2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Yapma yapma 😔 bak bende çok merak ediyorum korkuyorum o sonucu görmeye cesaret edemiyorum test yapmaya, strese girmemen gerekiyor iki gündür stresten boğuluyorum eşim ile ailesi yüzünden tartıştım sinirden ağladım vücudum sinirden titredi korkuyorum bu işlemi me zarar verir mi diye kendi kendimi yiyiyorum 😔yine de test yapmıyorum daha da moralim bozulmasın diye😔 inşallah bişey olmamıştır amin 🤲😔
Sen sadece bebişini düşün lütgen üzme kendini kimse için.o çok minik ve senin mutlu olmana ihtiyacı var annesi🥰🥰

Yapma yapma 😔 bak bende çok merak ediyorum korkuyorum o sonucu görmeye cesaret edemiyorum test yapmaya, strese girmemen gerekiyor iki gündür stresten boğuluyorum eşim ile ailesi yüzünden tartıştım sinirden ağladım vücudum sinirden titredi korkuyorum bu işlemi me zarar verir mi diye kendi kendimi yiyiyorum 😔yine de test yapmıyorum daha da moralim bozulmasın diye😔 inşallah bişey olmamıştır amin 🤲😔
Bende cesaret edemiyorum diğerlerinde yaptım negatif çıkmıştı sonucuda negatif oldu bazen diyorum yapmasaydım modumu yüksek tutsaydım belki böyle sonuçlanmazdi. Bu süreçte moral çok önemli. Stres hiç bi şekilde iyi değil maalesef canım Allah hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin hepimize.

Bende cesaret edemiyorum diğerlerinde yaptım negatif çıkmıştı sonucuda negatif oldu bazen diyorum yapmasaydım modumu yüksek tutsaydım belki böyle sonuçlanmazdi. Bu süreçte moral çok önemli. Stres hiç bi şekilde iyi değil maalesef canım Allah hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin hepimize.
Amin canım inşaallah, evet yapmaki vücudun hücrelere negatif sonucu yaymasin, hep tuttu oldu bu sefer sonuç güzel olacak deki mutluluk hormonların da coşsun, inşallah güzel sonuçlar olacak dua ediyorum hepinize yorumları okuyorum rabbim burada böyle bir umutla mesajlarla birbirlerini teselli eden umutlu umutsuz kişilerin kucaklarini doldur boş bırakma Yarabbi amin . Valla akşam böyle dualar ediyorum hepinize inşaallah rabbim kimin duası kabul olur bilinmez birbirimize böyle dualar edelim elbet kabul görür dualarınız 🤲

İnşaAllah olmamıştır canım sen de tartışmasaydın keşke. Sıkma canını her evlilikte oluyor sıkıntılar. Rabbim yardımcın olsun yüreğini ferahlatsın İnşaAllah 🌹❤️

Benimde test günüm 16 ocak. adet günüm 14 ocak test gününe kadar olmazsam garanti hamile kalmış sayacağım kendimi😄 olmazsın Insalalh canım günün geçer bakarsın hamile olursun hiç belli olmaz 🥰Rabbimin güzel işleri 🤲
İnşaAllah canım Rabbim hepimize pozitif görmeyi nasip etsin İnşaAllah

İnşaAllah olmamıştır canım sen de tartışmasaydın keşke. Sıkma canını her evlilikte oluyor sıkıntılar. Rabbim yardımcın olsun yüreğini ferahlatsın İnşaAllah 🌹❤️
Her evlilikte olurda keşke kendi aramızda olsa , hallederim umrunda olmaz araya üçüncü sahislar girince olmuyor işte, neyse artık gerisi ni o düşünsün ben yemin ederek gerekeni söyledim, takmiycam kafama diyorum ama işte olmuyor sanki bilerek yapıyorlar üstüme geliyorlar , Allah'a havale ettim bende 😔 rabbim bunların aksine inşallah sevindirir beni o zaman işte gerçekten umursamam 🤲

