2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Merhaba herkese.. benim ilk transfer sonucum dün itibari ile negatif. 2 tane 3.gün embriyom daha var. Transfer öncesi ve sonrası o kadar çok iğne, ilaç, hormon kullandım ki (yaşım ileri ve daha önce düşüklerim olduğu için sanırım)

Şimdi sizce kaç ay ara vermeliyim yeni transfer öncesi.

tecrübesi olan arkadaşlardan yol göstermelerini rica ediyorum..
Hayırlısı olsun canım hiç umudunu yitirme Rabbimin nasip edeceği bir vakit elbet vardır. Olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara demişler. Bana hemşire ucuncu adetin ucuncu günü gel demisti. en az 2 adet beklemek daha iyi ilaclarin etkisi geciyor rahim dinleniyor. Iki adet veya üçüncü adette git canım inşallah bu sefer pozitif olur sonucun Allah hepimize kolaylıklar ihsan etsin 💐

Sizi anlıyorum, insan üst-üste olumsuzluk yaşayınca endişe etmesi doğaldır ama yine de umudumuzu koruyalım. İnşallah alemleri Rabbi hepimizin bebeği için ol demiştir🤲!!! İnşallah sizdeki baş dönmesi bebişin oluşmasındandır🤲
İnsallah canım ya rabbim inşallah hepimizin kini olumlu sonuclandirir her akşam herkese sonra kendime dua ediyorum tuttsun bizimle kalsın diye 🤲🤲🤲🤰🧑‍🍼

Merhaba canım grupta ses seda yok test yapmadım sanırım cesaret edemiyorum yapmaya diğer tecrübelerim negatif olduğu için. Vatsap grubu kurup orada toplandılar sanırım:)) sen nasılsın canım tekrar test yaptin mi kan verdin mi nasıl gidiyor süreç ?

Merhaba canım grupta ses seda yok test yapmadım sanırım cesaret edemiyorum yapmaya diğer tecrübelerim negatif olduğu için. Vatsap grubu kurup orada toplandılar sanırım:)) sen nasılsın canım tekrar test yaptin mi kan verdin mi nasıl gidiyor süreç ?
Teşekkür ederim kuzum iyi diyelim idare ediyorum. Maalesef hala negatif benim testim. Yarın yine yapacağım. Zaten yarın regl günüm İnşaAllah tutar pek de umudum kalmadı. Sen nasılsın ?

Evet baya sessizler kimse konuşmuyor burada. Zaten zaman geçmiyor kızlar burdan destek olalım birbirimize :)

Teşekkür ederim kuzum iyi diyelim idare ediyorum. Maalesef hala negatif benim testim. Yarın yine yapacağım. Zaten yarın regl günüm İnşaAllah tutar pek de umudum kalmadı. Sen nasılsın ?
Testi negatif çıkıp kanda pozitif gören çok kişi var hatta adet olmasına rağmen yine kan verip pozitifi gören var canım umudu kaybetme Allah ol derse olmasına engel yok inşallah pozitifi görürüz Rabbime dua ediyorum bende burada olan olmayan bu yazıları okuyan okumayan bu yolun yolcusu kim varsa Allah kucaklarini doldursun gerçekten zor süreç tedavisi ayrı stres beklemesi ayrı stres Rabbim yardımcımız olsun. Benim de bugün karin agrım var hayra yorayım hayır olsun inşallah onun harici bende aynı devam canım bekliyorum haftaya benim kan testi 😬 geçmek bilmiyooo

Testi negatif çıkıp kanda pozitif gören çok kişi var hatta adet olmasına rağmen yine kan verip pozitifi gören var canım umudu kaybetme Allah ol derse olmasına engel yok inşallah pozitifi görürüz Rabbime dua ediyorum bende burada olan olmayan bu yazıları okuyan okumayan bu yolun yolcusu kim varsa Allah kucaklarini doldursun gerçekten zor süreç tedavisi ayrı stres beklemesi ayrı stres Rabbim yardımcımız olsun. Benim de bugün karin agrım var hayra yorayım hayır olsun inşallah onun harici bende aynı devam canım bekliyorum haftaya benim kan testi 😬 geçmek bilmiyooo
Allah razı olsun kuzum âmin. Rabbim cümlemize hayırlı pozitifler görmeyi nasip eylesin İnşaAllah. Buradaki yorumları buldum onları okuyorum arada moral oluyor. Midem yanıyor benim de bu gün.

