün sende test günün ne zamandı?
Günaydın canım. İnşaAllah kuzum 12 Ocak ama benim 2 gün sonra regl olmam gerekiyor yani testten önce regl olabilirim.

Günaydın canım. İnşaAllah kuzum 12 Ocak ama benim 2 gün sonra regl olmam gerekiyor yani testten önce regl olabilirim.
Benimde test günüm 16 ocak. adet günüm 14 ocak test gününe kadar olmazsam garanti hamile kalmış sayacağım kendimi😄 olmazsın Insalalh canım günün geçer bakarsın hamile olursun hiç belli olmaz 🥰Rabbimin güzel işleri 🤲

Günaydın kızlar. Benim testim yine negatif çıktı :KK43: İnşaAllah sadece erken yaptığım için negatif çıkıyordur
Yapma yapma 😔 bak bende çok merak ediyorum korkuyorum o sonucu görmeye cesaret edemiyorum test yapmaya, strese girmemen gerekiyor iki gündür stresten boğuluyorum eşim ile ailesi yüzünden tartıştım sinirden ağladım vücudum sinirden titredi korkuyorum bu işlemi me zarar verir mi diye kendi kendimi yiyiyorum 😔yine de test yapmıyorum daha da moralim bozulmasın diye😔 inşallah bişey olmamıştır amin 🤲😔

Back
X