Her evlilikte olurda keşke kendi aramızda olsa , hallederim umrunda olmaz araya üçüncü sahislar girince olmuyor işte, neyse artık gerisi ni o düşünsün ben yemin ederek gerekeni söyledim, takmiycam kafama diyorum ama işte olmuyor sanki bilerek yapıyorlar üstüme geliyorlar , Allah'a havale ettim bende 😔 rabbim bunların aksine inşallah sevindirir beni o zaman işte gerçekten umursamam 🤲
İnşaAllah canım başka şeylerle meşgul ol. Kafanı rahatlat biraz. Bebeğin üzülmesin 😊

Genetiği vermedigimiz için kalitesini bilemiyecez ama 6 güne gelip dondurmasi iyi transfer şansi oluyor inşallah sizin ki gibi olur kalır benim de bende polikistik var ama hep şanslı diyorlar ben şans görmedim pek 😁tembel çocuk mu olcaklar ondan mı yavasliyor diyede düşünmüyor da degilim
Sana daha haber vermediler mi? Kalitesini söylediler bana. Ama benimm 5. Günden de bi 6 embriyom daha var. 6. Günden de 6 tane daha var. 8 tanesi aa kalite dedi embriyolog 4 tanesi orta

Sana daha haber vermediler mi? Kalitesini söylediler bana. Ama benimm 5. Günden de bi 6 embriyom daha var. 6. Günden de 6 tane daha var. 8 tanesi aa kalite dedi embriyolog 4 tanesi orta
Bana 5 tane iyi bölündu dedi 5 tane geriden geliyor dedi 6 günü bekliyecez dedi hepsi yavaşladığıni söylediler yarın diyiceklermis ama pek olumlu konuşmadilar

Benimde 7. Denemem 4.5. gün embriyo su dondurulmuş bende de üç gün vardı kesildi gibi okadar olumsuzluk yaşadım ki çok korkuyorum. bugün biraz tansiyonum düşmüş başım dönüyor gibi. İnşallah tutmuştur. Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin kimsenin kucağı boş kalmasın amin 🤲🤰
Sizi anlıyorum, insan üst-üste olumsuzluk yaşayınca endişe etmesi doğaldır ama yine de umudumuzu koruyalım. İnşallah alemleri Rabbi hepimizin bebeği için ol demiştir🤲!!! İnşallah sizdeki baş dönmesi bebişin oluşmasındandır🤲

Hiç belirti olmayıp pozitif gören var negatif çıkıp kanda yüksek değeri gören var kızlar umudumuz diri olsun lütfen🥰 Rabbimin mucizesine güvenin o ol dese herşey bir saniyede değişir hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🤲verdiğin de de vermedigindede muhakkak bir hayır vardır biz bilemeyiz rabbim bilir en iyisi ❤. Biz elimizden geleni yaptık gerisi onun keremine lütfuna takdirine kalmış🥰 bize düşen en güzel şey sabırla tevekkül ve teslimiyet ile beklemek her şeyin vakti zamanı var ve zaman i geldiğinde rabbim bize verecek bizi hoşnut kılacaktır🥰 hepinize kucak dolusu sevgiler 💐enerjimizi düşürmeyelim inşallah birbirimize dua edelim Rabbim çok büyük 🤲🥰
🤲🤲

Merhaba herkese.. benim ilk transfer sonucum dün itibari ile negatif. 2 tane 3.gün embriyom daha var. Transfer öncesi ve sonrası o kadar çok iğne, ilaç, hormon kullandım ki (yaşım ileri ve daha önce düşüklerim olduğu için sanırım)

Şimdi sizce kaç ay ara vermeliyim yeni transfer öncesi.

tecrübesi olan arkadaşlardan yol göstermelerini rica ediyorum..

Merhaba benim doktorum dondurulmuş embriyo da şans daha yüksek dedi. Sizede böyle bir bilgi verildi mi acaba? Gerçi şu süreçte gerekli ilçalr olmadığı için zorunlu dondurulmuş transfer yapılıyormuş
Benim dr ilaç olmamasından dolayı ve ayrıca donmuş transferin geri dönüş sonuçlarından daha fazla olumlu sonuç alıyoruz dedi ayrıca benim yaş 39 2 aylık dinlene sürecininde daha olumlu etki kattığını söyledi

Back
X