Hayırlı olsun canım burdan yazarsın konuşuruz elimizden geldiğince sana destek oluruz ilk denemen mi ?
teşekkür ederim ilk denemem çok heyecanlıyım bekliyorum transfer günü 11 de emb. arayıp kaçta gelmem gerektiğni söyleyecek sizin de bu şekilde mi oldu sonra neler oldu transfer günü

Bende cesaret edip yapmadım bugün 6. Cı günüm hep dinliyorum kendimi ama korkudan yapamıyorum test

teşekkür ederim ilk denemem çok heyecanlıyım bekliyorum transfer günü 11 de emb. arayıp kaçta gelmem gerektiğni söyleyecek sizin de bu şekilde mi oldu sonra neler oldu transfer günü
Tekrar hayırlı olsun. Dondurulmuş transfer mi? Transfer mi ?
Benim şuan 3. tedavim. Embriyolog ile değil sürekli doktorum ile iletişim kurdum. Transfer saatlerimi doktor belirledi.

Allah razı olsun kuzum âmin. Rabbim cümlemize hayırlı pozitifler görmeyi nasip eylesin İnşaAllah. Buradaki yorumları buldum onları okuyorum arada moral oluyor. Midem yanıyor benim de bu gün.
Amin cümlemizden razi olsun🤲bende bazen bakıyorum yorumlara ama her bunye farklı canım. kiminde belirti oluyo kiminde belirtisiz kimi iyi kalite tutmuyor kiminde 2.gün embriyosu orta kalite tutuyor çok karışık bir mesele okudukça aklım bulanıyor bazen😕. Test yapıp çift çizgiyi gorenleeri okuyorum umutlanip test mi alsam yapsam diyorum sonra negatifleri okuyup goruyorum cesaretim geri gidiyor😕 bu döngüde yorulan beynim zihnim oluyo😐hayirlisi haktan🤲Maden suyu iyi gelir mi acaba doktorun yasak etmediyse maden suyu iç iyi gelir belki geçmiş olsun canım.

Tekrar hayırlı olsun. Dondurulmuş transfer mi? Transfer mi ?
Benim şuan 3. tedavim. Embriyolog ile değil sürekli doktorum ile iletişim kurdum. Transfer saatlerimi doktor belirledi.
saol canım perşembe kan vermek için gitcem tekrar sorayım, ben 8 yumurtadan 2 tane kaldı donduruldu 2 regli dönemi dinlendim şimdi transfer olacak bekliyorum 2 sini transfer edicem dedi bi aksilik olmaz ise

Amin cümlemizden razi olsun🤲bende bazen bakıyorum yorumlara ama her bunye farklı canım. kiminde belirti oluyo kiminde belirtisiz kimi iyi kalite tutmuyor kiminde 2.gün embriyosu orta kalite tutuyor çok karışık bir mesele okudukça aklım bulanıyor bazen😕. Test yapıp çift çizgiyi gorenleeri okuyorum umutlanip test mi alsam yapsam diyorum sonra negatifleri okuyup goruyorum cesaretim geri gidiyor😕 bu döngüde yorulan beynim zihnim oluyo😐hayirlisi haktan🤲Maden suyu iyi gelir mi acaba doktorun yasak etmediyse maden suyu iç iyi gelir belki geçmiş olsun canım.
asitli içecekler yasak kuzum. Aslında ilk tedavimde yasaktı. Bu tedavimde doktor değiştirdim yeme içme konusunda yasak yok ben inanmıyorum ona dedi :) ayran içerim

Aslında erken yapmamak daha iyi benim moralim çok bozuldu
8.gunden önce yapmak çok erken canım 9 ve 10 gün de yapıp pozitifi gören daha çok. Beklemeyip 7.gün kan verip pozitifi gören de var 😄 çok ilginç şeylere tanık oluyor gözlerim 😂ama pozitifleri görünce heyecanlanıyorum mutlu oluyorum sanki benim başıma gelmiş gibi seviniyorum 😍

Back
X